A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3525 Dátum: 12 márc 06, 09:06:56 » |
|
Engem igenis megrázott... Fel is lázadtam egy kicsit, de szerencsémre nem látta senki, úgyhogy nem tudnak beárulni Tousamának. ^-^ Mivel viszont Aes megnyugtatott, hogy nem marad el, így most tiszta boldog vagyok. Köszi Aes!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3526 Dátum: 12 márc 06, 09:07:56 » |
|
Hiei Ritlin ès saját magán kívül csak a Heineken sörgyár igazgatóját szereti.
Nem hiszem, amiatt a fazon miatt ilyen drága a sör. Úgy dönthetne, feleennyibe kerül, és kész, de nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3527 Dátum: 12 márc 06, 13:57:03 » |
|
Ááá Lille san az avád nagyon ottvan imádom a serpenyős Hungaryt ma megmutattam a Hetaliat a töritanáromnak (aki a némettanárom is) és kinézetre teteszett neki9, asszem Hungary chan és Spain kun leírását olvasta el örültem, hogy tetszett neki "nomád nép" hopp, én Dent most láttam először írni9 O.o STM: jajj a cicás képet már én is láttam az nagyon aranyos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3528 Dátum: 12 márc 06, 14:06:41 » |
|
Hehe az lenne a vicces, ha még arra is rávennéd a töri tanárod, hogy nézze meg.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3529 Dátum: 12 márc 06, 14:23:51 » |
|
Riku, amúgy szerintem Kallennel szép pár lennétek. Cicafiú és cicalány. ;D Ez most egy totális véletlen egybeesés, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3530 Dátum: 12 márc 06, 15:07:35 » |
|
Mire érted a totális véletlen egybeesést, attól függ. ^^ Hú, ha az én töritanárom animéket nézne. Még tavaly az október 6-i műsorhoz a Naruto-ból szedett ki szomorú zenéket. Tök jó volt, tök olyan érzésem volt amikor olvastam a szövegem, mintha egy Naruto forgatáson lennék. Elmaradt volna a bál?? Ezt hol írta és ki? :'O De még szerencse hogy nem marad el, lehet királylányként (illetve démoni királylányként ) viselkedni, aztán nemsokára már trollként is.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3531 Dátum: 12 márc 06, 16:08:02 » |
|
Amúgy honnan veszitek, hogy tavasszal lesz Trollbarlang?
ChroN, második lecke: Abban higgy, amit látsz, de abban se nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3532 Dátum: 12 márc 06, 16:39:23 » |
|
A legutóbbinál mondta valaki okos ember. (Itt az okost most szószerint kell érteni, nem átvitt értelemben.)
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3533 Dátum: 12 márc 06, 16:48:46 » |
|
Mester! Az első leckét sikeresen megtanultam, ma a halandóknak el is meséltem tudásom Akkor nem hihetek a tanításaidban sem? Általában szokott lenni tavasszal trollbarlang nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3534 Dátum: 12 márc 06, 16:59:03 » |
|
Kallen-sama, mindent megtanultam a macskaságról. :3 Valami jutalom? Tyű, de régen írtam itt. Vagy 60-70 oldalról is lemaradtam.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3535 Dátum: 12 márc 06, 17:00:19 » |
|
Érdekes kérdés... Mindenben csak kellő átgondolás után szaban csak hinni, de mivel az én állításaim kellő átdgondolást követően is mindíg igaznak bizonyulnak, így nem kezelendők akkora fenntartásokkal, mint minden más. Múlt tavasszal sem volt Trollbarlang.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3536 Dátum: 12 márc 06, 17:01:51 » |
|
Mikor is volt a legutóbbi trollbarlang? De asszem az nem tavasszal volt...
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3537 Dátum: 12 márc 06, 17:02:42 » |
|
nyár végén, ősz elején? Még elég új voltam, azért gondolom ezt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #3538 Dátum: 12 márc 06, 17:03:02 » |
|
Trollbarlang asszem az ünnepek fele volt, télen. Azóta volt?
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #3539 Dátum: 12 márc 06, 17:03:33 » |
|
Nem 1-2 hónapja volt az utolsó?Na megelőztél Értem sensei. Köszönöm a magyarázatot Így már mindent értek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|