Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2895 Dátum: 12 márc 01, 19:48:17 » |
|
Boldog születésnapot, Apa! Isten éltessen sokáig!  A-chan az új avád eszméletlen. A PrussiaxHungary páros egyszerűen zabálnivaló. *.* 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2896 Dátum: 12 márc 01, 19:56:30 » |
|
Itt vagy kicsifeleségem? Pàrosodjunk ^^ Gyereket akarok. Egy fehér lovat szőke hercegnőn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2897 Dátum: 12 márc 01, 20:04:56 » |
|
Tényleg?  Köszönöm szépen, mindkettőtöknek. Imádom őket.  :3 Nem is.  Egy két centis garnélán nem sok kaja van, különben is, nem lenne szívem őket megfőzni.  Nem vagyok démon.  Szegény ló... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2898 Dátum: 12 márc 01, 20:07:44 » |
|
Ezt a szmájli  Hetalia powaa. Ritli obaasan, milyen képfeltöltőt is tettél be pár napja? Mert ha az rövid linket csinál, akkor tedd már be megint xD vagy bárki Ő.Ő---> legbocibb szemek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 20:18:54 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2899 Dátum: 12 márc 01, 20:19:35 » |
|
Mm ilyen jó ez a Hetalia? Mert akkor elkezdem nézni.  A garnéla fincsiii. *_*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2900 Dátum: 12 márc 01, 20:20:17 » |
|
A tinypic.com rövid linket csinál Onee-chan.  Amúgy miről maradtam le megint amíg nem olvastam a témát? Remélem nem halt meg senki Nagyi sütije által.  Vagy ezt még nem kellett volna elmondanom?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2901 Dátum: 12 márc 01, 20:28:30 » |
|
Például volt érdeklődés a kép miben létével kapcsolatban amit csinálsz. Hogy haladsz?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2902 Dátum: 12 márc 01, 20:34:08 » |
|
Köszi, öcsi ^^ Valaki nem tudna abban segítnei, hogy hogy kell az aláírásképem közpére toln  mert hiába mozgatom el a linket, nem megy odébb -_-"
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2903 Dátum: 12 márc 01, 20:36:15 » |
|
Ha az [img]-vel együtt tolod el, úgysem megy?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2904 Dátum: 12 márc 01, 20:36:22 » |
|
Ugye? Én is tinypic-et használok, úgy fért el egyszerre öt kép, meg a családos szöveg az alámban. ^^ [ center][/center] ezzel a paranccsal. ^^ Tousama meg persze csak azoknak fejezi ki a háláját, akik nyilvánosan köszöntötték fel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2905 Dátum: 12 márc 01, 20:37:09 » |
|
Köszi A-chan ^^ Meg is csinálom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2906 Dátum: 12 márc 01, 20:43:24 » |
|
Ritli obaasan, milyen képfeltöltőt is tettél be pár napja? Mert ha az rövid linket csinál, akkor tedd már be megint xD vagy bárki Ő.Ő---> legbocibb szemek.
Mirü' beszé'sz kisonyokám? Amúgy imagerz.com  Remélem nem halt meg senki Nagyi sütije által.  Vagy ezt még nem kellett volna elmondanom? Az én sütimtől nem hal meg senki! Max az élvezettől mert annyira finom.  Vagy ha a titkos mérgezett süti receptet használom. De azt csak néha szoktam. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2907 Dátum: 12 márc 01, 20:44:34 » |
|
Köszi ^^ És legalább egy sütés alatt kevered őket? Mert ha igen, akkor az a démon féle orosz-rulett ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2908 Dátum: 12 márc 01, 20:44:58 » |
|
Apa: szokásos turbó teknős stílus, ma áldanám az eget ha rajzoltam volna egy karaktert is.  Csak az a gáz, hogy sokakat még mindig nem tudok hova tenni.  Nagyi: Akkor nem attól fáj a fejem.*-* Már kezdtem félni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2909 Dátum: 12 márc 01, 20:49:25 » |
|
Köszi ^^ És legalább egy sütés alatt kevered őket? Mert ha igen, akkor az a démon féle orosz-rulett ^^
Persze! Az mókás. Csinálok egy tucat sütit és abból egy mérgezett.  Vicces nézni ahogy mindenki leizzad, hogy vajon ki kapta a rosszat.  Egyszer csináltam olyat is, hogy mind mérgezett volt, de persze nem tudták. Háhá meglepetés!  Riku-chi neked amúgy is csak sima sütit adnék mérgezettet nem, hisz a leszármazottam vagy. Talán. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|