heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3075 Dátum: 12 márc 03, 01:37:51 » |
|
Megkérni? Nem inkább parancsba adod?
Egyébként már nem is emlékszem, miért is akarjátok megbüntetni?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3076 Dátum: 12 márc 03, 01:38:32 » |
|
Kell erre ok? De a kötelességei elhanyagolása miatt, nee?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3077 Dátum: 12 márc 03, 01:39:53 » |
|
Eredetileg peteknek szántam, de hozhatják a gazdáikat is. ^^ Ha szabad bejárást kaptál, akkor már nem sokat ér a meghívásom. A falazásnál besegíthetek, ha gondoljátok. Tervezek nektek egy gman biztos falat, amin át nem tudja kikaparni magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3078 Dátum: 12 márc 03, 01:41:23 » |
|
Ha valami új arc most olvasna bele a témába, tuti fel se nézne a fórumra többet Na jó, megsajnáltam én is szegénykém. Maradok a bevált módszeremnél Végő esetben a zenemágiám is megvan még
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:42:56 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3079 Dátum: 12 márc 03, 01:43:05 » |
|
Azért mert hanyagolja a lányod ennyit se bírsz megjegyezni heo? Amúgy gmanról van szó, úgyhogy nem igazán kell ok hozzá. Amúgy igen parancsba adom, de már késő van és nem sikerül úgy megfogalmazni a dolgokat ahogy én akarom. A-chan azért szívesebben megyek, mikor hívva is vagyok. :3 Hajrá, bár szerintem egy hungarocell falon se bírna átjutni. Sabaku-chaaaan kaparófát se csinálunk belőle? Az olyan mókás lenne. Móka.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3080 Dátum: 12 márc 03, 01:44:52 » |
|
Húúha Ritli-sama, ez elég fájdalmas lenne szegény gmannek. >. < Ez a kaparófás-dolog nem is rossz ötlet, már úgy is ki akartam próbálni hús-vér élőlényen karmaim erejét.. Tia-san, akkor szerintem én élek a lehetőséggel. =3 naa engedjetek válaszolni. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3081 Dátum: 12 márc 03, 01:47:48 » |
|
Én is mehetek bármikor... igaz? Milyen démonmacska az, ami még nem karmolt húsvér élőlényt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3082 Dátum: 12 márc 03, 01:48:47 » |
|
Hogyhogy hús-véren? És a démonegerekkel mi van? Nem, őt csak én bánthatom jogosan, talán majd máskor.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3083 Dátum: 12 márc 03, 01:51:35 » |
|
Hát ilyen. Óriás-mutáns patkányokon már próbáltam, de azokból nem vér hanem valamilyen zöld trutyi szivárgott ki. Akkor kérdezem így: ki áldozná fel az egyik vádliját egy fájdalmas kísérlet érdekében?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3084 Dátum: 12 márc 03, 01:52:43 » |
|
Cöhh ünneprontó. Karmolt már hús-vér élőlényt, csak embert nem. Gondolom erre gondolt. Vagy olyan fajú lényt mint gman. Nemtom, hogy ő mi. Kallen: Ééééééééén... nem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:53:29 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3085 Dátum: 12 márc 03, 01:53:57 » |
|
Az unoka még várhat, de a többiről még nem panaszkodott a kölök. Milyen bűnei vannak még leányom?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3086 Dátum: 12 márc 03, 01:54:39 » |
|
Belépőjegyet szednénk, mint a cirkuszban! *-* Tessék! Tessék! Attrakció! Elefánt méretű Niibi kishúg élesíti a karmait egy gman-en! Ne szalasszák el!
Mondasz valamit Ritli, esetleg feltalálok egy átlátszó hungarocellt, hogy láthassátok, miközben szenved. ^3^ Persze csak ti látnátok be, ő ki nem. (csak amikor STM sütit eszik előtte)
Igen, te is jöhetsz-mehetsz, amikor akarsz.
Majd megbeszéljük, hogy mikor értek rá, és megszervezzük a nyaralást. :3 A bál előtt is eljöhetnétek. Nálunk is megsütheted Ritli a sütiket, ne kelljen már őket a pokolból cipelned idáig. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3087 Dátum: 12 márc 03, 01:55:45 » |
|
Kallan-chi akárkit megtámadhatsz, nem mondtam már eleget? Csak engem kell tiszteled, meg az aranyhalat, a többi nem számít. Unoka ma jött pont szóba, de végül elvetettem az ötletet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3088 Dátum: 12 márc 03, 01:57:10 » |
|
Helyes, nem akarok nagyi lenni, még túl fiatal vagyok én ehez! Tia, én is megyek! Mikor is lesz az a bál?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 03, 01:57:44 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3089 Dátum: 12 márc 03, 02:00:02 » |
|
Hú A-chan ez a fal remekül hangzik. Nagyon poén lenne. Látom szorult beléd tehetség abban a párizsi iskolában. Rendben akkor majd ott megsütöm a sütiket. Talán STM-nek is jut majd belőlük. Mini és akkor én mit szóljak? Közeledek a dédnagyisághoz. Bár tény, hogy akkor én leszek a világ legszexibb dédnagyija.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|