Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2355 Dátum: 12 feb 26, 13:05:13 » |
|
"bebe húgicám, enyém jobb mint a sonka" Uhhh pedig épp azon gondolkoztam, hogy remélem hanii nem sírja el magát, hogy belőled cukiságot csináltam, belőle meg egy sonkát.  De most már nincs remény. Te undok kislány.  Hát igen mindent tőlem örököltél, jót is rosszat is.  (hogy állsz a skype-pal?)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2356 Dátum: 12 feb 26, 13:05:21 » |
|
Cica azért nem szeretsz horgászni mert láma vagyXD Holnap megyek pergetni<3 már alig vártam, hogy kiolvadjon a patak:D. Amit még jobban várok, hogy a tó kiolvadjon és mehessek pontyozni:D. Bojlizni akarok*_* Sőt tavasszal lemegyünk tatára faterral két napra harcsázni is:D. Annyira jó lesz*_*
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2357 Dátum: 12 feb 26, 13:10:44 » |
|
Hiei, te nem csak a sörivást szereted a horgászatban?  A bojlival sok munka van, mondjuk talán készen is lehet kapni, de, hogy én mennyire gyűlöltem az összes ilyen vackot. Aztán rászoktam, hogyha elhívnak, akkor vigyek könyvet is, úgy azért tűrhető az egész.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2358 Dátum: 12 feb 26, 13:11:50 » |
|
Hiei megismertem az első olyan oldalad ami szimpatikus. De mivel mivel családi háború van, így nem nyilatkozom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2359 Dátum: 12 feb 26, 13:14:02 » |
|
Hát én meguntam a "kis halakkal" való szórakozást. 1,5-2 kg pontyokért nem szeretem állandóan kiszedegetni a pecámatXD Szal bojlizni szoktam arra 3+-os halak tudják elvinni:D. Bedobom és bent hagyhatom órákig:D. Mellette úszózni szoktam matchbottal vagy fűzött kukoricával. Viszont egy botom mindig bojliXD Nagy ahlakat akarok. Tavaly fogtam egy 10 kg pontyot. A vices az, hogy harcsáztam és májra mentxDDDD
Nekem nincs jó oldalamxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 13:16:03 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2360 Dátum: 12 feb 26, 13:16:02 » |
|
Tényleg a háború  Akkor most utálnunk kell az egész familiátokat?  Bár nem értem mi értelme ennek a harcnak mikor jól tudjátok, hogy sokkal erősebbek vagyunk. Ha úgy szottyan kedvünk eltöröljük az egész famíliátokat. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2361 Dátum: 12 feb 26, 13:19:54 » |
|
Örülök, hogy pártatlan vagyok. (Azonkívül mivel hanii tanítványa vagyok, hozzá fűződöm, remélem nem kell majd háborúznom. Rossz a közelharcom...) A végén kinyírjátok egymást. És most nem tudom, melyik oldal elbizakodott... 
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2362 Dátum: 12 feb 26, 13:20:08 » |
|
"bebe húgicám, enyém jobb mint a sonka" Uhhh pedig épp azon gondolkoztam, hogy remélem hanii nem sírja el magát, hogy belőled cukiságot csináltam, belőle meg egy sonkát.  De most már nincs remény. Te undok kislány.  Hát igen mindent tőlem örököltél, jót is rosszat is.  (hogy állsz a skype-pal?) Testvéri versengés.  Nem tudtam megállni. T_T  (Skype-al betudtam lépni (pont ebben a percben), nagyon ügyi-bügyi vagyok, rájöttem mi volt a nevem. >_<)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2363 Dátum: 12 feb 26, 13:22:19 » |
|
Nagyi, csak le kell venni őket a családfáról, és nyomuk se lesz.  Epic win. Az én születésem előzményei is tartogatnak valami titkot? Remélem én nem sonkának vagy valami hasonlónak születtem. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2364 Dátum: 12 feb 26, 13:25:57 » |
|
Riku-chi te egy krumpli vagy. Egyébként én is ezen gondolkoztam, hogy akár egyedül egy mozdulattal elpusztítom az egész családot  Delete a családfán rájuk és kész. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2365 Dátum: 12 feb 26, 13:26:44 » |
|
Rikan, nem volt semmi különös, te csak úgy kipattantál anyád fejéből én meg igent mondtam.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2366 Dátum: 12 feb 26, 13:30:41 » |
|
Hogy találtad ki hogy krumpli? Mikor vele voltam terhes fokhagymás krumplipürét ettem. (Nyami)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2367 Dátum: 12 feb 26, 13:42:30 » |
|
Mini-sensei megölte a fórumot xD
Én regenerálódok mindig, már nem nagyon emlékszem hogy mikor meg hogy születtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2368 Dátum: 12 feb 26, 13:44:03 » |
|
A mi csalàdunk is akar tisztségviselői rangot. A feleségel lesz a szülész főorvos. Nélüle nem gyarapodhattok xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2369 Dátum: 12 feb 26, 13:44:41 » |
|
Mini-sensei megölte a fórumot xD
Lol, 12 percig nem ír valaki, akkor már meg lett ölve a téma? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|