Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #2835 Dátum: 12 feb 29, 21:18:08 » |
|
Íme a fórum béli énem! Természetesen tartalmazza néhány pontban valós önmagamat is! (igen, tudom mondani,hogy "nyáúú", de miattatok nem fogom -.-" xD) Ritli! Én sosem fordultam ellened... de melletted se voltam! *rájön, hogy ő egy démon* Mármint... nyáú. :3
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2836 Dátum: 12 feb 29, 21:18:58 » |
|
De valaki elmondaná, hogy hány éves vagyok? :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2837 Dátum: 12 feb 29, 21:20:37 » |
|
11 éves vagy nem?
Zizi, nem bántásként, de csak férfiak lehetnek torreádorok, egyébként jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2838 Dátum: 12 feb 29, 21:22:14 » |
|
A való életben igen, de akkor ezek szerint a családban is. ^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #2839 Dátum: 12 feb 29, 21:31:27 » |
|
Mivel nagyanyád közel 5000 éves ezért te kb. 125 éves lehetsz kb. Bár a démonok örökké élnek. Sensei! Olyannak mondod, hogy nem lehet torreádor, aki hozzásegítette Magdust a hollow erőhöz? Szerk.: Amúgy miért nem Minagit kérded? Csak tudja, hogy hány éve születtél!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 21:34:39 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2840 Dátum: 12 feb 29, 21:35:53 » |
|
Bogi, legyél amennyi lenni szeretnél, de igazából úgyis mindegy. Bizony olyannak, de majd dolgozunk rajta, hogy megvalósítsuk ezt az álmod.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2841 Dátum: 12 feb 29, 21:51:00 » |
|
Szerk.: Amúgy miért nem Minagit kérded? Csak tudja, hogy hány éve születtél! AZ apjának is tudnia kell. >_< Bogi, kicsi vagy! 11 jó kor, úgy hogy pasik közelébe nem mész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2842 Dátum: 12 feb 29, 21:52:07 » |
|
Jó lett az izéd Zizi. Most akkor lesz egy női torreádor is. Bogi, én vagyok 669, de csak tízévenként ünneplem a szülinapom (persze minden 69 egy kivétel ) szóóval te szerintem kb. 400 körül lehetsz. De kérdezd a nővérem, ő jobban tudja. Persze, embernek számítva könnyű. De ő démon.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2843 Dátum: 12 feb 29, 21:55:29 » |
|
Ő csak 235 éves, még a közelébe sincs a 400-nak -.- Hiába démon, nem viselkedik, úgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2844 Dátum: 12 feb 29, 21:59:45 » |
|
Csalódást okoz szegény a szüleinek. Anyuját is megríkatja. Ejnye... Engem is megríkat mindig hanii mikor holmi pasikról beszél...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2845 Dátum: 12 feb 29, 22:17:18 » |
|
Nem is szoktam olyan gyakran a pasikról beszélni. Különben is rendszeresen a mágiagyakorlással foglalkozok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2846 Dátum: 12 feb 29, 22:27:04 » |
|
Neked nem is anyám csak nekem, már nem mer veled ilyenekről beszélni, viszont azóta hogy toronyba zárnám vagy zárdába nekem se sokat mesél. Ezek a gyerekek, sok gondot és sírást tudnak okozni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2847 Dátum: 12 feb 29, 22:27:49 » |
|
Mágiagyakorlással? Na persze xD (képzeljétek, színházba voltam *-* Rómeó és Júlia.)
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2848 Dátum: 12 feb 29, 22:32:33 » |
|
Uhh uhh én is akarok színházba menni. Idejét se tudom, hogy mikor voltam utoljára pedig szeretem. Miért nem vittél magaddal? Rossz unoka! Rossz! Jaja hanii azt hazudja, hogy mágiát gyakorol közben pedig mindenféle pasikkal találkozgat. Ezért nem látjuk a gyakorlása eredményét. >.>
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 22:33:45 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2849 Dátum: 12 feb 29, 22:35:40 » |
|
Na tessék már megint el vagy fenekelve.xD Hù szìnház, és pont Ròmeò és Jùlia. *.* Talán valami problémád akad a mágiatanulásommal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|