25 máj 19, 23:40:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 961493 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2595 Dátum: 12 feb 27, 18:16:55 »

Nekem is van egy Domi osztálytársam, csak ő Dominika és lány.

Iigen, hihetetlenül jó sensei vagyok. Kúl Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2596 Dátum: 12 feb 27, 18:18:55 »

Seva, még Orpheus sem idősebb nálad?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2597 Dátum: 12 feb 27, 18:24:58 »

Szeretném felhívni az emberek figyelmét, hogy írjanak tartalmasabb hozzászólásokat. Ez nem chat, ha ilyen jellegű beszélgetést akartok folytatni vegyétek fel egymást MSN-re Skypee-ra vagy ahova akarjátok. Ennek itt helye nincs. Ez egy fórum, nem chat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2598 Dátum: 12 feb 27, 18:28:09 »

Dominik basszus nagyon illik rád ez a név.  Nevet Nevet

heo hát kvázi egyidősek vagyunk csak ő ugye júniusi vagy júliusi én meg februári. Szóval pár hónappal idősebb vagyok, de ugyanaz az évjárat.  Nevet

Amúgy úgy döntöttem, hogy márc.8-án szombaton lesz a bál a Trafikban.  Nevet Úgyhogy mindenki kezdje el megvarratni a ruháját.  Pontosan

Na ez most chat jellegű vagy sem?  smirksweat
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2599 Dátum: 12 feb 27, 18:30:59 »

Ha ez megnyugtat, én imádom a firkás stílust *-* Ne aggódj, ha Baachan vagy valaki le akarja szedni a fejed miatta, majd én visszaragsztom =3
Jólvan unokám jó kislány vagy. Nem akarod megakadályozni a nagyit hogy letépje a fejét, csak utána visszaragasztod. Nevet

A koromat illetően hozzátok képest tényleg öreg vagyok.  Nevet Szóval így fórumon ketten vannak még velem egykorúak amúgy mindenki más fiatalabb.  Pirul Nevet De nem úgy vagyok öreg persze, hogy 60 éves.  Nevet
De azért nem vallod be, hogy mennyi vagy... ikszdé Mosolyog

Seva én nem varrok ruhát magamnak. Hanem varratok. Megadnád kérlek a szabód elérhetőségét? Pirul
Nem Seva ez nem az Nevet De akadt néhol 3 szavas hsz is ami kb annyi volt, hogy köszi. smirksweat

Szerk:
Riku: ne aggódj már a stílus miatt, olyanra rajzolod amilyenre akarod akinek meg nem tetszik az így járt.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 18:31:56 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2600 Dátum: 12 feb 27, 18:32:17 »

Imitáljam nektek mi az a chat jelleg?

Hiei: Na megjöttem. Mi a stájsz.

Béla: Semmi. Jónásnak nem megy a szorzó tábla.

Ingrid: Majd én megtanítom neki.

Jónás: Köszönöm Ingrid te vagy a legjobb.

Körülbelül ez... lényegtelen információk amit más hol is meglehet beszélni. Eléggé lesarkítottam, de bízzunk benne, hogy midneki felfogtaXD
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 18:32:51 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2601 Dátum: 12 feb 27, 18:37:03 »

heo hát kvázi egyidősek vagyunk csak ő ugye júniusi vagy júliusi én meg februári. Szóval pár hónappal idősebb vagyok, de ugyanaz az évjárat.  Nevet

Amúgy úgy döntöttem, hogy márc.8-án szombaton lesz a bál a Trafikban.  Nevet Úgyhogy mindenki kezdje el megvarratni a ruháját.  Pontosan
Azt a ... mondjuk ezt sosem találtam volna ki annyi szent. Azért a csókolómtól még messze vagy. Nevet

A bálra frakk kell vagy szmoking vagy valami hasonszőrű dolog?
Esetleg ez egy jelmezbál lesz vagy talán inkább álarcos bál?
Mindenesetre vedd úgy, hogy meghívásodat elfogadtuk és alig várjuk a parti elején a köszöntődet illetve megnyitó beszédedet.
(A trafik az pontosan mit jelent egyébként? Mifelénk dohánybolt, de azért megkérdezem.)
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2602 Dátum: 12 feb 27, 18:39:16 »

