Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3255 Dátum: 12 márc 04, 14:42:54 » |
|
Hát, én kb a 2 napot tippeltem mire visszatértsz Greedig, és be is jött, természetesen. Az is igaz, hogy Rikudou sennin homoktortát sütő óvodás hozzá képest. Önnmagamat természetesen imádom, STM kivételesen ráérzett a lényegre. Miért is utálnám magát a tökéletességet? Elég mindeki mást. Kivételek? Hát... Ritli-baat nem merem gyűlölni (xD), Kallent ha gyenge, kénytelen leszek eltaposni, de most is valamifajta jóindulattal kezelem. Teszem azt, kap kaját, van saját majomkenyéfája, és néha elviszem vadászni, hogy tanuljon. Riku-chan meg csak azért él, mert tisztelttudó és segítőkész kistestvér Ha szépen rajzol, továbbra is maradhat ui: Ha nem írnál be elém, talán xD / De egy kicsit tényleg szeretlek. Épphogycsak. Ici-picit. /
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 14:44:04 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3256 Dátum: 12 márc 04, 15:07:31 » |
|
Kallent eltaposhatod, nővérkém, mert nem bánik jól velem. Pedig én már vizsgáznék a macskalétből, de egyesek nem érnek rá...
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3257 Dátum: 12 márc 04, 15:26:58 » |
|
Anya: Nagyi azon kevés emberek közé tartozik, akik már rajta vannak. Csak most pont mást "rajzolok" tegnap óta, de sietek ezzel is, csak még mindig az a hülye stílus miatt rágódok. Meg mondom van több mint 7 ember akit azt se tudom, hova tegyek.O.o Húgi: Türelem Kallent terem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3258 Dátum: 12 márc 04, 15:32:14 » |
|
Ha gondolod, akkor leírhatod ki az a hét ember hátha tudnak neked segíteni, már ha ez nem ütközik a művészi törekvéseidbe. Meg sem lepődöm, hogy a saját lányom nem említ meg a szeretettek között, ki érti ezt? Mini-chan, melyik mangából van az a kép?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3259 Dátum: 12 márc 04, 16:10:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 16:10:47 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3260 Dátum: 12 márc 04, 16:21:30 » |
|
Pont emiatt lesz mindenkinél erősebb egy szép napon, mindkét oldaltól örökölte az erőt.
Ez a Funbari no Uta jópofa, eddig nem is olvastam, kösz, hogy szóltatok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3261 Dátum: 12 márc 04, 17:06:15 » |
|
Kallent eltaposhatod, nővérkém, mert nem bánik jól velem. Pedig én már vizsgáznék a macskalétből, de egyesek nem érnek rá... Mondja az, aki eltűnik egy napra, mikor pontosan tudja, hogy mikor kezdjük a kaparófás edzéseket. Na szép. Az, hogy nem érek rá meg csak fikció, ugyanis egész hétvégén itt voltam és RÁD vártam. Egyébként a vizsgáktól még fényévekre vagy, még csak most jön a neheze. Kallent ha gyenge..
Bátorkodom kijelenteni, hogy a legutóbbi edzés eredménye mindenféle érzést kiölt belőlem, kivéve az irántad és Ritli-sama felé való tiszteletemet és a Bogi felé való [hogy is hívják ezt? ] tanítói- és segítőkészséget.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 17:07:42 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3262 Dátum: 12 márc 04, 17:23:43 » |
|
Hm...azon gondolkodtam, kéne egy fiatal dögös szerető. Az asszony úgysem tudja meg mert nem jár mostanában ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3263 Dátum: 12 márc 04, 17:26:08 » |
|
Szanisz. Én elmondalak Niki-himének, ne csajozz a háta mögött.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #3264 Dátum: 12 márc 04, 17:32:37 » |
|
Letagadom. Úgysem tudod bizonyítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3265 Dátum: 12 márc 04, 17:41:50 » |
|
... ne csajozz a háta mögött. Csajról itt szó sem volt, ez ugyebár nem volt kritérium. Szanisz, már késő, megvan a print screen a hozzászólásodról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3266 Dátum: 12 márc 04, 17:42:34 » |
|
Én is lefotóztam és továbbítottam három embernek a hozzászólásodat, akiket ha megkérdez bárki is tudják bizonyítani, hogy te a következőket írtad: Hm...azon gondolkodtam, kéne egy fiatal dögös szerető. Az asszony úgysem tudja meg mert nem jár mostanában ide.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3267 Dátum: 12 márc 04, 17:42:51 » |
|
Dehogynem, hivatalosan is paparazzo vagyok. Igazad van heo, lehet hogy egy fiatal dögös pasira gondolt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 17:43:32 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3268 Dátum: 12 márc 04, 18:10:43 » |
|
Nos akkor sajnálom Nikit, hogy még nem jött rá hogy egy férfira vágyik Szanisz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3269 Dátum: 12 márc 04, 18:12:40 » |
|
...mert nem jár mostanában ide.
Amíg nem tanulsz meg viselkedni a fórumon, addig nem is fogok. Btw, azt csinálsz, amit akarsz, de a lányunk az enyém. ...Niki-himének...
Ohh~ *.* Milyen édi vagy. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|