A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3420 Dátum: 12 márc 05, 18:46:07 » |
|
Én nem felejtettem el, már válogatom a süti recepteket és az alkalomhoz illő cukormáz díszítést is tervezem. Tied a jutalomfalat.  Juti Süti?  Kapok képet a tervekről? *-* Amúgy meg nem bántanám Lillét, meg tiát, bírom őket. Látod, Kaasama, nem bántana ő minket, úgyhogy nem kell védőőrizet alá helyezni.  A bál úgy lesz, hogy hatkor van a nyitótánc és ezzel indul. Az első bevonuló pár női tagja természetesen Anna hercegnő csak még nem tudom ki legyen a párja. Vmi hozzá méltó előkelőséget kéne találnom.  Esetleg a Démon családból lehetne vki. :3 Anna és párja után Loah herceg és egy előkelő hölgy következik, utánuk pedig Lille hercegnő és egy szintén előkelő férfi. És utánuk felbérelt táncosok vonulnak be és szórakoztatják a közönséget hétig, mert akkor kezdődik a vacsora. Vacsora közben is lesz azért vmi műsor pl disznón lovagló törpék mint Jeoffrey esküvőjén.  És utána kezdődne rendesen a bál, ami hajnalig tart természetesen. Meg éjfélkor lesz szépségkirálynő/király választás is. *.* Rendesen eltervezted, hallod-e.  Az meg más kérdés, hogy anélkül kezdesz bele a kerítősködésbe, hogy nem is tájékoztatsz minket.  Miért kell nekem előre mennem?? Nem merek.  Hú vacsorára sok minden lesz, de ennek intézésével férjuramat bíztam meg, mert ő otthonosabban mozog az ételek területén mint én. :3 De kiváló az ízlése úgyhogy senki nem fog hányással küszködni ezt biztos.  Miket meg nem tudok Tousamaról. Az ember ki sem nézné belőle, hogy a rengeteg dolga mellett ilyesmire is van ideje. Meg amúgy sem.  Amúgy most akkor szombaton lesz a bál, igaz? Így van. ^^ Ha valaki valahol rálel egy kelpietojásra, akkor azt legyen szíves nekem adni. *-*  A sárkányok is fenségesek, de ha azt tartanék otthon, akkor lehet, Kaasama és Tousama kitérne a hitéből.  És különben is, egy nemes felajánlás miatt bármikor lemehetek az alvilágba sárkányon lovagolni. (ugye nem lett az összes kiírtva?  ) ChibiKallen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3421 Dátum: 12 márc 05, 18:50:13 » |
|
Dehogy, STM csak hármat kapott el szerencsére. Kelpienk nincs, de talán tudok szerezni neked egyet a pokoli feketepiacon. Esetleg adhatnám azt ajándékba a bálon.  Amúgy azok tojásból kelnek? O_o Durva. Terveket nem mutathatom meg, mert szupertitkosak. Sajnálom. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3422 Dátum: 12 márc 05, 18:51:37 » |
|
Te.. te lefotóztál, amikor ásítottam?  Hogy jutottál a kosárkám közelébe?  Mondjuk ez nem mostanában készült..  De lesz szardellás süti, ugye, Ritli-sama? 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #3423 Dátum: 12 márc 05, 18:52:09 » |
|
de édes a ChibiKallen x3 süti...most éhes lettem  csináltam egy kis tejes teát, igaz gyümiteával, így nem oylan jó, de nekem így is ízlik  és jó cseresznyeillat van 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #3424 Dátum: 12 márc 05, 18:55:55 » |
|
Tea tejjel? Már régóta ki akarom próbálni, de még nem vitt rá a lélek.  Húgom szerint kegyetlenül sz@r. Flexee, nagyon cuki az avád.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3425 Dátum: 12 márc 05, 18:59:07 » |
|
Hát ha szeretnéd csinálok egy kis szardellás sütit is csak neked, de azt félre kell raknunk nehogy véletlenül nem macska vendégek is fogyasszanak belőle.  Amúgy van itthon egy kis 3színű fonott kalács. Csoki-vanília-puncs. Kér valaki? Bár nem én sütöttem, hanem az anyukám.  (a rejtélyes démon-dédnagyi  )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3426 Dátum: 12 márc 05, 18:59:32 » |
