Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2940 Dátum: 12 márc 02, 17:45:53 » |
|
Nikibear.  Folytatom én. Én vagyok hatalmas Ritli-sama (Rita), az alvilág urának neje. A pokol mélyén élek hatalmas kastélyomban kis démoncsaládommal. Foglalkozásom sarlatán. Jól értek az átkokhoz, rontásokhoz és mestere vagyok a mérgező süti elkészítésének. Két édes lányom van akiknek gyakran készítek forró csokoládét és roston sült hippiket bazsalikommal. Férjemnek segédkezek a pokol irányításában és ördögi terveinek kiagyalásában. A nevelés érdekében gyakran verem az unokám. Vágyam, hogy kaphassak végre egy házimanót. Továbbá szeretnék még egy gyermeket, egy fiút. Szeretem a káoszt és a csokoládét. Hirtelen ennyi jutott eszembe csodás valómról. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #2941 Dátum: 12 márc 02, 17:53:21 » |
|
Ritli ezen besírtam!  Szegény unokák! xD Sabaku! Egyébként, te tartozol nekem egy névelemzéssel! 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2942 Dátum: 12 márc 02, 17:58:22 » |
|
Kinek nem?  De lusta vagyok. Majd xD Én majd megírom később, de lényegetet már úgy is tudjátok.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2943 Dátum: 12 márc 02, 18:10:31 » |
|
Ja ami kimaradt. Átok levételhez is értek. Azonban ezt csak valami szívességért cserébe vállalom el. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2944 Dátum: 12 márc 02, 18:12:21 » |
|
Emelt díjas telefonhívás.  Örülök, hogy egy páran elkezdték, remélem ez láncreakciót indít majd be. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2945 Dátum: 12 márc 02, 18:20:38 » |
|
Ha már a te ölteted volt, te miért nem folytatod?  Két édes lányom van akiknek gyakran készítek forró csokoládét és roston sült hippiket bazsalikommal.
A két legjobb dolog!! Főleg a roston sült Hippik bazsalikommal és oregánóval. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2946 Dátum: 12 márc 02, 18:25:51 » |
|
Jaja heo, ha már a te ötleted volt, neked kellett volna példát mutatnod azzal, hogy el is kezded. Igen az oregáno nem maradhat ki.  Na és hol a te bemutatkozásod?  Amúgy emelt díjas telefonhívás?  Ez úgy hangzik mintha valami szextelefonos lennék.  Szóval nem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2947 Dátum: 12 márc 02, 18:39:34 » |
|
Ha túl bátor vagy, meghalsz, ha gyáva vagy, akkor is meghalsz :3 xD  ---> Ez a sapka az előző, engedetlen macskeomból készült. Jó meleg, és kéne egy pár kesztyű is lassan, szal a helyedbe vigyáznékxD Akkor marad az aranyközépút.^^" Arra nem lesz szükség [hogy nemes bundámból készüljön], ugyanis nem tudok olyan engedetlen lenni, hogy ilyen sorsra jussak.  Akkor írok én is magamról. Kallen vagyok [Mimi], a Niibi egyetlen húgocskája. Még gyerek démonmacska vagyok, de ha nagy leszek, szeretett nővérem nyomdokaiba akarok lépni. Feladatteljesítés közben elkeveredtem családomtól, két napig egyedül voltam, majd Sabaku-sama rám talált és famulusává fogadott, így kerültem a családba. Szeretem a csokit [minden mennyiségben és ízben], a garnélarákot és a kőrözöttet. Nem szeretem a brokkolit, és ha valaki előttem rágja a körmét. A varázslás is egész jól megy. Félek az óriás mutáns-csirkéktől. Kiválóan értek az egérfogáshoz és az emberek érzelmeinek manipulálásához. Ja, és aki valamilyen úton-módon megsért, annak előszeretettel szedem cafatokra a vádliját.  :3 Asszem így ennyi. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 02, 18:55:54 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2948 Dátum: 12 márc 02, 18:44:58 » |
|
A nevem Heosphoros más néven hajnalhozó, a barátaimnak csak heo. Nevem célja akkor vált világossá előttem amikor elvittem a felkelő Nap első sugarait a pokolba, hogy kimutassam a mennyben élők baráti szándékát a Démonkirálynak és annak családja felé. Ám ekkor váratlan dolog történt velem, miközben átadtam az ajándékot annak fényében megpillantottam a csodás démonhercegnőt és életemben először hazudtam. Azt mondtam a démonkirálynak, hogy a fényért cserébe az idősebbik lánya kezét kérem. Persze ő azonnal átlátott a hazugságomon, de tudta, hogy jó kezekben lesz leánya egy olyan embernél aki képes érte hazudni. Így hát elvettem Mini-chant és három gyermeket nemzettünk.
