hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3405 Dátum: 12 márc 05, 17:16:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3406 Dátum: 12 márc 05, 17:21:00 » |
|
Jé, ez tavaly készült Kallenről xD Akkor még nem tudta váltogatni a kinézetét..... Olyan kis ari volt ♥
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3407 Dátum: 12 márc 05, 17:40:02 » |
|
Szépségkirálynő választás? *-* Hol lehet jelentkezni? no hát még egy dolog amit kihagyok Sensei: hmm a trollbarlangig várnunk kell sajna, sztem ez a topic nem alkalmas a harcra még megsérülnének az ártatlan járókelők de annyi azért kellene, hogy tuti be fognak írni mások is, de ennek ellenére csak Sabaku san és az én hozzászólásaim érvényesek, szóval ez van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3408 Dátum: 12 márc 05, 17:48:02 » |
|
Höhö, kötekedni próbálsz? Ma sajnos nincs rád időm, de ha akrasz, kérhetsz időpontot Kallentől. De Trollbarlangot várom már Tényleg kb. mikor szokott lenni? Évi 2x? Na meg tényleg nem itt kéne leredndeznem a lemészárlásod Én kutltúrált démon vagyok xP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 17:55:44 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3409 Dátum: 12 márc 05, 17:51:36 » |
|
keménykedsz itt már csicskád is van? najó ebben tényleg vertél én beérem gazdával is ^^ sőt.. sensein és gazdin kívül nincs is szükségem másokra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3410 Dátum: 12 márc 05, 17:54:01 » |
|
Inkább arra válaszolj, hogy mikor szokott lenni a trollbarlang, és milyen időközönként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3411 Dátum: 12 márc 05, 17:54:22 » |
|
Barlang mindig máskor van.. De mostmár kell lennie, tavasz van.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3412 Dátum: 12 márc 05, 17:54:54 » |
|
Én mindig lekéstem... tuti most is lefogom. -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3413 Dátum: 12 márc 05, 17:59:10 » |
|
Jéé, így néztem volna ki 1 évvel ezelőtt? Hogy repül az idő.. Nos tény, hogy eléggé vadóc voltam. Néha még onii-chan [ ] is így hívott.^^" Én egyszer időben jöttem fel, de inkább csak megfigyeltem. Asszem pont tavaly tavaszit csíptem el..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3414 Dátum: 12 márc 05, 18:21:25 » |
|
Én mindig lekéstem... tuti most is lefogom. -.-'
Nos ez nem fog előfordulni, majd én idejében felhívom rá a figyelmedet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3415 Dátum: 12 márc 05, 18:25:52 » |
|
A trollbarlangról remélem nem fogok idén lemaradni.Kell egy kis trollkodás, valamint még több lecke szeretett mesteremtől, hogy elég gyűlölet legyen bennem és megerősödjek. A bálon pedig végülis kiélhetem a "kifinomult" hercegnői énemet is, alig várom már, hogy báli ruhában lejthessem a keringőt. Másnap pedig a szokásos vadászat kedvenc sólymommal a kastély körüli erdőben.*.* A sárkányok pedig szerintem a legfenségesebb lények egyike, legnagyobb álmom hogy később egyikük Lovasa legyek, és nap mint nap a világot járjam velük. De addig még természetesen rengeteget kell fejlődnöm. Úgyhogy edzés, edzés, edzés.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3416 Dátum: 12 márc 05, 18:28:48 » |
|
mivel hétvégén szokott lenni, az elég rázós, de vasárnap délután meg talán szombat délelőtt tudok lenni de addig még kéne kicsit gyakorolni, most hogy Russia már megy, bele kellene fognom a fegyverek idézésébe x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3417 Dátum: 12 márc 05, 18:30:41 » |
|
Nos ez nem fog előfordulni, majd én idejében felhívom rá a figyelmedet.
Köszönöm! Bár azt se tudom mit kell ott csinálni igazából. De ez nem igen illik ide, majd elmagyarázod hogyan kell trollkodni. xD Seva, egy gazdag család vagytok, és még fizetnünk kell a borért, virágokért? Cööh mindenben a pénzt látod. Nem mintha számítana, nem lesznek drágák, de mi van ha otthon hagyom a pénztárcám? Mindig elfelejtem azt a varázslatot ami eljuttatja hozzám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 05, 18:40:01 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3418 Dátum: 12 márc 05, 18:40:32 » |
|
Lille hercegnő talán 18. születésnapod alkalmából adok majd neked ajándékba egy sárkányt. Ha szépen fejlődsz és sokat edzel addig mint hű tanítványom.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3419 Dátum: 12 márc 05, 18:43:01 » |
|
Köszönöm nemes ajánlatát Ritli-sama! Ígérem, hűségesen edzek minden nap, és igyekszek minél több gonoszságot elsajátítani!
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|