Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3270 Dátum: 12 márc 04, 18:15:48 » |
|
Szanisz, erre ráfaragtál.  De attól "hogy a fórumon nem tud viselkedni", otthon még lehet Niki fegyelmezése alatt igenis képes rá.  Nikinek egyébként is nyert ügye van,a bírók is általában az anyának kedveznek.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3271 Dátum: 12 márc 04, 18:17:10 » |
|
Hehe köszi.  Tényleg, mi még mindig nem állunk rokonságban, ez olyan rossz. Szerintem se Szanisz hordja a nadrágot otthon. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #3272 Dátum: 12 márc 04, 18:27:05 » |
|
Igen hanii, de majd kitalálok valamit, hogy mim lehetnél.  Lille, még mindig nincs az aládban a te szerető tündérkeresztanyád neve.  Egyértelmű, hogy kettőnk közül én vagyok a főnök. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3273 Dátum: 12 márc 04, 18:30:38 » |
|
Családon belüli harcok? Itt is vagyok figyelni, élvezem a halandók piti kis háborúit /Bár nem nehéz megmondni, ki áll nyerésre xD Látom nálatok is asszonyuralmom van ;D/
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3274 Dátum: 12 márc 04, 18:35:34 » |
|
Elnézést kérek feledékenységemért, most azonnal pótolom!  Hogy ellensúlyozzam bűnömet, lenne egy ötletem, még ha nem is a legjobb. Mi lenne, ha Niki-tündérkeresztanya lenne a gyámod, hanii? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 18:39:39 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3275 Dátum: 12 márc 04, 18:41:11 » |
|
Gyám? Miért, nem Ritli a gyámom is egyben? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3276 Dátum: 12 márc 04, 18:43:16 » |
|
Tiéd a felügyeleti jogom, Nikkie?  A válópert még nem adtad be? Úgy hallottam tegnap este, apa nem elég jó az ágy-... ööö... semmi semmii..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3277 Dátum: 12 márc 04, 18:45:10 » |
|
Igen, de ha esetleg a Démoncsaláddal történne valamit-amit kétlek- akkor Ritli-sama helyét életedben Niki vehetné át. Ez tényleg nem a szokványos "gyám"-kapcsolat, de ebben az esetben szerintem megengedhető. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #3278 Dátum: 12 márc 04, 18:50:28 » |
|
Gyerekek, a szexet szerintem hagyjuk ki a dologból.  Igen kislányom, nyilván nekem ítélnének téged. :3 Majd felhozom apád ellen, hogy fűvel-fával megcsalt, téged nem nevelt, nem hozott elég pénzt a konyhára, ivott és verekedett is.  Nem rossz a gyám sem, bár én valami tündérkeresztanyához hasonló dologra gondoltam, de még töröm a fejem. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3279 Dátum: 12 márc 04, 18:52:46 » |
|
Ami azt illeti ebben az esetben mi is szívesen látjuk. De azért ne temessük még Ritli-samat. Viszont hanii az állatkája még most is lehetsz Nikkie-nek, ha akarsz. Esetleg kitalálhattok valami eddig ismeretlen kapcsolatot is, mint amilyen Mini-chan és Seva között a Soul sister, aztán, már csak Ritli-samaval kell megdumálni, hogy ábrázolja a családfán, én semmi ilyen megrontója nem leszek az biztos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 19:07:35 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3280 Dátum: 12 márc 04, 19:05:06 » |
|
Mondtad hogy állatka, erre ránézek Nikkie képére.. Fairy Tail.. Egyből Happy jutott az eszembe.  Cicc, szerinted miért másért nincs neked testvéred, ha nem abból az okból kifolyólag. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3281 Dátum: 12 márc 04, 19:07:28 » |
|
Nos engem mindig a bőrszíjával ütött. Itt ni, a hátamon.  Anya, ha már itt jársz - hisz olyan ritka vagy errefelé - mondd csak, milyen embert fogadsz el vejednek? hanii, jogos... jogos! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #3282 Dátum: 12 márc 04, 19:27:23 » |
|
Mindegy nekem, neked kell, hogy tetsszen az illető.  Minél kevésbé hasonlít apádra, annál jobb. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #3283 Dátum: 12 márc 04, 19:30:29 » |
|
Én is megkérném, hogy ne temessetek még. ^^ Ráadásul Niki egy egyszerű halandó míg én a démonhercegnő szóval az élettartalmunkból ítélve khmm... én élek tovább... :izéöö:  hanii amúgy ha másik anyát akarsz magadnak, nyugodtan kitagadhatlak.  *vérig sértve* Most jöttem rá Niki titkos tervére.  Azért indított ellenünk háborút, hogy elpusztítson minket és megszerezze magának hanii-chant. O______________O Amúgy tényleg kitalálhattok valami új kapcsot is magatoknak. Bár akkor új szín kell. >.< Vagy Niki szülj már egy fiút! És össze kényszerházasítjuk őket.  Problem solved.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 19:48:11 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #3284 Dátum: 12 márc 04, 19:49:54 » |
|
Nézdmeg még lázad az asszony. Nepofázzá büdös banya. Csinájjá valam kaját...dràga szerelmem. Tudod hogy nem cserélnélek le mert te vagy a legjobb feleség a világon. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|