GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #2235 Dátum: 12 feb 25, 23:28:13 » |
|
Nem akarom az egész munkádat elrontani, hogy újrakezd, én nem Sabaku, hanem hanii tanítványa vagyok. Bocsi, ha most kezdheted előröl! 
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2236 Dátum: 12 feb 25, 23:28:52 » |
|
~ Sztm jól néz ki xD mondjuk nem értem putir miért nem velem van kb. egy sorban. Azt leszámítva persze, hogy én felsőbbrendű vagyok, de gondolom nem ez alapján van a családfa xD ~ gépguru, te miről beszélsz? o.O ~ Most komolyan, szerinted nem az én 110%-os démonvéremet örökölné? -_-" Mi a súlyosabb, a sook higany vagy két csepp ecet? xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 23:29:31 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #2237 Dátum: 12 feb 25, 23:30:04 » |
|
Ha látnál a szemedtől putri talán átvillanna az agyadon a gondolat, hogy minden tanítvány lenn van.  Vagy vak vagyok, az is meglehet.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2238 Dátum: 12 feb 25, 23:30:33 » |
|
Putirt átrakom gman mellé akkor.  GepgurU hanii tanítványa vagy ha jobban megnézed a képet  Csak keresztül megy rajta a Sabaku-Hiei vonal. Na módosítok egy picit.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2239 Dátum: 12 feb 25, 23:30:49 » |
|
Csak én látom úgy, hogy az én zöld nyilam beléd vezet? Mert akkor télleg le kell feküdnöm... Oh, igaz... Akkor se fekszek le! Hová tettem a kakaómat? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 23:32:00 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2240 Dátum: 12 feb 25, 23:31:52 » |
|
Amúgy Ritli nincs valami családfás program amivel meglehetne csinálni? Vagy ott nem lehetne állat\szolga? xD rikan Sabaku Flexee Lille kapásból 3 ember aki felül van.  Ritli csak géman mellé ne.  Jó lesz alul.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 23:32:32 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #2241 Dátum: 12 feb 25, 23:32:02 » |
|
Szerintem tök egyértelmű hogy a húgom tanítványa vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2242 Dátum: 12 feb 25, 23:32:18 » |
|
Miért, jòhelyen vagy, vagy rosszul látok?  Amugy Aysee nem Temiék gyereke?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2243 Dátum: 12 feb 25, 23:33:18 » |
|
Le ám, gépguru. Én is megyek mindjárt, csak még letöltöm a Den Den Mushi csengőhangot sms-hangnak xD Ritli: ott aztán jobb helye lesz xD de kérdem én, hogy miért én vagyok leghátul, mikor két kistesóm van?  na de mivel nem akarom hogy túl sokat melózz, ezúttal elnézem.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 23:34:11 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2244 Dátum: 12 feb 25, 23:33:53 » |
|
Gyors éjféli kérdés: Hogy csináljak a képből avatart? Mert a mostanit lekicsitettem, bekereteztem meg hasonlók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2245 Dátum: 12 feb 25, 23:36:58 » |
|
Tanìtványom, nem értem a kérdésed, de ha érteném, mint jò mesterhez illik, segìtenèk. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #2246 Dátum: 12 feb 25, 23:38:07 » |
|
Nem véletlen van ott az hogy éjféli kérdés. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2247 Dátum: 12 feb 25, 23:38:52 » |
|
Mikor beraknám a képet, azt mondja, hogy nem avatar vagy túl nagy. A jelenleginél szerintem kisebb gondoltam az a baja, hogy nem avatar. Ezért kérdeztem, hogyan készítsek avatart képből. Vagy valaki írja ki a kép határt, mekkora lehet egy avatar... hátha éjfélkor rossz a szemem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 23:40:13 írta GepgurU »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #2248 Dátum: 12 feb 25, 23:39:10 » |
|
Amúgy Ritli nincs valami családfás program amivel meglehetne csinálni? Vagy ott nem lehetne állat\szolga? xD rikan Sabaku Flexee Lille kapásból 3 ember aki felül van.  Ritli csak géman mellé ne.  Jó lesz alul. De van de ott csak egy ágat lehet létrehozni és csak gyerekeket. Azzal kezdtem el ezt csinálni.  Már késő géman mellett vagy.  Kellett neked reklamálni.  Így most jobb? http://imagerz.com/QEBDUUtvAwMHUlwcEwVRMiért, jòhelyen vagy, vagy rosszul látok?  Amugy Aysee nem Temiék gyereke? Nem kaptam róla üzenetet, pedig kb 3279821x el lett mondva. Úgyhogy nem.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2249 Dátum: 12 feb 25, 23:40:01 » |
|
Hogy ne lenne avatar? Nem hallucináltál oda egy 'nem'-et? printscreeneld már be xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|