|
Kallen - köszi  nem olyan rossz  nekem még tetszik is, de ha jót akarsz, akkor ne gyümölcsteával mert kezd kihűlni, és már annyira nem is ízlik X"D valami aromás teával próbálkozz ha rászánod magad  fekete tea, ilyenek..  sensei: nekem jöhet kaláács x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #3427 Dátum: 12 márc 05, 19:03:22 » |
|
Azért vagyunk gazdagok, mert üzletasszony is vagyok egyben.  Gyermekeim óvatosan ezekkel a vadállatokkal.  Akinek lesz egy az köteles lesz maga gondozni, hogy felelősséget tanuljon.  A kerítőnősködést nyilvánvaló, hogy a hátatok mögött csinálom.  És persze, hogy neked kell legelöl lenned Anna, mert te vagy a bál középpontja. Minden tekintet rajtad fog csüggeni. :3 Macskásképek ááá *.* Tea tejjel tök jó. :3 Mindjárt hívnak skypeon és kezdődik a tesztem. Drukkoljatok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #3428 Dátum: 12 márc 05, 19:11:02 » |
|
Szurkolok ezerrel sok-sok sikert! (ezen a gépen nem tudok szurkolos képet belinkelni  ) Anyám jöhet a kalács, nagyon szeressük, van hozzá nutellám is.  (de rég ettem kalácsot így oh és még tej)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3429 Dátum: 12 márc 05, 19:14:24 » |
|
Anya, sok sikert! Bár Téged ismerve biztosan menni fog.  Ha Ritli-sama szerint érdemes leszek a sárkányra, ígérem, minden szabadidőmet vele fogom tölteni, gondozni fogom felelősségteljesen.  Nutellás kalács jegeskávéval. Finom kombó. *.*
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #3430 Dátum: 12 márc 05, 19:52:26 » |
|
Szorítunk Kaasan! "Minden tekintet rajtad fog csüggeni. :3 " Pont ettől félek én is.A jószágok miatt nem kell aggódnod, mindannyiunkat felelősségtudatra neveltetek. ^^ Nem én fotóztalak le Kallen, hanem szegény megboldogult házipocokmanóm.  Ritli~ Feltételezem, hogy abból. Olyan a természetük. Tojásból kelős. ^-^  Milyen már, hogy előre elárulod, hogy mit kapok ajándékba? Hol lesz a meglepetés?  Türelmes vagyok, ezt az egy hetet akkor még kibírom. Majd a bálon megtudom...  Ide is küldhetsz sütit. *-* Nekem is megvan még a két minyonom, de szerintem ma már nem bántom őket, mert most ettem Sacher tortát... Mit fogok csinálni ennyi sütivel?  A zserbóról nem is beszélve... Tejes teát már csináltam, de nem éreztem nagy különbséget. Lehet, nem tettem bele elég tejet.  Amúgy az angolok a teát kávé helyett isszák, szóval olyan ütősre készítik, mint a kávét. Ezért tesznek bele tejet. Legalábbis egy okos nekem ezt mondta. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3431 Dátum: 12 márc 05, 19:55:12 » |
|
Jólvan akkor mivel ezt elárultam és így nem lenne meglepetés, valami mást kell adnom neked...  Adj egy minyont a kalácsért cserébe. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3432 Dátum: 12 márc 05, 19:55:46 » |
|
Tia nővérkém, nem tudom tudtad-e, de az én kedvenc sütim is a Sacher-torta. Mondjuk már egytől eltelik az ember, de nagyon szeretem. Főleg a bécsi eredeti. *.* Mellesleg én is készülök valami meglepetéssel. Lehet nem lesz olyan nagyszabású, de remélem örülni fogsz neki. Angliában velünk is megkóstoltatták az "angol teát". Bizarrul finom volt.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #3433 Dátum: 12 márc 05, 20:02:17 » |
|
jéé most esett le A-chan titulusa O.o szóval te nem bírod már azt a nevet, hogy A-chan, helyette a "tia" tetszik? ha nem akkor baromira nem vágom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3434 Dátum: 12 márc 05, 20:05:31 » |
|
Tessék felvésni a családfára, hogy ChroN mától a tanítványom vala!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|