25 máj 19, 22:28:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 961335 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2955 Dátum: 12 márc 02, 21:14:57 »

Jaja de Mini-chantól meg tudhatsz mindenféle dolgokat. Meg ha eljöttök látogatóba azt hazudod, hogy kimész a mosdóba de helyette berontasz a dolgozószobánkba és áttúrod a fiókokat a titkos tervek után... Figyelmeztetés Figyellek... Geek
Még jó, hogy nem nagyon törődsz az unokáim nevelésével mert a végén még szent szüzet csinálnál belőlük. Pojén

Hát azért még Lille-sannak is van mit tanulnia, főleg, hogy nem démoni vérből származik, hanem nyanyaiból. ikszdé De valóban erős. Kúl
Hát te akartad hogy lángoljanak! Pff ezeknek a gyerekeknek semmi se jó... No comment
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2956 Dátum: 12 márc 02, 21:21:10 »

...nem démoni vérből származik, hanem nyanyaiból. ikszdé De

Meghaltam. Kiröhög ikszdé

De nem felgyújtani kell azt a lovat, hanem átalakítani.. Ha felgyújtod, akkor csak ebéd lesz belőle. Bár, legalább nem az én orrom lesz megsütve. xd

heo nem csinálna ilyen dolgokat. A jók nem csinálnak ilyet. Nyelvesít
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2957 Dátum: 12 márc 02, 21:30:59 »

Na, örüljetek xD

A nevem Sabaku (Szilvi), és sivatagot (a Szilvi erdőt) jelent. Pont annyi kedvesség és jóindulat van bennem mint a Szaharában, és ha nincs hozzám térképed és túlélőfelszerlésed, akkor választhatsz, hogy ropogósra sülsz, halálra fagysz, vagy csak szomjan halsz. Eseteg le is taposhatlak, mint egy orkot. Lássátok, nem vagyok annyira szőrösszívű, ezt megválaszthatjátok.

Én vagyok az alvilág trónjának vármányosa, egyetelen célom Hiei senseit letaszítani az alvilág trónjáról, és átvenni az uralmat.Hogy megakadályozzam a visszatértét, a kényelmes pokolból egy örökös SP koncert genjutsuba száműzöm majd, ahol csak mogyoróbokorként létezhet. Ritli obaachannal viszont nem merek ujjat húzni  smirksweat

Jóanyám a 'kicsit-gonosz-de-mégis-édes' Minagi, apám meg heo, ki mindig is a jóra próbált nevelni. Lesütöttszemek Húgom Bogi, kit eszembe sem jut bántani, mert maga a fény (az alagút végén) így sosem tudna gyűlölni. De a legutóbbi domina-barbinak örült, amit ajándékba adtam neki.xD A nem is olyan kicsi öcsém Rikan, aki inkább a család démoni ágára ütött, ezért büszke vagyok rá. Mivel eddig jó öccsként viselkedik, úgy dönöttem (egyenlőre), hogy maradhat. De ajánlom neki, hogy siessen azzal a rajzzal  Ördögi
A macskám Kallen-chi akit a gyenge halandók, és gyengébb démonok mészárlásaára nevelek. (Ezek bedőlnek az ártatlan cicaszemeknek, és még akkor is gügyögnek, mikor épen a húst rágják le az ujjaikról.  Neeem) Minnél rosszabb, annál több jutalmat kap (de az aranyhal tabu!)

Feketemágiát már születésem előtt is űztem, ezért lett anyám szó szerint is édes xD /apa, még meg sem köszönted ezt nekem Durci/. Legjobb a zenemágiában vagyok, ha egy zenére gondolok azt 'ki tudom sugározni' magamból egy majdnem végtelen sugarú körben. A zeném nem csak szép tud lenni, mert mivel mindnekiről meg tudom mondani egy pillantás alatt a zenei ízlését, ezért az őrültebe is tudom őket kergetni egy jó, illetve rossz választással (amikor egy olyan zene megy a fejetekben ami nagyon idegesít, azt szerintetek ki csinálja? xD).

Kedvenc ételem a grillezett paparrazzi jó sok chilivel, a kakaót imádom, de mostnában inkább a kávét iszom. Igaz, nem én pörgök föl tőle, hanem a kávé tőlem xD

Mellékállásba jósolgatok is, egy bizonyos cápasellőt is én tanítottam eme művészetre, de nem vagyok rá túl büszke, mert még mindig kristálygömböt használ  smirksweat És azt is eltörte az ebadta.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 21:31:30 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2958 Dátum: 12 márc 02, 21:42:10 »

Meghaltam. Kiröhög ikszdé

De nem felgyújtani kell azt a lovat, hanem átalakítani.. Ha felgyújtod, akkor csak ebéd lesz belőle. Bár, legalább nem az én orrom lesz megsütve. xd

heo nem csinálna ilyen dolgokat. A jók nem csinálnak ilyet. Nyelvesít
Ne becsüld le a nyanyai vért lányom! ikszdé
Hát valami démoni lánggal kell felgyújtani, hogy ne égjen el egyből hanem szép lassan. Akkor lesz egy pár óráig lángoló pegazusod. Gondolkozik Utána meg lesz vacsoránk.
Dehogynem! A jók a legnagyobb sunyik, mert rájuk senki se gondolna. Sheftel Sly

"ha nincs hozzám térképed és túlélőfelszerlésed..." hehe ez teccett unokám. :3 Szeretet
"Ritli obaachannal viszont nem merek ujjat húzni" Nem is akarsz mert szereted a nagyit ugye? Ugyeeeeeeee?
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 21:43:06 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2959 Dátum: 12 márc 02, 21:44:11 »

