Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2250 Dátum: 12 feb 25, 23:40:29 » |
|
Nem baj nekem mindegy.  Gepguru belinkeled ide miből akarsz avatart megcsinálom olyanra hogy biztos jó legyen. Nekem is volt ilyesmi átállítottam a formátumát a képnek meg ilyenek ozt jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2251 Dátum: 12 feb 25, 23:46:37 » |
|
Oké! De ha pluszba feltudnád valahogy tuningálni is, az is jó lenne. Mert Windows PowerPoint 2010 tungingoltam fel a képet. Valamivel élesebb lett, meg ilyesmik... Hú... Úgy érzem magam, amikor egyhuzamra ittam meg a sör végét... ami a sör fele volt igazából... 2 képernyő! Jaaj... Szerintem én télleg megyek mindjárt aludni... PrintScreen: http://imagerz.com/QFdDX1gDUlEKép: http://imagerz.com/QFdDX1gDUlAHa összecseéltem volna bocsi  !
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2252 Dátum: 12 feb 25, 23:47:03 » |
|
Ja ok értem, akkor nem szóltam semmit.  Már kezdek én is fáradni, de nincs kedvem aludni, de már el is lettem zavarva, szal telóról vagyok. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2253 Dátum: 12 feb 25, 23:48:21 » |
|
Takaró alól küldöd az üziket? Na te télleg Naruto-Kun függő/rajongó lehetsz! A legnagyobb! Legjobb mester, jeeehee!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2254 Dátum: 12 feb 25, 23:51:03 » |
|
A Családfa frisstíve, egyébként szerintem mára hagyd a fenébe Ritli-sama, pihenj te is, holnap úgyis megint lesz valami amin módosítani kell, majd akkor friss fejjel biztosan könnyebben fog menni. (Köszönöm a kitartó munkádat.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2255 Dátum: 12 feb 25, 23:51:36 » |
|
Annyira nem megy le a fény, hogy takarò alól kelljen, de igen, ágyban sunyiban, csak le ne kapcsoljàk a netet.  Amugy köszi padavan te vagy a legjobb padavan.  Amùgy tényleg pihenj anyu, sokat dolgozol. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 23:53:33 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2256 Dátum: 12 feb 25, 23:53:30 » |
|
Ja ok értem, akkor nem szóltam semmit.  Már kezdek én is fáradni, de nincs kedvem aludni, de már el is lettem zavarva, szal telóról vagyok.  Te kis kocka.  Látszik, hogy a mi lányunk vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2257 Dátum: 12 feb 25, 23:55:08 » |
|
Szívesen mester. * ásít egy hatalmasat* Túl jó itt, hogy kidőljek. De ha nem alszom akkor perverzség tanórán összekeverem majd a két fürdőt. Nem is tudom... Most erről eszembe jutott, ha gonosz vagy, és szerintem te inkább vagy gonosz, melyik sithként képzeljek el téged, ha padalávaló vagyok? Remélem azért nem Darth Vader... kiderülne a végén valami rossz is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2258 Dátum: 12 feb 25, 23:58:20 » |
|
hanii, jól esett a kávé,köszönöm. Így viszont nem tudok elaludni. Már megint baglyoskodom, hiába vagyok "álmos", nem tudom fejecskémet álomra hajtani.  Ritli-sama pedig szerintem fenséges munkát végzett. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 00:00:13 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2259 Dátum: 12 feb 25, 23:59:51 » |
|
Igen, volt kitől örököljem a dolgaim.  De tuti, hogy az én szüleim benne vannak a top3-ban.  Jo, tudom hülye vok meg fáradt, de mi az a sith?  Sensei, szivesen, én dettò ìgy vok. À éjfêl. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2260 Dátum: 12 feb 26, 00:00:51 » |
|
A jedik ellenfeleik, a gonoszak. A vörös lézerkardokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2261 Dátum: 12 feb 26, 00:03:42 » |
|
Jah igen tényleg. Hát nem is tudom majd holnap linkelek vmi menöt.:p Putri izé Putir, jó az avid. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2262 Dátum: 12 feb 26, 00:03:51 » |
|
Amúgy... arra gondoltam a családfával kapcsolatban, hogy mi lenne ha 2 lenne belőle? Mindkettőn teljesen ugyanúgy helyezkednének el a tagok. De! Az egyiken a családi kapcsolatok lennének jelölve (házasság, gyerek, keresztszülőség) míg a másikon a tanítványok és a petek. Így sokkal kevesebb összevissza vonal lenne, továbbá ha pl valaki örökbe akar fogadni gyereket, rákattol arra amin a családi kapcsolatok vannak jelölve, és egyből meglátja kinek nincsenek szülei. Illetve ugyanígy ha valaki mestert keres, rögtön átlátja a helyezetet.  Vagy ez hülye ötlet? Hú mennyien itt vagytok ilyen későn  Fura. Látszik, hogy hétvége van.  hanii drágám úgy látom, hogy te buta vagy. :O Mi az a sith? Milyen kérdés ez? Hát a "gonosz jedik". Dart Vader, Darth Sidious, Dooku gróf, stb. Tudod akik piros fénykarddal szaladgálnak, ölik a jókat és villámokat szórnak az erő sötét oldalának segítségével. Te buta buta jány.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2263 Dátum: 12 feb 26, 00:05:07 » |
|
Köszi ,de le kell cserélnem mert karácsonyos.  És simát meg nem találok normálisat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2264 Dátum: 12 feb 26, 00:06:16 » |
|
Mi az, hogy gonosz Jedi? Sose voltam Jedi ez undorító. Még ha csak így is akarod a tudatlanságát orvosolni ez nevetséges.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|