hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 12 feb 27, 16:56:48 » |
|
Hát, ha már így mondod, kezdhetnéd egy kis bemelegítéssel.. Sétáltasd meg a sárkányokat.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 12 feb 27, 16:58:28 » |
|
Kapok tűzvédelmi varázslatot? Én nem vagyok démon, nincs alapból ilyenem. Te meg már tanultál ilyet. Vagy csináljak egy nagy nyakörvet, ami kordában tarja, és vagy túlélem vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 12 feb 27, 17:04:49 » |
|
Hát épp ez a lényeg, ez a bemelegítés célja. Nem kapsz semmi segítséget, túl kell élned. Esetleg egy csomag zsepit kapsz, hátha a sárkány-parkban kis intéznivalójuk támad...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 12 feb 27, 17:07:09 » |
|
GepgurU jól megszívtad nekem csak annyi a feladatom a senseitől hogy kakaót csináljak. Csak nem tudom hogy szereti. :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2569 Dátum: 12 feb 27, 17:07:31 » |
|
Azt elfogadom. Csak el ne olvadjon a zsepi. Jó sárkány, gyere szépen. Sétálunk egyet. ÁÁ!!! * és repülünk*
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2570 Dátum: 12 feb 27, 17:14:41 » |
|
Jól van PcGabi, jó sétá...izé repültetést. Putir, én sok kakajóval szeretem, szerintem ő is. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2571 Dátum: 12 feb 27, 17:18:13 » |
|
Köszi a tippet. Majd keverek bele kokaint úgy biztos szereti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2572 Dátum: 12 feb 27, 17:20:11 » |
|
Képes lennél bekábítószerezni a saját mestered, aki az én tulajdon nővérem? Padavan, hozd csak vissza azokat a sárkányokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 12 feb 27, 17:22:14 » |
|
Visszahoztam... és mivel majdnem kijátszottam egy sárkányos játékot és megmentettem 100 sárkánytojást és hozzácsaptam 20 ezer pontot normál fokozaton remélem jól teljesítettem. (A flash játék neve Dragon journey)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2574 Dátum: 12 feb 27, 17:30:37 » |
|
Jesszus, elmegyek 2 napra, és tele írtok 70 oldalt. o.O Ez már valami. Miről témázgattok?
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 12 feb 27, 17:32:45 » |
|
Eddig arról, hogy most mit képez rajtam a mesterem. Most meg rólad. Mit szeretsz? (Ha most vki nem érti hogy mivan dobjon egy pü-t)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 12 feb 27, 17:33:29 » |
|
Majd keverek bele kokaint úgy biztos szereti. Azt hiszed nem érzem meg hogy mi van benne? Az orrom kiváló... és ezt az tiszteletlenséget (elírtam...) nem fogadom el. Kicsi húgom jól tudja hogy szeretem. Ismer engem. Lányom, az élet-halál-csata-béke-szex-verekedés. Tudod... a szokásos a legtöbbhez még kicsi vagy. Tessék vissza olvasni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 27, 17:41:51 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2577 Dátum: 12 feb 27, 17:36:14 » |
|
Jó, jó, ügyes vagy, nagyon jól haladsz.^^ Meg is tanítom neked, hogyan kell a tekinteteddel felforralni a vizet. Szííja kedves unokahúgom, hiányoztál már. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2578 Dátum: 12 feb 27, 17:38:05 » |
|
Azt meg hogy? o.O Ha te megtanítod neki, akkor: Kicsit távol voltam, drága néném. Készülök a töris előadásomra. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 12 feb 27, 17:40:12 » |
|
Ilyeneket te is megtanulsz, hisz benned vannak, csak fejlesztened kell magad, ahogy nővéred, vagy bátyád teszi.
Sok sikert az előadáshoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|