Örülök, hogy tetsztt, de én csak az igazságot mondom >Nyelvesít
Én? Téged? Még szép hogy igen :3 Neked hála már immúnis vagyok minden létező méregre a föld fölött és alatt xD Magellán elmehet xD
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 21:44:57 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #2960 Dátum: 12 márc 02, 21:44:44 »

Na most már ti is tudjátok miért voltam annyira heo-chan ellen az esküvőt illetően. Fényhozó a démon családba beházasodva? Tuti kémkedik... smirksweat Ezért mindig rajta tartom a szemem, nehogy olyat tegyen amit utána megbánna... Kúl
Igen, a "fényhozónak", aka a hajnalcsillagnak, aki a mennyből a pokolba került, mi köze is lehetne bármi gonoszhoz vagy démoni dolgokhoz? Ugyan már, ti uralkodtok hát persze. EZ így fog maradni, nem kell félnetek. *kacsint*
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 21:52:47 írta STM » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2961 Dátum: 12 márc 02, 21:54:04 »

Először is kikérem magamnak a gyanúsítgatást.  Durci

Még jó, hogy nem nagyon törődsz az unokáim nevelésével mert a végén még szent szüzet csinálnál belőlük. Pojén
Mint ahogyan te is tudod az a három unoka tőlem van, szóval ez azért nem túl valószínű.
Egyébként pedig minden démon egy bukott angyal, szóval a szenteskedés családi szokás.

Látom közben Márk bevédett... Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2962 Dátum: 12 márc 02, 21:56:24 »

Te akkor sem bukott vagy, max lassan lefelé szállingózó Nevet

STM: én úgy vagyok veled, mint a halálraítélttel, nem akarlak én is bántani, ha úgy is megöl a nagyanyám xD
Kérsz egy cigit még utoljára? Angyal
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 21:59:28 írta Sabaku » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2963 Dátum: 12 márc 02, 22:01:48 »

Lányom, azért a tiszteletlenségnek is van határa, nehogy véletlenül elvegyem a szemed világát egy kis fénnyel!

Egyébként még hogy miattad lett Mini-chan édes, milyen fekete mágia volt az? Süti varázslat?
Jóra tanítalak? Ezért járatlak démonképzőbe mi?
Nem kellene ezt az angyal dolgot eltúlozni, a jóság és a közömbösség között nagy ám a különbség.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2964 Dátum: 12 márc 02, 22:03:20 »

Anya már megint rámhozod a fràszt ezzel a képpel. Xd STM is akar csatlakozni igazábòl, csak mostmàr csakazèrt se. Pedig csatlakozhatna, Ritli ùgyis akar egy házimanót. Nyelvesít Hellchan: Ez az én unokahugim!! Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2965 Dátum: 12 márc 02, 22:05:52 »

Most is jóra tanítasz  Pojén Illetve próbálsz.
Nem, nem sütivarázs, akkor csokidarabok lennénak a hajában, ilyesmi, asszem ízmágia... Gondolkozik Én pl pikáns vagyok  Ördögi
Igen, STM pont jó lenne Dobbynak.... Bár mivel csak Rikudo erejű, nem tudom, képes lenne-e ellátnia a feladatát....
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #2966 Dátum: 12 márc 02, 22:08:58 »

Tényleg be akarok lépni, csak családi kapcsolatokat nem akaropk bizonyos okokból, de ha már úgyis van háziállat lehetőség, nem akar valaki egy új állatot? ENgedetlen vagyok, többek szerint ön és közveszélyes, és nincs fajom, vagy nem ismerem. Csak úgy vagyok, amennyire emlékszem, ez mindigis így volt. Szerintem valami ragadozó lény lehetek, a zöldségeket nem csípem.
 Plusz a trollok császára vagyok, szóval jár hozzám eygy feláldozható sereg is, különböző sima, meg szikla-, föld-, más anyagból, az evulúció, meg mindenféle nyálkás plazma kihagyásával létrejött entitásokból.

AMúgy nem csak a jóság, meg a közömbösség, de az öncélúság, a szabadság, meg a jó/rossz dolog közt is. Az olyan mainstrem.

Ritlitől nem félek, mit tehetne ellene.. na jó, azért nem játszunk a tűzzel. De neki sem árt egy jóindulatú figyelmeztetés.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 22:10:00 írta STM » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2967 Dátum: 12 márc 02, 22:09:30 »

hanii csak azért linkeltem, mert tudom, hogy szereted. ikszdé

STM-et nem bántom, de ez jó ötlet. *-* sötömö-chan legyél a saját külön bejáratú házimanóm! Minden vágyam egy házimanó. Pirul
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #2968 Dátum: 12 márc 02, 22:13:11 »

Házimanó nem lehetek. Sajnálom, túl megalázó. Különben is, holmi démonok, angyalok, nimfák, pokemonok, "más istenek", kerubok meg iylen lények számára szelídíthetetlen vagyok, a házimanók meg kb. rabszolgák. Há, soha.
Tudod ki lenne jó házimanó? Zoidberg, végül is miért ne?

Én csak annak lehetek a háziállata, aki elfogadja, hogy teljesen kezelhetetlen vagyok, engedetlen, és ez majdnem csak jelképes kapcsolat. Etetnie azért kell, és csak jó kajákat eszem.
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 22:15:21 írta STM » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #2969 Dátum: 12 márc 02, 22:15:40 »

Jójó akkor ne legyél a házimanóm. Durci Akkor legyél a saját különbejáratú ön és közveszélyes fajtalan(kodó ikszdé) csak úgy levő trollcsászárom. Pirul Még a pokemonok számára sem? Ohh My God Impossible.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins