Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2820 Dátum: 12 feb 29, 20:53:37 » |
|
Egyébként nagyon undok vagy. Nem vagyok undok, csak próbállak fegyelmezni. Hmm.. küldetés.. á, megvan! Egy vérfarkasokkal őrzött börtönszigeten, egy eldugott öreg cellában van az úgynevezett "Erő Kaparófája". Azt kell elhoznod. De vigyázz, mert a börtönőrök hamar megérzik a macskák jelenlétét. A 3. nagyon szép hanii, Bogi szerintem is illik hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2821 Dátum: 12 feb 29, 20:54:59 » |
|
Oké, sensei, indulok is a küldetésre. :titkosügynök: Hamarosan jövök.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2822 Dátum: 12 feb 29, 20:58:05 » |
|
Na tessék! Kicsit nem vagyok itt és mindenki ellenem fordul! A lányaim, a vőm, a tanítványa... Senki se tiszteli és támogatja Démonmamit... *...magány...*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2823 Dátum: 12 feb 29, 20:59:34 » |
|
*visszajött, és sikeresen teljesítette a küldetést* Nagyi, nem fordultunk mi ellened. Én szeretlek. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2824 Dátum: 12 feb 29, 20:59:39 » |
|
Én mikor fordultam ellened? :O Én csak megjegyeztem, hogy gonoszok vagytok, amiért toronyba zártok.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2825 Dátum: 12 feb 29, 20:59:50 » |
|
Ne légy depis jó anyám, csinálok neked forrócsokit!!! Magamból vágjak majd a férjemnek? :O
Erről szól a házasság, nem tudtad? Önfeláldozás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2826 Dátum: 12 feb 29, 21:00:28 » |
|
Anya, nekem ki lenne az ideális férj?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2827 Dátum: 12 feb 29, 21:02:20 » |
|
Kiváló. Ma este pihenhetsz, holnap meg megmutatom, hogyan segít az edzésedben a Kaparófa. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2828 Dátum: 12 feb 29, 21:03:00 » |
|
Igenis, sensei. *mijáú* :3 Mikor feküdjek le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2829 Dátum: 12 feb 29, 21:03:33 » |
|
Bogi: Hozzáadunk egy nagy darab ementáli sajthoz. Az ideális Jó kérem a forró csokit. De finom legyen ám! Mert ha nem... öri hari. A többi áruló is segítsen bele abba az isteni forró csokiba!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 21:04:12 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2830 Dátum: 12 feb 29, 21:03:47 » |
|
Na tessék! Kicsit nem vagyok itt és mindenki ellenem fordul! A lányaim, a vőm, a tanítványa... Senki se tiszteli és támogatja Démonmamit... *...magány...* Halkan jegyezném meg, hogy fogadott anyámként is tisztellek, de Mini-chan tabu téma, ott sajnos nem engedhetek. Bogi lányom, neked egyelőre egy plüss delfin az ideális jelölt, majd egy pár év múlva visszatérünk erre a témára.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2831 Dátum: 12 feb 29, 21:04:38 » |
|
Oké, apa. De én azt se tudom, hogy hány éves vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2832 Dátum: 12 feb 29, 21:07:12 » |
|
Még maradhatsz, de ne túl sokáig, mert reggel korán kezdünk. :3 Ezt most találtam, szerintem nagyon édes kép. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2833 Dátum: 12 feb 29, 21:11:32 » |
|
Lányom, ahogy apád írta maradj még csak a gyerek szobában, férfiak rád sem nézhetnek. Életed legjobb forrócsokiját kapod tőlem. (Nincs benne egyik gyerekedből semmiféle testrész. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2834 Dátum: 12 feb 29, 21:14:41 » |
|
Nem baj szerintem nem nagyon passzol össze a kakaó meg a sonka. Bááár a mignon... Azt ennék egy kicsit, már 1000 éve nem ettem. Fondánosat. *__* De a kakaó mellé, ne bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|