hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2475 Dátum: 12 feb 26, 20:44:39 » |
|
Nincs és nem is csinálok. MSN for life. <3 xD Még a fészbúkra is nehezen tudom magam ráhangolni..
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2476 Dátum: 12 feb 26, 20:51:01 » |
|
 Én az msn-t nem szeressem.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2477 Dátum: 12 feb 26, 20:52:23 » |
|
Azt én se szeretem. A facebokt meg egyensen rühellem. Én Skypos vagyok, az jó és haszonállatos.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2478 Dátum: 12 feb 26, 21:01:48 » |
|
Jó jó, az enyémre nem is muszáj reagálni, csak ne utánam fagyjon már le a téma, főleg ne akkor, amikor unatkozok, bezzeg ha most majd elmegyek fürödni, mire visszajövök már 200 oldalnál fogtok tartani.  Mi sorstársak fogjunk össze.  De legalább a te famíliád aktívkodik. Az enyémek túl elfoglaltak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2479 Dátum: 12 feb 26, 21:04:44 » |
|
MSN for life. <3
Ebben határozottan egyetértek. *----* <3 GepgurU ügyes? Akkor én mi vagyok? 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2480 Dátum: 12 feb 26, 21:05:54 » |
|
Ja rengeteget elvesz az idejükből a darjeeling tea szürcsölése és a beszéd a politikai életről. Te zseniális vagy, mivel az unokám vagy. Csak egy picit buta.  Hogy állsz a családi festménnyel?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2481 Dátum: 12 feb 26, 21:07:11 » |
|
Én is inkább MSN-es vagyok... Tényleg szkálypon hoyg kell azt megcsinálni, hogy 1) ne jelentkezzen be a gép bekapcsolásakor 2) ha bejelentkezek, akkor az alap a rejtett legyen? A hamv-kirkaósdihoz meg Flexeet tudom ajánlani 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2482 Dátum: 12 feb 26, 21:09:14 » |
|
Buta vagyok... T_T Amúgy megyeget, a maga szép lassú tempójában. Ma felkerült a vének véne is, csak úgy néz ki valahol elhagyta a járókeretét szegény. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2483 Dátum: 12 feb 26, 21:11:50 » |
|
Éreztem én, hogy feketebárány vagyok.  Messziről kerülöm a polotikát. Lehet, ezért küldtek el abba a párizsi iskolába.  Sabaku: Rejtett mi? Te kis ravasz. >:3 Rikan: Esetleg kérsz egy referenciaképet anya járókeretéről? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
 |
« Válasz #2484 Dátum: 12 feb 26, 21:15:49 » |
|
Mi sorstársak fogjunk össze.  De legalább a te famíliád aktívkodik. Az enyémek túl elfoglaltak.  Az én családom pedig folyton családi programokkal tölti az idejét építve a családi összetartást, plusz stratégiai megbeszéléseket kell folytatnunk a Ritli-familia ellen zajló Capulet-Montague ellentéthez hasonló családi viszály kapcsán. 
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Édes szüleim: Aemy és G-sama  Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2485 Dátum: 12 feb 26, 21:16:12 » |
|
Én is inkább MSN-es vagyok... Tényleg szkálypon hoyg kell azt megcsinálni, hogy 1) ne jelentkezzen be a gép bekapcsolásakor 2) ha bejelentkezek, akkor az alap a rejtett legyen?
Állítsd magad rejtettre mikor kilépsz és akkor úgy fog legközelebb belépni. A másik meg, jelentkezz ki, és ott szedd ki a pipát az automatikus bejelentkezésből. Riku csak picit vagy buta.  Nekünk nem kell stratégia anélkül is le lesztek gyújtva. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 21:16:58 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2486 Dátum: 12 feb 26, 21:19:18 » |
|
Tudtommal Rikan öcsikém már előjött a győztes starégiával, a családfamanipulálás no jutsuval  Köszi, Baachan ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Esztii
|
 |
« Válasz #2487 Dátum: 12 feb 26, 21:21:23 » |
|
Nekünk kell, hogy minél félelmetesebb legyen családotok kipusztulása. Túl sok ötlet van a megsemmisítésre, dönteni kell, hogy melyik a legmegfelelőbb. A családfát manipulálhatjátok, de mi akkor sem fogunk eltűnni. Plusz ez túl ötlettelen 
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari  Édes szüleim: Aemy és G-sama  Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2488 Dátum: 12 feb 26, 21:23:34 » |
|
De rátok nézva sokkal kegyesebb... de tudod mit, igazad van!xD Nem érdemeltek kegyelmet, majd kialálunk valami extragonosz kipusztítási módszert, asszem lesz pár ötletxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
 |
« Válasz #2489 Dátum: 12 feb 26, 21:25:18 » |
|
Egy dolog biztos: mi nem kegyelmezünk!  Csak nehogy tragédia legyen a vége... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|