GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 12 feb 26, 21:57:28 » |
|
Vérmókus. Csak szimplának nézz ki, de ha nem figyelsz elszívja a véredet. Már ha sok diót ettél előtte...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 12 feb 26, 21:58:55 » |
|
Nagyi most ne engem fenekelj el, hanem az ellenséget, utána ha még mindig feltétlen késztetést érzel majd hősiesen kiállom. < ez a fej annyira olyan mint Sasuke FluorMizu változata.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 12 feb 26, 22:01:28 » |
|
Mit szívtál ecsém? És nővérkédnek miért nem adtál belőle? Áh, már megint álomos vagyok Szép álmokat!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 12 feb 26, 22:04:36 » |
|
Én csak és kizárólag levegőt szívtam, nem kell egyből rosszra gondolni Onee-chan. Viszont ittam kakaót és rá kólát, lehet, hogy ezzel a kombóval van valami gond.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 12 feb 26, 22:09:11 » |
|
Anya, apa, hozzájárultok ahhoz, hogy hozzámenjek valakihez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 12 feb 26, 22:11:35 » |
|
Újabb esküvő? Dejó, de akkor már tényleg legyen leánybúcsú. Na, azt hiszem megint át kell vonuljak telefonra, mert "Ne maradj már fent sokáig!"
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 12 feb 26, 22:31:29 » |
|
Nagyi most ne engem fenekelj el, hanem az ellenséget, utána ha még mindig feltétlen késztetést érzel majd hősiesen kiállom. Nagyon hősies fiú vagy, elfogadom az ajánlatot. Talán még nem is foglak elseggelni mert ilyen jó gyerek vagy.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 12 feb 26, 22:38:53 » |
|
ilyen jó gyerek vagy. Mert én neveltem. ^.^ Mióta vered a fiamat, nem is vettem észre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 12 feb 26, 22:42:10 » |
|
Óh már nagyon rég óta. Mióta megszülted. Ettől lett ilyen tisztelettudó.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 12 feb 26, 22:44:37 » |
|
Anya, apa, hozzájárultok ahhoz, hogy hozzámenjek valakihez? Rövid leszek de érthető: NEM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 12 feb 26, 22:45:56 » |
|
Na, most miért nem? Hoz ő sört. Azt hiszem... Apaaa~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 12 feb 26, 22:48:44 » |
|
EElmondtam a feltételeket. Előbb elbeszélgetés és egy hét udvarlàs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 12 feb 26, 22:49:31 » |
|
Ne aggódj Cicc, anyud vélemènyèt még nem kaptad meg. Ha apud szigorùan is veszi, attól még Nikki-hime simán belemehet.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 12 feb 26, 22:50:09 » |
|
Udvarolt ő eddig is, csak nem tudtál róla. Az nem ér?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 12 feb 26, 22:51:56 » |
|
Csakhogy mindkét szülő beleegyezése kell. Meg ha az asszony ellenkezik befagyasztom a bankkàrtyàjàt.
Jànyom: eltalàltad. Nem ér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|