Hát valóban, mert ha tényleg lenne itt egy Jónás nevű láma, akkor az ő nevén menne a röhögés xD De Ingrid részéről oroszul  Pojén

Rikan: látod, így kell velük bánni xD Nem teszek neki keresztbe, hanem csak diszkréten öszeraklak.
Ezt a trafik dolgot én se vágom. smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 18:42:54 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Sevanna
VIP

« Válasz #2603 Dátum: 12 feb 27, 18:41:56 »

Eszem ágában sincs bevallani. ^^ Akivel olyan viszonyban vagyok az tudja, akivel meg nem az ÍJ. ^^

Én is varratást írtam.  ikszdé Egy lady már csak nem fog maga varrni. ·· Mint ahogy egy démonhercegnő sem. :3 A szabóm elérhetőségét megadom, de csak neked, mert nem akarom, hogy mindenki ott varrassa a ruháját és a végén tiszta egyenruhában lenne mindenki.  ikszdé  Nyelvesít

Meg ne felejtsem el megrendelni azt az autót, amit Anna hercegnő nézett ki magának. Meg akkor a másik két gyermekemnek is veszek vmi autót, hogy ne legyen igazságtalanság. Bár ennek a bálnak mondjuk az a célja, hogy Annát bevezessem a társaságba.  Gondolkozik Gondban vagyok. Többi anyuka mit tanácsol?  Nevet

Hiei felfogtuk.  ikszdé Jónásnak tényleg nem megy a szorzótábla?  Ohh My God Faceg

Miért mennyinek tippeltél?  Nevet (így most kiderült az is, hogy pedofil vagyok ><  ikszdé)

Természetesen szigorú dress code lép életbe, aki nincs kellően elegánsan felöltözve azt kitesszük.  Nyelvesít
Sima bálra gondoltam, de nem rossz ötlet ez a jelmezbál sem. *.*
Nagyon örülök, hogy megtiszteltek a jelenlétetekkel. ^^ A beszédem rövid lesz, max 3-4 óra.  ikszdé
(Trafik egy pécsi szórakozóhely, ahova márc.8-án megyek csajos buliba, ha minden igaz.  Nevet Innen jött, hogy legyen ott a bál. http://www.kinotrafik.hu/ )

Ingrid nem orosz név.  smirksweat
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2604 Dátum: 12 feb 27, 18:44:26 »

Nemtom, huszonvalahány? Lehet, nem orosz, de oroszosan hangzik xD Ha csak annyi lesz, akkor sebaj, 3-4 órát elegánsan késünk xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2605 Dátum: 12 feb 27, 18:49:27 »

Miért mennyinek tippeltél?  Nevet (így most kiderült az is, hogy pedofil vagyok ><  ikszdé)

Természetesen szigorú dress code lép életbe, aki nincs kellően elegánsan felöltözve azt kitesszük.  Nyelvesít
Sima bálra gondoltam, de nem rossz ötlet ez a jelmezbál sem. *.*
Nagyon örülök, hogy megtiszteltek a jelenlétetekkel. ^^ A beszédem rövid lesz, max 3-4 óra.  ikszdé
(Trafik egy pécsi szórakozóhely, ahova márc.8-án megyek csajos buliba, ha minden igaz.  Nevet Innen jött, hogy legyen ott a bál. http://www.kinotrafik.hu/ )
Úgy körülbelül egy olyan öt évvel kevesebbnek. (Azt tudtam eddig is. Nevet ikszdé)

Akkor marad a frakk és a nyakkendő. Természetesen a kitüntetéseim is kint lesznek rajta. Mosolyog
(Nem vagyok járatos Pécset, szóval ezt nem tudtam. Mindenesetre jó bulizást!)
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #2606 Dátum: 12 feb 27, 18:49:36 »

