heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2715 Dátum: 12 feb 28, 20:45:17 » |
|
... a többi pénz egyelőre még forgatás alatt áll. Miféle forgatás alatt? Csak nem keveredtél piszkos ügyletekbe? Tudod, értékpapírok, részvények, nyersanyagok meg hasonló értékállóbb dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2716 Dátum: 12 feb 28, 20:50:12 » |
|
Na megcsináltam a kétféle családfa verziót amit beszéltünk. Íme: Rokoni kötelékek és Tanítványi, szolgai kötelékekVélemény?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2717 Dátum: 12 feb 28, 20:53:06 » |
|
Nekem tetszik, nincs kavarodás, minden egyes vonalat/kapcsoaltot át lehet látni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 20:54:16 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2718 Dátum: 12 feb 28, 20:57:14 » |
|
Igen, sokkal jobban átlátható. Gratulálok, Chiyo-nagyi.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2719 Dátum: 12 feb 28, 21:00:30 » |
|
Nekem is tetszik, de... Először is ne vedd sértésnek amiket írni fogok, nem annak szánom őket. Azok akik nem kötődnek senkihez valamelyik ábrán, valóban szükséges, hogy rajta legyenek, illetve ugyanez a kérdésem a jelmagyarázathoz is. Tehát, hogy a tanítványos dolgon minek van rajta a testvér és vica verse. Mondjuk ez inkább csak amolyan észrevétel, de azért leírtam.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2720 Dátum: 12 feb 28, 21:01:28 » |
|
Gondolom azért, hogy lássa a leendeő sensei, hogy ki szabad még ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2721 Dátum: 12 feb 28, 21:02:45 » |
|
Erre gondoltam én is, de a senseit kérik fel és nem fordítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2722 Dátum: 12 feb 28, 21:02:53 » |
|
Igen a jelmagyarázatra én is gondoltam, de akkor jutott eszembe mikor már végeztem. És Sabakunak igaza van, azért hagytam rajta a kötelék nélkülieket, hogy a leendő szülők stb lássák ki szabad a famílián belül. Hmm... Végülis a tanítványosról lehet le kéne akkor venni a kötelék nélkülieket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 21:04:53 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2723 Dátum: 12 feb 28, 21:05:48 » |
|
A sensei is felkéheti a kölköt. Mondjuk nekem teljesen megfelelt a régi csaláfa is, az is marahat sztm az első hsz-ben ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2724 Dátum: 12 feb 28, 21:09:39 » |
|
Felőlem is maradhat a régi is, ez egy ötlet volt mert a másik kezd túl zavaros lenni És mivel többen azt mondták hogy nem lenne rossz megcsináltam és most el lehet dönteni, hogy hogy legyen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2725 Dátum: 12 feb 28, 21:11:37 » |
|
Úgy érem, a régi maradni a helyén, és heo még odaírná,hogy ezen csak ez van, azon csak az ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2726 Dátum: 12 feb 28, 21:12:26 » |
|
Nekem egyikkel sem volt bajom, de ez most szerintem tényleg világosabb és átláthatóbb a másik pedig a maga zsúfolt komplexitásával tetszett. Emiatt a régire szavaznék, de az újjal is megérte dolgozni, mert a többségnek pedig az jön be inkább-valószínűleg.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2727 Dátum: 12 feb 28, 21:13:18 » |
|
Hehe felőlem lehet tripla verzió is, semennyi idő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2728 Dátum: 12 feb 28, 21:14:23 » |
|
Nekem mindegy, melyik marad, de Rita, le a kalappal előtted, nagyon ügyi vagy. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2729 Dátum: 12 feb 28, 21:14:32 » |
|
Lányom, akkor egy kis gyorstalpaló: A családhoz csak az csatlakozhat, aki előzőleg valamelyik tagot felkérte szülőnek vagy mesternek és a kiszemelt igenlő választ adott, valamint, ha beházasodik, ebben az esetben a kiszemelt párnak és annak szüleinek kell igenlő választ adnia! Tehát nem fordítva, én írtam, szóval talán ezt jobban tudom. Viszont a családfát Ritli-sama-ra bízom, döntsön saját belátása szerint, én csak a meglátásaimat közöltem, ha véglegesítetted a döntésedet, akkor aszerint lesz mindez feltüntetve. Egy lehetőség pedig az, hogy marad a régi és a másik kettőt is felhasználjuk, hasonló módon, mint ahogyan Sabaku is mondta. Ez viszont kétszer háromszor annyi munkát jelent Ritli-sama-nak, ezért is kell neki döntenie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|