hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2415 Dátum: 12 feb 26, 19:23:21 » |
|
Áj em hír, dont missz mí. Csak elmentem megírni a házimat (persze igazából nem, csak rákészültem ) de mostmár itt vagyok egy darabig, és tanítok neked jó dolgokat.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2416 Dátum: 12 feb 26, 19:24:45 » |
|
Hanii, ugye minden végtagod meg van? Ne kérdezd miért, csak egy választ kérnék. Én is ugyanígy vagyok vele. Mondjuk Skype-om nem is volt soha, nem volt kiért csinálni.
Akkor még jó hogy nem vagyok egyedül etéren. >_<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 19:26:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2417 Dátum: 12 feb 26, 19:25:57 » |
|
Áhh ellenem úgyse érnének semmit a te sötét mágiáid GepgurU. Főleg ha a lányom tanítja. "Engem senki se bántalmazhat ok nélkül! Csak a sensei. És akkor is ha csak hibáztam..." ha hibáztál, akkor az már nem ok nélkül van. Ja és hanii ugye a goblinok vissza tudják növeszteni a végtagjaikat mint a gyíkok? Ugye?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2418 Dátum: 12 feb 26, 19:27:26 » |
|
Azok a namekok Ritli xD Mini-sensei te mért nem tanítasz sötét mágiát nekem? Hanii tanít mindig GepgurUnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2419 Dátum: 12 feb 26, 19:27:42 » |
|
A gyík nem csak a farkát tudja visszanöveszteni?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2420 Dátum: 12 feb 26, 19:28:52 » |
|
A fiúknak az is nagyon jól tud jönni... gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2421 Dátum: 12 feb 26, 19:29:35 » |
|
Mini-sensei te mért nem tanítasz sötét mágiát nekem? Még nem látom hogy készen állsz rá. Elsőnek az alapok. Hozd ide kérlek a kakaómat... de ne kézzel, mágiával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2422 Dátum: 12 feb 26, 19:30:17 » |
|
Cseles mert igazándiból nincs is kakaód csak teád van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2423 Dátum: 12 feb 26, 19:31:33 » |
|
Vagy elhitettem hogy teám van, és azt keresed de közben tényleg kakaóm van, és mivel nem hoztad ide, nagyon bosszús leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2424 Dátum: 12 feb 26, 19:31:41 » |
|
Nem ellened akartam használni... Még. Különben is... I'm the Dovahkiin, the Dragonborn! Különben nem kezdenék ki veled... csak 547 éves vagy. Megvárom a 600, legalább CrazyCat: Ez fájt. De hasznos lenne, az jogos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 19:35:37 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2425 Dátum: 12 feb 26, 19:34:06 » |
|
Úgy gondoltam természetesen. De bocs, nem volt egészen teljes a mondat. "Ja és hanii ugye a goblinok vissza tudják növeszteni a végtagjaikat mint a gyíkok a farkukat? " Így megfelel, heo-chan? Putir a kakaót is úgy kell elővarázsolnod. Nem vagyok még annyi GepgurU. Titok az igazi korom.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2426 Dátum: 12 feb 26, 19:36:49 » |
|
Úgyse vagyok az a trónfosztó típus. De megtalálom a gyenge pontodat, és ha már azt legyőzted nekromanciával visszahozom és letaszítalak! Úgy 200-300 éven belül!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2427 Dátum: 12 feb 26, 19:40:34 » |
|
Úgy gondoltam természetesen. De bocs, nem volt egészen teljes a mondat. "Ja és hanii ugye a goblinok vissza tudják növeszteni a végtagjaikat mint a gyíkok a farkukat? " Így megfelel, heo-chan? Semmi ilyen szándék nem élt bennem, csupán csak azt hittem, hogy valamit megint benéztem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2428 Dátum: 12 feb 26, 19:41:14 » |
|
Sok sikert hozzá. Blabla heo-chan megint összevissza beszélsz. Be vagy te rúgva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #2429 Dátum: 12 feb 26, 19:42:34 » |
|
Neked mindenki be van rúgva. -.- Lehet te vagy és így akarod leplezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|