Anya, apa, hozzájárultok ahhoz, hogy hozzámenjek valakihez?  Hümm-hümm

Igen, de gyereketek nem lehet. Nevet

Bízom benne, hogy anya hordja a gatyát a családban. ikszdé

Ez így van. Mosolyog Én vagyok a főnök. A házasság ötlete is bennem merült fel, nem apádban. Én léptem az ügy érdekében. ikszdé

De végülis igen.  Nevet Most amúgy is beteg vagyok és ilyen nyanyásan köhögök. Húgom közölte, hogy reggel azt hitte, hogy egy hajléktalan szállóban ébredt. :"D

Én meg akarom ismerni Marcellát. ikszdé Kaposvárra őt hozod el, ugye? Hümm-hümm

Bálba én is megyek. *-*
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 18:50:30 írta Nikkie » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #2607 Dátum: 12 feb 27, 18:54:05 »

Én is varratást írtam.  ikszdé Egy lady már csak nem fog maga varrni. ·· Mint ahogy egy démonhercegnő sem. :3 A szabóm elérhetőségét megadom, de csak neked, mert nem akarom, hogy mindenki ott varrassa a ruháját és a végén tiszta egyenruhában lenne mindenki.  ikszdé  Nyelvesít

Gondban vagyok. Többi anyuka mit tanácsol?  Nevet
Jajj bocs a sok veréstől amit az unokámnak adok már homályos a látásom. Faceg
Köszönöm Lady Sevanna a szabó elérhetőségét. De ilyen alkalmatlan lenne a feladatra, hogy ha 5en mennénk mind az 5nek ugyanolyan ruhát készítene? Hmm? De nem is rossz ötlet. Öltözzünk össze. *-* Nem ugyanolyan ruhára gondolok, csak hasonló összeillőre. Hát nem lenne csodás? Pirul

Szerintem csak Anna hercegnőnek vegyél. Ez az ő nagy napja. A többi gyereknek elég az a 3-3 kocsi amijük van. Lesütöttszemek
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Lille17
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #2608 Dátum: 12 feb 27, 19:02:35 »

Az a 3 autó. Végül is aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.  Hümm-hümm
A bál pedig édesanyámat ismerve fergeteges lesz. Ha lehet beleszólásom, a báli ruhám lehetne esetleg Anna Karenina-stílusú? Egy álmom válna ezzel valóra.*-*
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 20:50:16 írta Lille17 » Naplózva

A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)

~Tündérkeresztanyám: Nikkie~
 ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~
 ~Testvéreim: A-chan, Loah
 ~Mesterem: Ritli-sama~
 ~Tanítványom: hanii ~
Sevanna
VIP

« Válasz #2609 Dátum: 12 feb 27, 19:05:59 »

heo hát a stílusom alapján nem csoda.  Nevet Amúgy sem érzem magam annyinak amennyi vagyok. Ja amúgy a levélről nem feledkeztem meg csak várom az ihletet.  ikszdé
Milyen kitüntetéseid vannak? *.*
(Köszi. ^^)

Niki persze, hogy jössz titeket is meghívtunk férjemmel. :3 Csak ne legyen bunyó a családotok meg a Démon dinasztia között.  ikszdé Igen, a Marcella fog jönni, de ezt a Bébé mondta. Ki más?  ikszdé Tegnap amúgy én vágtam a haját.  Kúl Mondtam Daninak erre ilyet szól: "és most nagyon sír?" -.- ikszdé

Ezüstöm nehogy belevakulj az unokád verésébe, nem ér annyit az a kölök.  Faceg

Hát sajna ő csak egyféle ruhát tud varrni. xDDD De az tele van gyémántokkal. :3 De ha nemes férjed beszél a fejével akkor biztos képes lesz arra, hogy két összeillő ruhát elkészítsen.  Ördögi Nevet Mert tényleg jó lenne.  Pirul
Igazad van, neki fogok csak venni. Végülis tényleg az ő napja. Esetleg a másik két gyermekem akkor kap vmi mást.  Gondolkozik

Lille hercegnő fogsz még kapni autót, mivel értékelem a hozzáállásodat. :3 És persze olyan ruhában jössz, amilyenben szeretnél. Biztos nagyon jól fog neked állni. *.*

Naplózva

Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins