Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3285 Dátum: 12 márc 04, 19:51:05 » |
|
Te aztán tudod, hogy kell udvarolni egy hölgynek, Szanisz xD Nem csoda, hogy Nikkie oda van érted
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3286 Dátum: 12 márc 04, 19:55:34 » |
|
Kész is van az a nyamvadt patak. woohoo *ugrik egy bombát* kösz heo *úszik...úszik...úszik...úszik...kimászik...megrázza magát...kifekszik a napra* jííháá. egek baromi éhes vagyok, jöhetne egy kis széna is hamár lúd, legyen kövér...de széna is jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3287 Dátum: 12 márc 04, 20:00:42 » |
|
Tudom, hogy nagy a karám, de nézz körbe ott van minden amit csak akarsz. A széna például most is ott van, látom a kamerán is, már csak 60 métert kell megtenned balra.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3288 Dátum: 12 márc 04, 20:03:13 » |
|
most nézem...micsoda karám O.o és az én karám látom tud hatni rád az asszony mindenesetre köszi...szép nagy. még egy kis vízesés is van a patak mellet (Y) légkondis karám, itatóval egy rakat szénával zuhanyzóval és wc-vel O.o te aztán kitettél magadért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3289 Dátum: 12 márc 04, 20:06:58 » |
|
Flexee, az avád hatalmas. Prussia. *.* Mester, dehogy szeretnélek temetni. Remélem, hogy továbbra is oktatsz majd a fekete mágia legsötétebb rejtelmeire, mint eddig. Szanisz, így azt hiszem egy ideig pizzán és főtt tojáson fogsz élni.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3290 Dátum: 12 márc 04, 20:07:41 » |
|
Nem gondolod, hoyg elkényezteted, apa? Hogy fog így megerősödni? Kallen is kap kaját,meg minden, de már rég ellustult volna ilyen körülmények között xD
Putri: postafiókot üríteni luxus? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3291 Dátum: 12 márc 04, 20:08:04 » |
|
Anya. Nem is mondtam egy szóval se hogy le akarlak váltani. Te vagy a legjobb anya a világon. Ritli úgy is még 8000 évig él legalább, szóval ne is álmodjatok a trónjáról. Hellchan, most lebuktál, a Putrival csalod a férjed.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3292 Dátum: 12 márc 04, 20:11:02 » |
|
Cicc te olvasni Doubt? (Ki ő? alapján következtetek. ) Ha nekem lesz asszonyom, akkor majd szépen mindent együtt döntünk el, és nem befolyásoljuk a másikat.:3 Remélem. Sonka ne mondj ilyeneket. putrinál egy senki is értékesebb ember, Onee-chan biztos csak egy olyan levelet akart írni, amiben leírja, hogy milyen béna a gyerek.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3293 Dátum: 12 márc 04, 20:13:17 » |
|
Hm...azon gondolkodtam, kéne egy fiatal dögös szerető. Az asszony úgysem tudja meg mert nem jár mostanában ide.
Ezzel azt akarod mondani, hogy Niki öreg???
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3294 Dátum: 12 márc 04, 20:13:30 » |
|
Flexee, az avád hatalmas. Prussia. *.* Jaa a kicsi Igirisu x3 remélem arra gondoltál. Valahol dA-n fennvan egy profgram és le lehet tölteni, van útmutató és lehet ilyen chibiket csinálni hetalias szerelőkkel nekem spec nincs meg de hát ez van..megoldottam anélkül is a sign meg csak képkivágás és egy kis szöveg x3 de Prussia nagyon édes x3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3295 Dátum: 12 márc 04, 20:15:40 » |
|
Sabaku-chan és Putri? Két szerelmes pár, mindig együtt jár, egy tányérból esznek, mindig összevesznek... :izéöö: (felnőttes viselkedés oh yeah! ) Amúgy nem csoda, hogy csalja a férjét, hiszen hanyagolva van szegény unokám. Lol Riku-chi de gonosz vagy. Büszke vagyok rád. És hanii helyeslem. Még szép, hogy így van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 20:16:26 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #3296 Dátum: 12 márc 04, 20:17:09 » |
|
Ritli ki az a Putri? :O Hűtőszekrény.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 20:25:42 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3297 Dátum: 12 márc 04, 20:17:17 » |
|
Bocsánat, ala akart az lenni. Újabban Hetaliás lettem, és egyszerűen beleszerettem Prussia-ba, annyira zabálnivaló. Na meg Hungary-ra is büszkék lehetünk. Úgyhogy most komoly PruHun lettem.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3298 Dátum: 12 márc 04, 20:18:39 » |
|
Rikan, pár napja olvastam el másodjára, mivel egyszerűen imádom, magával ragadott az egész... egy kisebb, pár oldalas "regényt" is fogok az alapján írni, ha van kedved, majd szívesen elküldöm. Anya, én pedig akkor lassan egyeztetnék a férjem ügyében. A kiszemeltem Den lenne, de mivel ehhez apa is kell... egy össznépi kiscsalád vita fog ebből következni, azt hiszem. Basszus, én most intézek egy női Prussia ava-ala párt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 20:22:23 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3299 Dátum: 12 márc 04, 20:20:26 » |
|
Ti még egyszer összejöttök, én mondom A vádra meg inkább nem mondok semmit xD De Baachan, ennél érettebnek gondoltalak xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|