hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2730 Dátum: 12 feb 28, 21:15:39 » |
|
Hú anyu, kitettél magadért!  Szerintem nagyon jó lett és sokkal átláthatóbb, de a régi is tetszett, dönts te szerintem, ha már egyszer ennyit dolgoztál velük.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2731 Dátum: 12 feb 28, 21:17:18 » |
|
Tudom, mi van a szabályzatban  De volt már fordított eset is, ezért írtam ezt. És írta is valaki,hogy ritka esetben lehe fordítottan is ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2732 Dátum: 12 feb 28, 21:20:22 » |
|
A családhoz csak az csatlakozhat, aki előzőleg valamelyik tagot felkérte szülőnek vagy mesternek Nem akarok kötekedni de nem a gyerek szüli a szülőt hanem fordítva  Szülő kér fel gyereket.  De hogy őszinte legyek szerintem tanítvány kérésnél lehetne mindkét irányba a dolog. Persze talán inkább a tanítvány megy a mesterhez általában, de akár egy mester is mondhatja valakinek, hogy "tanítalak. Ha akarod" Csak az a módszer nem tetszetős ha valaki beírja, hogy: "Mestert keresek, bárki jó csak legyen valaki"  Inkább név szerit kérjék fel egymást. Amúgy heo mint mondtam, PSD-ben van meg a családfa több rétegen, így semmi idő a különböző verziókat megcsinálni, mivel egy réteget bekapcsolok, egyet meg ki és rányomok, hogy mentés... Szóval nyugodtan találjátok ki a dolgot, nekem édes mindegy. Felőlem lehet háromféle is.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2733 Dátum: 12 feb 28, 21:22:56 » |
|
Akkor legyen mindhárom, megyek is szerkesztgetni. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2734 Dátum: 12 feb 28, 21:24:28 » |
|
Sensei, adsz egy tankönyvet, hogy tanuljak a macskákról?  Persze! *kézen fogja és bevezeti egy haatalmas könyvtárba. Odamegy egy polchoz és levesz egy nagy, bőrkötésű könyvet és odaadja * Ez lesz a tankönyved, egy lecke 25 oldalas, napi egyet kell átvenned. A legalapvetőbb varázslat egy pamutgombolyag megidézése, ezt holnapra jó lenne tudnod. Van kérdés? :3 Sabaku-sama: Merlin pecsétjét furcsa szimbólumok vannak, ezekből kell titkosírást készíteni majd elolvasni. Nekem a régi és az új változat is tetszik, bár igaz, az újjal többet kéne pepecselned. De én is azt mondom, hogy tégy úgy, ahogy neked jobb.  Mijáu, a mai edzés kiütött, el is megyek aludni. Pápá, jó éjszakát. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 21:25:34 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2735 Dátum: 12 feb 28, 21:31:04 » |
|
Akkor holnap adok egy összesített verziót is. (azért nem most, mert 1-2 vonal fedi egymást a két verzióban szóval igazítok rajta egyet és utána  )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2736 Dátum: 12 feb 28, 21:36:49 » |
|
Mit csinálsza könytáramban, macska?  Ráadásul még a húgomnak is megmutatod. És honnan van nekem ilyen könyvem? xD Azzal meg egyet értek, hogy név szerint kéne felkérni az embereket, mert ha csak kiiírod, ohgy 'valaki pls' olyan, mintha tök mindegy lenne... ui: STM sennin lett, és úgy megijedtem attól az élénkpirostól  a narancssárágát már megszoktam, erre a szemembevilágít egy közlekedési lámpa xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 21:42:45 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2737 Dátum: 12 feb 28, 21:47:49 » |
|
Szolgálati Közlemény Hála nagyszerű anyakönyvvezetőnknek a fenséges Ritli-sama-nak újabb jelmagyarázatokkal egészült ki az alapító okirat. Ezúton is köszönöm neki kemény és ötletgazdag munkáját! Illetve felhívnám mindenki figyelmét, hogy a szabályzat bizonyos pontokban változott és bővült. Semmi komoly változás nem történt, csupán csak kifejtésre került egy-két íratlan szabály is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2738 Dátum: 12 feb 28, 21:58:09 » |
|
Szuper vagy, Toosan ^^ Már régebben is észrevettem de már végképp megbizonyosodtam róla: Ha beírok egy akármilyen aktív, pörgő topciba, utána a főoldalon Kakashi MS-e mindig elsötétül xD De komolyan. És ha egy eleve sötétebe, ahelyett, hogy kigyulladna, úgy marad. Miért van ez így? o.O ui: ellenőriztem, most is sötét lett az egész csevegő -_-"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 22:02:10 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2739 Dátum: 12 feb 28, 22:06:27 » |
|
Mert, az azt jelzi, hogy vannak benne olvasatlan hozzászólások, mármint, ha piros. Gondolom ebből tudod, hogy miért sötétül el. Dióhéjban nagyjából ennyi, de Hiei biztosan részletesebben is el tudja mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2740 Dátum: 12 feb 28, 22:17:10 » |
|
Ha beírok egy akármilyen aktív, pörgő topciba, utána a főoldalon Kakashi MS-e mindig elsötétül
Mert akkor a te hszed lesz az utolsó, és attól a téma értelemszerűen olvasottá válik, hiszen jártál benne, amikor beírtál. És ha egy eleve sötétebe, ahelyett, hogy kigyulladna, úgy marad. Miért van ez így? o.O Mivel akkor is a tiéd lesz az utolsó hozzászólás, ezért az előző okból azt is olvasottnak látja. ui: ellenőriztem, most is sötét lett az egész csevegő -_-" Ha láttad azt a témát amiben az utolsó hozzászólás volt, akkor az egész is olvasottnak tűnik. Csak ha belépsz akkor látod, hogy vannak más nem olvasott témák is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2741 Dátum: 12 feb 28, 22:18:53 » |
|
Köszi szépen, azt hittem a szerint világít, hogy milyen akítv a téma :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2742 Dátum: 12 feb 29, 14:52:46 » |
|
Nahát a megnyitás óta most nem kell először visszaolvasnom. Boldog szökőnapot mindenkinek! Egyébként pedig egyre jobban hiányolom a szarvasomat, remélem, hogy jól van az a kis szeleburdi élőlény. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2743 Dátum: 12 feb 29, 15:02:10 » |
|
Igen, meglepően hosszú időre szünetelni kezdett a téma.^^" De izé az, ha valaki szökőnapon születik.  4 évente van hivatalosan szülinapja.  Amúgy meg a naptárban 24.-re volt szökőnap írva.  Nem értem, ez akkor most hogy működik? Húú, elolvadt a hó. Kb. 15 fok van, nagyon jó az idő. :3 *.*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2744 Dátum: 12 feb 29, 15:23:57 » |
|
Elivleg tényleg 24-es a szökőnap xD Logika powaa (ami ti olvastátok a mai blícset meg a narutót? nekem az egyik 10/10, a másik 10/0 pontos lett.. nem kell hozzá nagy ész, hogy melyik melyik. na de az itt már OFF  ) Flexet meg már én is hiányolom, nincs kist oktatni Russia-chan megidézérére. Én örlük, hogy leállt ez az eszevesztt tempó ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|