M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2610 Dátum: 12 feb 27, 19:09:54 » |
|
hanii: Az előadás a görögökről szól, és Aphroditét alakítom benne.  Gondolom ismeritek azt az aranyalmás sztorit - azt fogjuk holnap 14:00-tól eljátszani a suliban, de csak a töri tanárok (akik a suliban tanítanak) és a szülők láthatják. :]
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2611 Dátum: 12 feb 27, 19:11:44 » |
|
Kallen én szívesen tanítok neked macska kiképzést, mert mindent tudok ezekről az imádnivaló lényekről. *.* <3 Aki ismer tudhatja, hogy milyen szintű a macska imádatom. *.*
Juuj, annak nagyon örülnék, Sevanna-sama .. Kallen valakivel harcolni készült..
Pontosabban víziló méretű [és talán még nagyobb] egerekkel fogok harcolni  Egyébként, találtam még egy mágiatankönyvet, Merlin tanításai vannak benne. Azt is kezdjem el tanulni, vagy hagyjam békén?
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2612 Dátum: 12 feb 27, 19:13:44 » |
|
Seva: Dani egy igazi troll.  Ne mondj ilyet a kölökről aki csodás portrédat festi.  Hát hallod jó béna szabó lehet akkor  De sebaj beszélj vele. Ha nem hat rá akkor jön az én fenyegetésem. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2613 Dátum: 12 feb 27, 19:14:28 » |
|
Nem abba tett Ritli nagyi egy kinyitásra aktiválódó bombát?  De jó cuccok vannak abban, szal...  Az erőért meg kell küzdeni, Kallen-chi xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2614 Dátum: 12 feb 27, 19:17:01 » |
|
heo hát a stílusom alapján nem csoda.  Amúgy sem érzem magam annyinak amennyi vagyok. Ja amúgy a levélről nem feledkeztem meg csak várom az ihletet.  Milyen kitüntetéseid vannak? *.* (Köszi. ^^) Nem a stílusod alapján mondtam hanem a képek alapján amiket láttam eddig. Ráérsz bármikor megírni nem haragszom ám meg, ha nem válaszolsz azonnal. Csupa háborús teljesítményért illetve közjóért tett érdemrendi keresztek, mi más lehetne egy ilyen nívós családban.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2615 Dátum: 12 feb 27, 19:17:17 » |
|
Valaki nem vállalná el, hogy legyen az oktatóm?  Megígérem, jókislány leszek. De ha az oktató undok lesz, szólok anyunak és apunak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2616 Dátum: 12 feb 27, 19:18:19 » |
|
Víí, ha bál lesz, én is mehetek?  Hát Bogi, akkor sok sikert hozzá.  Kallen, nekem is van valami Merlines könyvem. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2617 Dátum: 12 feb 27, 19:20:38 » |
|
Köszii, nagynéném. ^^ Most asszem megyek kajálni, közben meg olvasom a színdarab szövegét. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2618 Dátum: 12 feb 27, 19:23:42 » |
|
Morgana nálam veri Merlint, Guinevere-t, és fél Camelotot.  Volt egy nő, aki tett is valamit akár a nemzete hitéért, önállóságáért, büszkeségéért, szabadságáért. Nem csak ült a csinos ruhájában és ábrándozott jóképű lovagokról. 
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2619 Dátum: 12 feb 27, 19:36:40 » |
|
Mi az, hogy félnyolckor tök álmos vagyok? o.O Lehet megyek is aludni xD Kallen, jó legyél, írtsd a dögöket! x3
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2620 Dátum: 12 feb 27, 19:46:20 » |
|
jó legyél
Ezt nem tudom biztosra megígérni  Rajta vagyok, egyet már sikerült halálosan összekarmolnom.  Most hagyom kínlódni, olyan jó nézni ahogy szenved. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2621 Dátum: 12 feb 27, 19:48:03 » |
|
Kallen, nem lennél a mesterem?  Ígérem, jókislány leszek: nem fogok össze-vissza járkálni és pasizni; szófogadó leszek; nem beszélek csúnyán; és megeszem a spenótot. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #2622 Dátum: 12 feb 27, 20:30:39 » |
|
Seva, elírtam bakker, Bébére gondoltam, és bíztam benne, hogy Kaposvárra is őt hozod.  Jöjjön Bébé is.  Egye fene, nem lesz balhé a bálon. Összeköthetnénk a bált CrazyCat lányom esküvőjével.  Amúgy CrazyCat, hogy becézhet téged a mami?  Kiscicám vagy mi?  Én is szeretnék tanítványt, lehetőleg a Démoni dinasztia tagjai közül, akit gyenge láncszemmé teszek, és aki elárulja a családját, és hatalomra juttat minket.  (ez villámló mennydörgés akar lenni) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2623 Dátum: 12 feb 27, 20:31:52 » |
|
Nikkie, a téma legelején adtunk egy becenevet CrazyCat-nek: Cicc.  Ha akarod használd azt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2624 Dátum: 12 feb 27, 20:34:55 » |
|
Víí, ha bál lesz, én is mehetek?  Az egész családunk meg van hívva szóval... igen.  Niki te túl naiv vagy. Itt nincs gyenge láncszem. Bár lehet ha te tanítod legyengül szegény. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|