heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2790 Dátum: 12 feb 29, 18:26:26 » |
|
Ui.: heo köszi a felvilágosítást a szökőnapról, ma is tanultam valamit. Nincs mit, sógornőm. heo: Húúú, és legalább jól kerestél? :] Na igen, én is majd megfőttem akkor a napsütésben... Ezért kéne délután öt után menni, na de annyi idő meg nem elég mindenre... Mármint, micsoda jópofa? Ha nem is túl jól, de kiegészítették gyümölccsel és úgy jobb volt. A höriszakértő. Szerintem ponttal néz ki retardáltan te ízlésficamos nőszemély. Asszonykámról le lehet szállni. A Twilightról ezentúl vagy a filmek vagy a könyvek témában lehet a továbbiakban beszélni.Zizi, azt hittem az ezer éves küldetést csinálod, gondoltam egy ideig csak eltart.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2791 Dátum: 12 feb 29, 18:28:34 » |
|
Temi, én is szemüveges vagyok de engem nem zavar Mondjuk nagy monitornál én se bírok olvasni, mert megvakulok. De netbook olyan apró, hogy azon könnyű olvasni és ha felkapcsolom a villanyt is mellé, nem ég ki a szemem, szóval hála ennek tudok kalózolvasni. Erről jut eszembe Sherlock Holmes-okat is végig kéne olvasnom, mert félbehagytam őket anno. Jacobnak olyan feje van mint egy szottyadt lámának. Az meg hogy izmos... nos találni nála jóképűbb izmos pasikat is. :] heo én vagyok az anyja, szóval nekem szabad.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #2792 Dátum: 12 feb 29, 18:33:30 » |
|
Ezer éves küldetés? :O Az mii? :O amúgy Mini O.O szmájlija aranyosabb mint ez: O_O. Ezt megkaptad démoncsajszi. A tvájlájttal (igen, kisbetű) szerintem is menjetek a könyvek, vagy filmek témába. Egyébként, a szereplők benne úgy néznek ki mint valami elsz*rt szuperhősregény szereplők. Tényleg Rikan rajza elkészült?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 18:35:00 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2793 Dátum: 12 feb 29, 18:39:45 » |
|
heo én vagyok az anyja, szóval nekem szabad. Már megszabadítottam őt rémuralmad fogságából, ezért többé nem kell, hogy engedelmeskedjen neked. Az ezer éves küldetés az a próbatétel amelyet, ha teljesíteni tudsz, akkor megszűnsz tanítványom lenni és te magad is mester lehetsz. Dehogy lett készen vele, még "csak" olyan 8-9 ember van meg abból a 16-20-ból, akik küldtek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #2794 Dátum: 12 feb 29, 18:43:30 » |
|
Jaaa! Én egyelőre nem kívánok mester lenni, sok tapasztalatot kell gyűjtenem még! De van egy 25-ös Human Warriorom. Ui.: 8-9? És 16-20? Az szép.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 29, 18:44:14 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #2795 Dátum: 12 feb 29, 18:52:40 » |
|
Bogi: Még! nékem sem a férjem. Bár már el fogom verni, ha nem vesz el...! heo: Nyugodtaaaan! :33 Okés, nem mondok többet a témával kapcsolatban semmit! ^^ Már így is felfordult a gyomrom. xD Ritli: Nekem a laptop mellett kifolyik a szemem, szóval nem tudom, mit bírnék... :\ >.< Jacob feje vicces. Csak a teste a jóóó. :33 De nekem van egy Alfahímem. :3 Haha. :3 Daniiii! :333 (Ezt tessék bocsánatfélének venni! :] Meg merő igazságnak.!)
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2796 Dátum: 12 feb 29, 19:26:32 » |
|
Na heló. Kis szàmú csalàdom tagjai itt vagytok? Am tök jó. Megtudtam hogy van apósom meg anyósom. Heló. :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2797 Dátum: 12 feb 29, 20:05:17 » |
|
Érted bármit végignézek, de legközelebb én választok filmet.
Ha valami véres, akciós filmre gondolsz mint pl a Die Hard... akkor választhatsz. Szerintem ponttal néz ki retardáltan te ízlésficamos nőszemély.
amúgy Mini O.O szmájlija aranyosabb mint ez: O_O.
Látod-látod, férjem kis tanítványa jól be van már idomítva, tudja mi a jó. Még hogy én ízlesficamos. heo én vagyok az anyja, szóval nekem szabad.
Már megszabadítottam őt rémuralmad fogságából, ezért többé nem kell, hogy engedelmeskedjen neked. Milyen édes hogy a férjem meg akar védeni saját anyámtól. De ne aggódj, nem fogságban nőttem fel (mint a kicsi húgom ). Én csak simán lázadó "tiniként" ellent mondok neki mindig. >_< Temi: Nos, menj el hozzá, dühösen, és mond ha nem vesz el felbontod az eljegyzést, mert nem tudsz tovább várni. (Bár a családfán elvileg már házasok vagytok)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2798 Dátum: 12 feb 29, 20:12:01 » |
|
Ha valami véres, akciós filmre gondolsz mint pl a Die Hard... akkor választhatsz. Látod-látod, férjem kis tanítványa jól be van már idomítva, tudja mi a jó. Még hogy én ízlesficamos. Milyen édes hogy a férjem meg akar védeni saját anyámtól. Nem, valami másra gondoltam mondjuk egy Rejtett Penge szerű filmre. Nem állat ő, hogy idomítva legyen, csak átvette senseinek ízlésének egy részét. Ez a dolgom, hogy védjem a családom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2799 Dátum: 12 feb 29, 20:13:06 » |
|
Apuci, már sötét van, és félek. Segíts!
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #2800 Dátum: 12 feb 29, 20:13:45 » |
|
Nekem szerencsére nincs férjem, így nyugodtan áradozhatok pasikról... De mestered az van, úgyhogy sipirc vissza a könyved főlé! különben jön a spenót..
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2801 Dátum: 12 feb 29, 20:15:34 » |
|
Jó, Kallen-sama. De vannak jogaim is, ne felejtsd el! Küldetésre nem küldesz el? Az 100x jobb, mint bújni a tankönyveket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2802 Dátum: 12 feb 29, 20:16:19 » |
|
Gonoszoook vagytok anyuval együtt, tudd meg. Bezzeg te rögtön bepasizhattál, én meg apácának kell hogy elmenjek. Milyen már egy sonkagoblinapáca?! Temi, még nem házasodtatok össze? Csak eljegyzés volt? De hát akkor noszarajta, legyen egy jó lagzi.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2803 Dátum: 12 feb 29, 20:17:04 » |
|
Lagzira megyek én is. Már tudom is melyik ruhát vegyem fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2804 Dátum: 12 feb 29, 20:20:16 » |
|
Bogii tök jó az avád és az alád. ^^ Naa és milyen ruhát veszel fel? Nekem még ki kell találnom, de majd úgyis megyek valamelyik kínaiba új rucikért.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|