Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2310 Dátum: 12 feb 26, 09:19:34 » |
|
Hanii: tudom miről beszélsz. Én is mobilnettel nyomom. De legalàbb így zsebemben a csalâdom :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2311 Dátum: 12 feb 26, 09:27:31 » |
|
Lol Szanisz ez jóféle megszólalás volt.  (Miért akartam Sanyit írni?  ) A hanii-t hogy lehet becézni? 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2312 Dátum: 12 feb 26, 09:33:12 » |
|
Egy i-vel. Hani. Vagy Béla. De a hanii eleve egy becézés, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2313 Dátum: 12 feb 26, 09:37:04 » |
|
Hanii mint becézés? Minek? Han-nak a becézése? A han az sonkát jelent...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2314 Dátum: 12 feb 26, 09:42:29 » |
|
Nem becézés..  Tök más az igazi nevem.  Szanisz, akkor mindig ellenőrizni tudod, hogy hogy van a kis családod. ;D Amúgy nem tudom, hogy lehetne becézni. A sonka az a ham nem? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2315 Dátum: 12 feb 26, 09:45:54 » |
|
... Lehet. Azért én se vagyok kiváló angolból.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2316 Dátum: 12 feb 26, 09:46:41 » |
|
Csak úgy eszembe jutott, mert te adtál becenevet mindenkinek de neked tudtommal nincs.  És ez milyen dolog már.  GepgurU: Hanni a Hanna becézése. A sonka meg ham és nem han. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #2317 Dátum: 12 feb 26, 09:48:06 » |
|
De lehet japànul vagy kuvukiul a han sonkàt jelent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2318 Dátum: 12 feb 26, 09:49:02 » |
|
Semmi gond, majd ebben is segítek neked.  Jóó na, magamnak nem találhatok ki becenevet.  x) Kössz.  Szóval én sonka vagyok? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2319 Dátum: 12 feb 26, 09:49:17 » |
|
3-as vagyok angolból. Hibáztam. Csak ne hajtogassátok örökké, mint az iskolában. Mikor véletlenül a dolgozatba Petőfi János-t írtam... azóta nem szállnak le rólam vele. Neeem, nem vagy sonka! Bár biztos jó hús.... ÁÁÁ!!! Ebből sehogy se jövök ki jól... És van eszem le okézni ezt...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 09:50:14 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2320 Dátum: 12 feb 26, 09:50:30 » |
|
Hehehe.  Az egyik osztálytársam meg egyszer a feleletében azt mondta, hogy Petőfi egy zsákutcában, görkorizás közben halt meg. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2321 Dátum: 12 feb 26, 09:51:29 » |
|
LOL! Azért akkor bakit még én se követnék el... valószínűleg. Tőlem minden kitelik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2322 Dátum: 12 feb 26, 09:51:38 » |
|
hanii: Ez milyen kérdés? Csakis sonka lehetsz, itt nincs mit eldönteni.  Szanisz: Már beismerte, hogy angolul akarta. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2323 Dátum: 12 feb 26, 09:53:46 » |
|
Csönd legyen cicafiú, nem vagyok sonka.  Nem baj PCGabi, mindenkivel megesik az ilyen. Én is egyszer véletlenül azt mondtam, hogy Ady férjhez ment Csinszkához. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2324 Dátum: 12 feb 26, 09:55:44 » |
|
Most tajparasztozzatok le és küldjetek korepre de ki az a Csinszka? Csak hetedikes vok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|