heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3120 Dátum: 12 márc 03, 12:35:41 » |
|
(Van még egy ha kéred azt meg neked adom)
Természetesen nem kérem, de örülök, hogy gondoltál rám. Lehet heo de már csak 10 fejezet és végzek vele. Plusz a két Omake is hátravan még. STM, ez van, ha az embert nem engedik be a házba.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3121 Dátum: 12 márc 03, 12:40:02 » |
|
Sabaku köszi, ha a kiakadt Igirisura gondolsz ami most van benn azthittem nem is találok jó signképet, dA-n sokat megnéztem de ez tetszett meg Haha, az én ágyamra rásüt a nap! Sőt, még a holdat is látni folyton az ágyból tök király.
Így egyszerre látni? jó kis házad lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3122 Dátum: 12 márc 03, 12:48:09 » |
|
Mini én nem tudok most kimenni mert épp mosogatok Tegnap az egyik pohár koszos volt amiben felszolgáltak nekem és mérgemben khmm... szabadságra küldtem... khm... a mosogató szolgát. A többi szolga meg a saját dolgát csinálja, plusz akik szabadok lennének építik gmannak a falat, hátha meggondolja magát az unokám. Úgyhogy gondoltam megcsinálom, ez úgy is olyan nagyis cselekedet. STM akkor nálad reggel tuti a hasadra süt a nap.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3123 Dátum: 12 márc 03, 12:50:54 » |
|
téényleg... hol is van az én kis folyóm, gazdi...?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3124 Dátum: 12 márc 03, 12:54:22 » |
|
Valahol egy messzi messzi galaxisban. Mondtam, hogy nem kapsz folyót, sőt amint felgyógyulsz mehetsz is vissza a dolgodra. (Olvass vissza egy pár oldalt.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3125 Dátum: 12 márc 03, 12:57:45 » |
|
Ki mondta, hogy egy házban élek? Egy kisbolygón lakom, ami a föld körül kering. Azt hinné az ember, hideg van rajta, de építettem köré egy üvegburát, és így már tök jó. Na jó, ez nem igaz, a holdat éjjel látni, a nap nappal süt be, és a földön vagyok. Ez sokkal királyabb hely, mint valami kisbolygó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 12:58:53 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3126 Dátum: 12 márc 03, 13:05:55 » |
|
Köszi Mina-san, tudtam hogy te teszel el nekem. Anya, ha gondolod odaadhatod azt is, amit te tettél el. heo, köszi a kakaót, finom volt. A pegazusok nem is hülyék. A lovak mind okos állatok. Nem is kell átváltoznod, majd én átváltoztatlak.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3127 Dátum: 12 márc 03, 13:17:19 » |
|
Csak azért, mert Mini-chan titkos összetevője is benne volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3128 Dátum: 12 márc 03, 13:23:48 » |
|
STM: És majomkenyérfáid,meg vulkánjaid nincsenek véletlenül?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 13:24:25 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3129 Dátum: 12 márc 03, 13:24:53 » |
|
A lovak mind okos állatok. Egyik tanár pont szerdán mondta, hogy a lovak állítólag okosak, annyi eszük mégsincs, hogy lehajtsák a fejüket, ha jön a lasszó. Am tegnak rámírt az asszony, hogy ritkán vaszek részt a család mindennapjaiban. Másnak is hiányzom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3130 Dátum: 12 márc 03, 13:26:45 » |
|
sőt amint felgyógyulsz mehetsz is vissza a dolgodra. (Olvass vissza egy pár oldalt.)
ezt meg mire véljem? összevertél vagy micsináltál?? nemhiszem hogy vissza fogok olvasni HungaryXPrussia videókat nézegetek APH topicban, szal vagy beidézi valaki, vagy sosem tudom meg mit akarsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3131 Dátum: 12 márc 03, 13:30:09 » |
|
Anya, ha gondolod odaadhatod azt is, amit te tettél el. Nem nem még a végén elhízol és kövér sonkagoblin leszel. Nem jó ha túl zsíros a sonka. STM: És majomkenyérfáid,meg vulkánjaid nincsenek véletlenül?
Ha van majomkenyérfája adhatna egy csemetét. Mindig is akartam egyet. gman nem, másnak nem hiányzol. Ők csak azt akarják látni ahogy szenvedsz.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3132 Dátum: 12 márc 03, 13:31:59 » |
|
... Nem túl régen befogadtunk egy megsebesült Shikafuujin-t, a gyerekek nagyon szeretik, de, ha egyszer felépül újra el kell majd engednünk, hogy az agancsa közötti minicsillaggal utat mutasson a pokol lélekvadászainak, mielőtt a tiltott Jégerdőbe tévednének.
Beidéztem te lusta állat. gman, én az aktivitást hiányolom, meg állítólag elhanyagolod a lányomat, ezekkel mi a helyzet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3133 Dátum: 12 márc 03, 13:34:33 » |
|
Én? Tényleg ilyen gonosznak, hiszel, Obaachan? Ő.Ő ez jóemberismeretre vall,de most nincs igazad. xD Drágám, ne is törődj velük,nem hagyom hogy bántsanak... annyira És ha viszel nekik piát nem is akarnak majd xD de igazából apósod megmondta a tutit
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3134 Dátum: 12 márc 03, 13:37:03 » |
|
Nem hagyadolom el, olvass vissza pár oldalt a ki nyerne extra topicban. Meg én még gyereket is akartam, ő meg nem. Meg a levest is folyton elsózza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|