heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2430 Dátum: 12 feb 26, 19:44:19 » |
|
Blabla heo-chan megint összevissza beszélsz. Be vagy te rúgva.
Én nem is ittam, csak az esküvőn az a fura lötty amivel megitattál, azóta is kábán tart.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2431 Dátum: 12 feb 26, 19:45:31 » |
|
Én nem vagyok berúgva. Most. De rajtatok határozottan látom. Lehet a szerelem részegített meg titeket?  hanii nem válaszol, lehet elvérzett.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2432 Dátum: 12 feb 26, 19:46:08 » |
|
Vagy pont most ment el berúgni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2433 Dátum: 12 feb 26, 19:47:05 » |
|
Maximum annyira részegített meg, mit téged Ritli-sama. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2434 Dátum: 12 feb 26, 19:47:31 » |
|
Áhh ellenem úgyse érnének semmit a te sötét mágiáid GepgurU. Főleg ha a lányom tanítja.  Ez most nagyon gonosz volt.  Neem nem, csak a hajunkat tudjuk visszanöveszteni. xD Amúgy meg van minden tagom, de szívesen megérdeklődném, hogy miért kérdezted. xD Ritli, az elvérzésben most majdnem igazad volt.  De ha ennyien beírtok elém, ne is várjátok, hogy tudok válaszolni. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2435 Dátum: 12 feb 26, 19:48:05 » |
|
Szerintem meg nem tudja elviselni, hogy valaki elmebetegebb, őrültebb vagy eme kategóriában valaki jobb nála, így az illetőt rögtön részegnek titulálja, ezzel azt állítva, hogy a személy nincs teljesen önmagánál. Ezzel a hipotézissel az vehető le, hogy a "Démon Királynő" cím mellett még az idióták vezére címet is önkéntesen magának titulálja, felhasználónév szerint "Ritli". Egyébként Ritli öregszik, és veszít varészerejéből, még hanii mint lánya örökölte képességeit és jobb és erősebb testtel rendelkezik, sőt a világ legnagyobb mágusa a mestere/anyja. Vegyük figyelembe még a sonkaságával járó plussz erőket, amivel sikeres sötét varázslőgoblinnő lesz belőle. És én tőle tanulhatok. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 19:50:46 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2436 Dátum: 12 feb 26, 19:49:20 » |
|
GepgurU béke poraidra , komolyan sajnállak nagyon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2437 Dátum: 12 feb 26, 19:49:53 » |
|
Padavan, anyát nem bántani, ő jólány. És jó anya, annak ellenére, hogy milyen durván beszólt nekem. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2438 Dátum: 12 feb 26, 19:49:59 » |
|
Hanii, inkább ne akard tudni miért kérdeztük. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2439 Dátum: 12 feb 26, 19:51:10 » |
|
Deededede nagyon érdekel! Q.Q Ha más nem, legalább Pü-ben oszd meg velem. Volt valami a híradóban, hogy levágtak egy goblint? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2440 Dátum: 12 feb 26, 19:52:49 » |
|
Túlélem, mivel mindenkit valamivel távol lehet tartani. Én mindennel felfegyverkeztem. Plussz a démonok egyik legnagyobbika,a nővérem otthon tartózkodik  + Ő lenne itt a legidősebb démon.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2441 Dátum: 12 feb 26, 19:54:12 » |
|
Ez most nagyon gonosz volt.  Neem nem, csak a hajunkat tudjuk visszanöveszteni. xD Amúgy meg van minden tagom, de szívesen megérdeklődném, hogy miért kérdezted. xD Ritli, az elvérzésben most majdnem igazad volt.  Bocsi lányom, de igaz nem?  Ajajj. Hoppá.  Minaginak jobban kellett volna figyelnie... Jaaaa akkor jó... Huhh mázli.  Hát az úgy volt, hogy mondtam Mininek hogy éhes vagyok csináljon nekem kaját. Aztán megkóstoltam amit csinált és éreztem a sonkát benne. Azt mondta, hogy te voltál a hűtőben csak.  És a sokktól, hogy éhen halok nem reagálta le a dolgot és belőled tett a szendvicsre... Kb ennyi.  De úgy látszik csak egy átlag sonka volt és Mini összekeverte veled.  Miért mit tettél?  Mit csinálsz GepgurU? Úgy látszik az unokám tripla seggelés adagját te fogod megkapni... Ezennel átruházom rád. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2442 Dátum: 12 feb 26, 19:56:36 » |
|
Há! Vettem ez alkalommal fenék védő vasbetétet! Különben is, a gépész bajnok könnyű vas páncélzattal jár. Már ez ellen sebezhetetlen vagyok. Véső esetre a hatalmas csavarkulcsomban van isteni fényt szóró reflektor is van beépítve. Padavan, anyát nem bántani, ő jólány. És jó anya, annak ellenére, hogy milyen durván beszólt nekem.  Nem bántom most már, tanultam eleget. Most már csak védekezek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 19:58:50 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2443 Dátum: 12 feb 26, 19:58:04 » |
|
Mini összekeverte veled.  És megint rám kened.  Én sokkban voltam, ízre keverted te össze a lányodat egy hétköznapi sonkával. >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2444 Dátum: 12 feb 26, 19:58:31 » |
|
Ja, érthető, lehet ezért vérzett az orrom, az orrhúsomból vettetek, mi?  Ráadás töltelékkel.  Most vagyok megfázva. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|