Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2670 Dátum: 12 feb 28, 16:03:45 » |
|
márc.10-én szombaton
Pont olyankor lesz az én szülinapom. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2671 Dátum: 12 feb 28, 16:06:57 » |
|
Akkor kettős parti lesz xD Legalább még több lesz a pia. Ajándékot nem kapsz xD Legalább is még meggonolom.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2672 Dátum: 12 feb 28, 16:12:49 » |
|
Hát igen mondasz vmit,
vALAmit Hahha milyen egy ördögi egy lektor&okostojás fajzat vagyok. Amúgy <3 Hogy beszélhet egy nemes Lady úgy, hogy "vmi"? Le vagyok sokkolva. Megterhelő az a három extra betű? Ja Putir mindenki Anna hercegnőnek visz drága ajándékokat, úgyhogy neked már nem jut semmi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 16:13:40 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2673 Dátum: 12 feb 28, 17:10:45 » |
|
... akkor majd bociszemekkel nézek férjuramra... hát ha ő szerez nekem. Ha nyakláncot nem is, de egy csiszolatlan gyémánt medált fel tudok ajánlani, a többi pénz egyelőre még forgatás alatt áll. Mindketten jól tudjátok meghatnak azok a szemek (A mosolya pedig végképp. ). Jól tudja ezt szívem választotta és a szerelem tündére is. A cigányozást és hasonló bókokat utólag is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2674 Dátum: 12 feb 28, 18:11:33 » |
|
Hát hello! Ma előadtuk a törit, és szerintem jól sikerült. Legalábbis mindenki tapsolt, és tökéletesen megvalósítottuk a forgatókönyvet.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2675 Dátum: 12 feb 28, 18:33:01 » |
|
Sziasztok!^^ Én is befutottam! *éljenzés* Ma idáig mást se csináltam csak futkároztam, suli után márc. 15-i műsor próba, rögtön azután angol, és most itt. És még nem tanultam a holnapi föci tz-re és törire, és csak remélni tudom hogy fizikára semmi sem kell. Ezt lehet a DT-be kellett volna írni, de ha már Bogi írt, akkor én is. Amúgy örülök, hogy jól sikerült, gratula kis Aphrodité. Ékszer. *.* Bár én a bizsukat jobban szeretem. Seva, mit csinál a húgod egy dohánygyárban?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2676 Dátum: 12 feb 28, 18:34:22 » |
|
"Ékszer. *.* Bár én a bizsukat jobban szeretem. " Nekem a 9 farkú róka démon a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2677 Dátum: 12 feb 28, 18:35:28 » |
|
Ezt lehet a DT-be kellett volna írni, de ha már Bogi írt, akkor én is. Amúgy örülök, hogy jól sikerült, gratula kis Aphrodité. Köszi.^^ Valóban a DT-ben a helye, először oda írtam be, majd utána ide.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2678 Dátum: 12 feb 28, 18:44:02 » |
|
Nekem a 9 farkú róka démon a kedvencem. Ez vicc akart lenni? Nem jött össze. A bálra mennyire kell kiöltöznöm? Elég egy ing fekete gatyával?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2679 Dátum: 12 feb 28, 18:45:04 » |
|
Jól van Putri, nekem meg a kis fekete virágos műanyag gyűrűm. Bogi, végülis lehet ide való téma, annyira nem off. Riku, szakadt farmer, izzadt-koszos póló.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2680 Dátum: 12 feb 28, 18:47:26 » |
|
Nekem nincsenek koszos izzadt pólóim, mit képzelsz, mi vagyok én? Húgi: Gratulálok, ez az én tehetséges kis imoutom.:3
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2681 Dátum: 12 feb 28, 18:48:37 » |
|
Köszi, Riku-nee. A törit mindig is szerettem, és az erősségem volt kicsi korom óta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2682 Dátum: 12 feb 28, 18:49:25 » |
|
A bálra mennyire kell kiöltöznöm? Elég egy ing fekete gatyával? Ezt én is kérdeztem, de sajnos ki kell öltözni a lehető legelegánsabban.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2683 Dátum: 12 feb 28, 18:49:34 » |
|
Hé tegnap sonkagoblinnak tituláltál, ne te legyél besértődve. Amúgy egyszerű: futsz 10 kört, kicsit bekened sárral, és meg is van a koszos-izzadt póló. Osztálytársam is így szokta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2684 Dátum: 12 feb 28, 18:54:22 » |
|
Hát jó de az egy tény, hogy te sonkagoblin vagy. Nagyi is megmondta. Na meg mi hasznom lenne egy koszos izzadt pólóból? Apa: A kesztyű még elegánsnak számít?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|