^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3675 Dátum: 12 márc 07, 18:25:36 » |
|
gyorsan áthúzom akkor a széleit, mert nem túl jó a fényképező, az egész egy maszatnak fog tűnni szerintem még ma fel tudom rakni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3676 Dátum: 12 márc 07, 18:29:01 » |
|
De jó lenne már magamat Lille mellett látni Boldog születésnapot Szanisz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3677 Dátum: 12 márc 07, 18:33:11 » |
|
gyorsan áthúzom akkor a széleit, mert nem túl jó a fényképező, az egész egy maszatnak fog tűnni szerintem még ma fel tudom rakni Nekem az sem kell, jó a szemem xD csak hogy kb-ra lássam. Tényleg a mangábólmásoltad, vagy 'átrajzoltad' pl a nézetet, hasonlót..?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3678 Dátum: 12 márc 07, 18:37:26 » |
|
ChroN, harmadik lecke: Hazudd magad gazdagnak, üvegből csiszolj egy hatalmas hamis gyémántot és rakasd egy gyűrűbe, majd add oda szívad választottjának. Nekem bejött. Éljenek a dzsentrik! Szansz:BSZ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3679 Dátum: 12 márc 07, 18:42:47 » |
|
Milyen 'gyémánt'? Még azt se kaptam meg Nem mintha hordanék fejméretű ékszereket. ChroN, a legjobb tanács: hagy ezeket, inkább vegyél egy szeszfőzdét.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3680 Dátum: 12 márc 07, 18:46:09 » |
|
Szerintem ne. Lillét én olyannak képzelem el, aki még a víztől is beáll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3681 Dátum: 12 márc 07, 18:52:36 » |
|
AKöszi köszi mindenknek. Majd ha találkozunk valakivel akkor elmegyünk egy sörre. Ténykeg. Valaki itt Szabolcsi rajtam kívül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3682 Dátum: 12 márc 07, 18:58:17 » |
|
Amúgy lehetne egyszer valami találkozó :D Jó lenne szerintem. Mindkét tanácsot megfogadom, hiszen a mesterem, és a mesterem felesége is próbál tanítani. Mintha a szüleim lennétek *.*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 07, 18:58:55 írta ChroN »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3683 Dátum: 12 márc 07, 19:02:33 » |
|
Ha Lille nem is igényli a szeszfőzdét (de ilyen ember, jegyezd meg, nincs), akkor az anyós-após kombónál tutira bevágódsz xD Sztd miért mehettem gmanhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3684 Dátum: 12 márc 07, 19:04:35 » |
|
Ja egy családi összejövetel. Lille tuti értékelné a szeszfőzdét, ehhez semmi kétség sem fér.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3685 Dátum: 12 márc 07, 19:05:24 » |
|
Amúgy lehetne egyszer valami találkozó.
Igen ez más sok ember fejében megfordult, de ha legközelebb lenne akkor is nyáron lenne szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3686 Dátum: 12 márc 07, 19:06:32 » |
|
ha nem Győrben lesz találkozó, akkor én nem megyek kivéve a Sakura con szerintem ott megtalál az aki akar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3687 Dátum: 12 márc 07, 19:25:08 » |
|
Ezt a családi összejövetel ötletel én is támogatom, szerintem is jó lenne. Flexee, lehet hogy én majd megtalállak.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3688 Dátum: 12 márc 07, 19:28:31 » |
|
gman, ne ítélj látatlanban! Aki borvidéken cseperedett, attól a bor és a pálinka szeretete elvárható. Rossz a képzelőtehetséged. (Mellesleg a hercegi kastélynak van saját szeszfőzdéje. ) Gondolom ha találkozó lenne azt Pesten lenne legnagyobb értelme megszervezni, mivel sokan ott laknak, és oda a legjobb a közlekedési összeköttetés. De jó lenne már végre élőben látni valakit a fórumról.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3689 Dátum: 12 márc 07, 19:30:49 » |
|
Ja szerintem is nyáron a legjobb. Lille! Ha... nem is... AMIKOR sikerül összeházasodni ( ), akkor veszek egy helyet, majd csinálunk egy családi szeszfőzdét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|