Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2880 Dátum: 12 márc 01, 17:17:08 » |
|
Lol Nem nem onnan vettem, csak összehordtam egy csomó hülyeséget véletlenszerűen. De profi vagyok. Valóban gman a kedvenc célpontom, ha átokszórásról van szó. De nem ez volt a kérdés. Na de egyszer majd megtanítalak rá, ha elég jól tudod használni a mágikus erőket és akkor megtudod melyik az. Megengedem majd, hogy te válaszd ki a személyt akin bemutatom neked. :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2881 Dátum: 12 márc 01, 17:19:10 » |
|
És melyik az az átok? *.* Addig keresek egy jó célpontot... heo: Gondoltam rá hogy kukoricát írok, de végül a borsónál maradtam.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2882 Dátum: 12 márc 01, 17:28:24 » |
|
Hát az titok, nem mondhatom csak úgy ki nyilvánosan mindenki szeme láttára. Főleg nem az ellenségére. Ráadásul lehet, hogy a gyengébb démonok még kikeresnék az átokgyűjteményből és megpróbálkoznának a használatával... De mivel nem tudják irányítani még ezeket a hatalmas erőket, katasztrófa történne. De ha felkészültél, a saját szemeddel láthatod majd. Úgyhogy tanulj szépen.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2883 Dátum: 12 márc 01, 17:33:53 » |
|
Ja, én profi vagyok a zenemágiában Bár csak a fekete részét szoktam gyakorolni, jó tudni, hogy még a démonok sem bírják xD Gondolom, a halandókat akkor azonnal megöli. Ha szépen megkértek, akkor a jótékony részét is gyakorolni fogom estefelé xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2884 Dátum: 12 márc 01, 17:46:59 » |
|
Ebben az esetben lányom, vedd úgy, hogy atyai kérésként mondom a következőket. Arra kérlek, hogy játssz a bálon némi fülbemászó muzsikát mely legyen bódítóbb a boroknál és lágyabb a selyemnél is, mely egyszerre ördögien földöntúli és emberi érzelmeket megragadó is.
Imádom az ilyenfajta zenét, minden évben járok hangversenyre, ha másra nem jut időm, akkor a karácsonyira mindenképpen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2885 Dátum: 12 márc 01, 17:50:20 » |
|
Egenis! Amikor csak akarod * Hangversenyen még nem voltam, de az Operett színházat nagyon szeretem. Kár, hogy Bereczki elment onnan De legalább Janza Kata és Szabó P. Szilveszter még megvan. *ui: ismerek is egy hasonlót.. fel is túrom a zenemappámból, úgy is keresem már egy ideje ^^ ** Na, meg is van: ilyesmire gondoltál? http://www.youtube.com/watch?v=mWi5M2gl8kQ Persze ez csak a zenemágiám level 0.5-je, most már 99-en vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 18:53:48 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #2886 Dátum: 12 márc 01, 18:01:19 » |
|
Sevanna, Szanisz, heo, Bogi, Nikkie, Ritli, Minagi, hanii, Sabaku, Zizi, Kallen: köszönöm szépen! A többieknek meg egyelőre a rák egye ki a belét!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 01, 18:02:05 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2887 Dátum: 12 márc 01, 19:33:39 » |
|
Enyémet is? Felőlem mehet ilyen a bálon, Sabaku, csak keresned kell valakit, aki követi a zongorát. De gondolom, ezt megoldod, legfeljebb ott a macskád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2888 Dátum: 12 márc 01, 19:35:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2889 Dátum: 12 márc 01, 19:37:28 » |
|
Igaz, Kallen erre (is) idomítom tanítom, de mondtom, hogy level 99-en vagyok, nem? Ha azt akarom, akkor a zongorám hegedül is, meg akdja az akkordokat is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2890 Dátum: 12 márc 01, 19:38:16 » |
|
Nekem tetszik a zene leányom, bár tény, hogy egy kissé modern, de attól még szép.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2891 Dátum: 12 márc 01, 19:38:41 » |
|
Szerintem az a túlzott smiley használat mikor 50 -t raksz egymás után. Meg ez szülinapi köszöntés, szóval szerintem szabad. Félni a rákoktól? Pedig tök cukik. És finomak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2892 Dátum: 12 márc 01, 19:40:59 » |
|
Áh, most keressek még egyet? A rákok nagyon finomak Na meg a kagylók is. Szerintetek mi törétnt igazából a Mizukage dárgalátos kagylójával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #2893 Dátum: 12 márc 01, 19:44:34 » |
|
Mondom, majd megoldod. A fizetségben meg megegyezünk. ^^ Finomak ám! *-* (akarok garnélákat az akváriumomba)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2894 Dátum: 12 márc 01, 19:47:02 » |
|
Szegények,folyton halálfélnének xD Én enm tartok halakat, Kallen miatt macerás lenne. (bár van egy db aranyhalam egy gömbakváriumban, de abba a szobába sosem megy be a macska. így van, a fürdőszobára gondolok ) Tia: alád nagyon jó :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|