Foglalkozásom szerint én vagyok a fény őrzője és a gyógyító lángok megalkotója. Két hűséges állatommal Arth-al és Ursus-al járom a csillagok ösvényeit, hogy újabb és újabb csillagok fényeit tanulmányozhassam. Szabadidőmben három gyermekemet taníttatom a démonképző iskolában valamint tanítványomat oktatom a fény útjának mibenlétéről. Nem túl régen befogadtunk egy megsebesült Shikafuujin-t, a gyerekek nagyon szeretik, de, ha egyszer felépül újra el kell majd engednünk, hogy az agancsa közötti minicsillaggal utat mutasson a pokol lélekvadászainak, mielőtt a tiltott Jégerdőbe tévednének.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2949 Dátum: 12 márc 02, 19:10:35 » |
|
Hehe, akkor most én jövök.  hanii vagyok (mily meglepő), mindenki hívhat így egészen addig, amíg nem leszek én is nagy mágus, mert akkor szigorúan hanii-sama.  A világ egyetlen és egyben legveszélyesebb Démoncsaládjában születtem, a szüleimen kívül van még egy közeli családtagom, aki nem más mint az én drága nővérem. Jelenleg tanonc vagyok, Lille-sensei tanítványa, aki sötét mágiát és egyéb elvont dolgokat tanít nekem, amiket anyával gyakorolunk, ha nem megy annyira.  Egyben mester is vagyok, megszerzett tudásom és tapasztalataim átadom kedves tanítványomnak. Hobbim a sárkányokkal való foglalkozás, mágiagyakorlás, póktenyésztés, anya és a nővérem idegesítése a fiúkkal, és narancsléivás. Ha nagy felnőtt démoni mágus leszek, akkor átalakítom az unikornisokat lángoló pegazussá és azzal fogok menni az ördögi bulikba megverni az angyalokat és a szeráfokat. Kedvenc mágiám a kakaós palacsinta készítés, azonkívül a rothasztó mágia. Szeretem a húsevő növényeket, de nem szeretem, ha az orromból készítenek levest (ugyanis sonkagoblin vagyok). Nagyjából ennyi. Any question? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2950 Dátum: 12 márc 02, 19:20:10 » |
|
A nevem Mini (Tabitha) az alvilági trón egyik örököse. Van egy édes húgom kit egy toronyba zárnék, hogy senki se érhessen hozzá, túl ártatlan és gonosz ő ahoz. Férjem a fény őrzője, mégis elvett engem egy sötét nagy úr leányát, ki a sötétséget és a brutalitást jelképezi. Három gyermekünk van, kiket nagyon szeretek, viszont elég nagy ellentmondást látok bennük. Nagylányom Sabaku gonosz, néha még nálam is gonoszabb, fiam Rikan pont középen áll a mérlegen, kiegyensúlyozott gyermek (talán a sok verés miatt xD), kislányom Bogi, meg a jóságot képviseli amit apjától örökölt. Húgomnak segítek hogy ő is képes legyen annyi átokra és varázslatra mint én, közben van két kis tanítványom Temi és Putir kiket démoni bérgyilkosra képezek ki. Temi-ben sok a jóság és komolytalanság, de ezt hamar "kiverem" belőle. Tanítások, nevelések mellett dolgozom és tanulok is, de bűbájom miatt sose vagyok feszült. Nagyon szeretem a kakaót és az egyik kedvenc ételem a hippik, roston sülten, náluk finomabb dolog nincs is a világon, főleg ahogy édesanyám készíti el. Én senki tanítványa nem vagyok, de nekem nincs is mit tanulnom már, anyám és apám mindent kitanítottak. (Nah meg férj uram szeretne jóságra tanítani, kisebb nagyobb sikerekkel  ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #2951 Dátum: 12 márc 02, 20:15:51 » |
|
...
Hűű... Ezek után a beszámolók után eléggé gyengének érzem a sajátomat!  Akkor bővítem! xD Tehát, a nevem és stb... már tudhatjátok, most elmesélem, hogyan kerültem a családba! Nekomimi-s lányként éldegéltem a faunok/szarvasok, és taurenek erdejében, különféle áfonya, és málna szerű gazokon élve. A taureneket rendszerint hecceltem, ezért elneveztem magam torreádornak. Az egyik szarvas a barátom lett, majd láttam, ahogy egy "ismeretlen" ember magával viszi őt. Elkezdtem követni őket, végignéztem, ahogy kedvenc szarvasomat bezárja egy karámba ez a titokzatos férfi. Figyeltem őket pár napig, aztán az "ismeretlent" felkértem, hogy vegyen magához, és legyen a mesterem.  A sensei egy démoni családból származó hölggyel él. Ő tényleg elmondhatja magáról, hogy az anyósa ördögi! o.O Félek is tőle! Hieitől pedig még inkább. A felesége, a feleségének a húga, és a gyermekei aranyosak... amíg nem akar egyik se megnyúzni senkit.  Tanítványom nincs, nem is szeretnék. Céljaim a családon belül: nem megetetni magam egy démonnal se. 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2952 Dátum: 12 márc 02, 20:56:50 » |
|
Na most már ti is tudjátok miért voltam annyira heo-chan ellen az esküvőt illetően. Fényhozó a démon családba beházasodva? Tuti kémkedik...  Ezért mindig rajta tartom a szemem, nehogy olyat tegyen amit utána megbánna...  Zizi jól teszed ha félsz.  Bár én nem vagyok annyira ördögien gonosz mint Hiei-sama, én szoktam kedves is lenni néha.  hanii amúgy feltűnt már, hogy a tanítványom a sensei-ed?  Rajta keresztül kapod meg az én tudásom, ahogy Lille-san alakítja szájíze szerint.  Amúgy lángoló pegazusok? Ha akarod felgyújtok neked néhány pegazust. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2953 Dátum: 12 márc 02, 21:10:00 » |
|
Legmélyebb tisztelettel, de nekünk nincs itthon a Földön a látók vizéből, úgyhogy nem igazán tudok kémkedni a pokolban, sőt nem is akarok. Ennek ellenére jó tudni, hogy aggódó tekintetedet ránk veted és ügyelsz a család egészségére. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2954 Dátum: 12 márc 02, 21:11:32 » |
|
Igen feltűnt, de nem esett le hogy akkor valószínű ezért olyan erős ő is, mint te.  Felgyújtani? :O Kis misztikusállatkínzó.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|