^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3600 Dátum: 12 márc 06, 20:58:29 » |
|
Aham, én megnézném őket az Én topicban.
nagyon pró vagy, oda tettem de csak most olvastam itt szuggerálsz az elméddel már O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3601 Dátum: 12 márc 06, 20:59:26 » |
|
Anyámtól tanultam, úgy tűnik kezd beválni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3602 Dátum: 12 márc 06, 21:02:09 » |
|
Nem bírtam ki és elővettem a fülhallgatómat. Azzal tényleg hallani. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3603 Dátum: 12 márc 06, 21:12:34 » |
|
Azt hitted, hogy hazudok vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3604 Dátum: 12 márc 06, 21:15:38 » |
|
Basszus Flexi, nagyon lazán tolod. Tetszik, ahogy esés közben kiesel a sílécekből is. Ha jól látom. Én meg nagy okosan le akarok betegedni... esetleg ötletek, hogy tehetném meg? (Krétaevést és hasonlót hanyagoljuk, belehalni még nem akarok az életbe)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3605 Dátum: 12 márc 06, 21:16:51 » |
|
Olyan laza voltam, hogy széjjel estem. És feltettem youtubera
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3606 Dátum: 12 márc 06, 21:17:48 » |
|
Akkor nem csak laza, hanem raj is vagy xD Szép esés volt xP
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3607 Dátum: 12 márc 06, 21:22:07 » |
|
Én meg nagy okosan le akarok betegedni... esetleg ötletek, hogy tehetném meg? (Krétaevést és hasonlót hanyagoljuk, belehalni még nem akarok az életbe) (Nem jó lebetegedni, hidd el. ) De van pár tippem. Itt Zalában eléggé sok influenzás beteg van, szóval elég, ha ellátogatsz errefelé, biztos siker érdekében a kórházba. De az orvosi rendelők, buszok, iskolák rendkívül jó fertőzőforrások.
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3608 Dátum: 12 márc 06, 21:23:09 » |
|
Cicc: menj ki éjszaka egy szál rövidujjúba meg rövidgatyába, azt várd meg a hajnalt. na búcsúzom, jó éjt népek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 21:24:10 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3609 Dátum: 12 márc 06, 21:24:12 » |
|
Sajna anyáék nem zárnának ki. Bár már 2-3 percre voltam kinn vizesen a hidegben. Kíváncsi vagyok, ért-e valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3610 Dátum: 12 márc 06, 21:24:59 » |
|
Azt hitted, hogy hazudok vagy mi? Nem, csupán a kíváncsiságom vezérelt. Cat~ miért akarsz lebetegedni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3611 Dátum: 12 márc 06, 21:28:33 » |
|
Több okból kifolyólag. Egyrészt, mert úgy sokkal gyorsabban telnének a napjaim (hétvége nagyon messze van még nekem..) és több időm lenne lerendezni a temérdek sok tennivalómat. Plusz ha kihúzom egy hétig betegen, akkor arra rájön a hosszú hétvége, és lesz tavaszi szünetem. (Mivel az nálunk összvissz kettő napos lenne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3612 Dátum: 12 márc 06, 21:30:48 » |
|
Akkor bocsánat a feltételezésért.
Adnék tanácsit, de nem is tudom, hogy mikor voltam beteg.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3613 Dátum: 12 márc 06, 21:32:33 » |
|
Ne akarj beteg lenni, én most voltam két hétig, de majd' meghaltam. Tudniillik az utóbbi másfél-két évben nálam a megfázás annyiból állt, hogy néha kifújtam az orrom egy nap meg köhögtem 2-t, ez tartott olyan 2 napig, és annyi, szóval rendesen ki sem jött rajtam a betegség. Hát az utóbbi 2 hétben elég rendesen bepótoltam sajna. :S xD Flexee, egyelek meg, nagyon édes vagy, ahogy zakózol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3614 Dátum: 12 márc 06, 21:32:53 » |
|
Én is fülhallgatóval hallgattam, mindig fülhallgatóval gépezek, de akkor is nagyon kicsit lehet hallani.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|