hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2325 Dátum: 12 feb 26, 09:57:31 » |
|
Ja, akkor nem csoda, ha nem tudod. Ady második felesége, fél évezreddel idősebb volt nála, de cuki verseket írt neki.^^ De ezt inkább máshol kellene kibeszélni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2326 Dátum: 12 feb 26, 10:02:52 » |
|
Tudom, de kösz a felvilágítást mester. Különben mindenki csak most éledezik? Én már fél hét óta várom, hogy felkeljenek a veteránok.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2327 Dátum: 12 feb 26, 10:05:04 » |
|
Én még mindig aludnék, ha ma nem jönnének vendégek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2328 Dátum: 12 feb 26, 10:06:58 » |
|
Hogy érted, hogy veteránok? Amúgy én csak 2 órája vagyok fenn, valamiért nem tudok 8 előtt kelni hétvégén, pedig tök szívesen felkelnék korábban. Olyan zavaró, suli időben később akarok kelni ilyenkor korábban. Oké, nem vagy sonka. Csak egy kicsit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 10:09:19 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2329 Dátum: 12 feb 26, 10:10:48 » |
|
Veteránok? Akik évek óta itt vannak és osztják a hsz-teket. Én kb. 2 éve regisztráltam, de csak 1 éve szoktam sokat fent lenni. Onnan tudom, hogy éve, mert pont a trolbarlang előtt regeltem, csak nem tudtam mi-mi ezért hagytam... szóval a veteránok a nagymenők... mint te!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2330 Dátum: 12 feb 26, 10:13:57 » |
|
Oké, nem vagy sonka. Csak egy kicsit. Ezt honnan veszed? >.<" Ó, pedig a trollbarlang jó volt. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2331 Dátum: 12 feb 26, 10:18:53 » |
|
Akkor akik 2009-ben regeltek azok már nagymenők? Mert én szeretek még újonckodni. Annyira szeretem mikor akkor kelek fel,amikor akarok. Lehet ez hajnali négykor, délelőtt tízkor, de legalább én döntöttem így. hanii, Ritli-sama tényleg hasznos tanácsokat adott, mesteredként is csak egyetérteni tudok.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2332 Dátum: 12 feb 26, 10:25:30 » |
|
A múltkorin ott voltam, csak az az előttin nem. Csak emlékszem, hogy akkor regeltem. Akinek szerintem 1000 több hsz az nagymenő. De ez az én meglátásom. Meg aki régi tagnak számít.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 10:28:36 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2333 Dátum: 12 feb 26, 10:45:00 » |
|
Szerintem az az igazi nagymenő,aki az oldalért aktívan tesz/tett valamit.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2334 Dátum: 12 feb 26, 10:52:10 » |
|
Most nézem, hogy 399 hsz és kijön a születési dátumom. Háát nekem volt itt asszem egy másik felhasználóm amit még (várjatok előkerítem ) 2008 December 02-án regisztráltam. Csak gondolom elfelejtettem és a 10 éves fejemmel nem találtam ki jobbat, csak, hogy regelek megint. hanii: Csak rád kell nézni, és az első szó ami eszembe jut: sonka.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2335 Dátum: 12 feb 26, 11:14:58 » |
|
Egyetértek a sensei-emmel.^^ Riku: Mi az hogy rám kell nézni? Nincs is rólam kép. xD PCGabi, a következő barlangon ott kell lenned, tanítok neked pár dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #2336 Dátum: 12 feb 26, 11:46:23 » |
|
Akkor ha arra gondolok, hogy nézhetsz ki. De hoppá egy barlang után tettél képet ha jól emlékszem. Vagy az nem te voltál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2337 Dátum: 12 feb 26, 11:56:34 » |
|
A trollbarlangról nagyon lemaradtam. Egész évben minden nap voltam fórumon. Egyszer nem vagyok itthon egy hétig. Hazajövök és: "Tegnap lezàrult a trollbarlag..."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2338 Dátum: 12 feb 26, 11:58:57 » |
|
Atyáám. Feljövök és mit látok? A lányom egy sonka? Sajnálom, hanii de nem akartuk elárulni neked apáddal 18 éves korod előtt. Hátha addigra már meg bírsz birkózni a sokkal. Az az igazság, hogy te tényleg egy sonka vagy. Miért nem tudtátok tiszteletben tartani a döntésünket? Miért kellett elárulni?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2339 Dátum: 12 feb 26, 12:12:51 » |
|
Ritliii xdd most meghaltam.szegény gyerek... Ès hogy fogan egy sonka-gyerek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|