Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2205 Dátum: 12 feb 25, 22:40:12 » |
|
Hiei tanítàsa: olts le a vérbe mindenkt fórumon de minden mondat végére írj ikszdét és úgy nincs harag :-)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2206 Dátum: 12 feb 25, 22:41:44 » |
|
Nem azt nem azért teszem odaXD WoW-os szokás. Egyszer leszoktam róla nagy nehezenxD viszont jött Szaffi-chan és vissza szoktatottXD Minden hova rakok xD-t. Ha nem rakom akkor kb Tobi komoly és retard közti átmenetet képzeljetek elxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2207 Dátum: 12 feb 25, 22:42:19 » |
|
Tényleg anya~ neked vannak kikötéseid a férfiakkal kapcsolatban? Ha már apuci kikötötte az ő feltételeit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #2208 Dátum: 12 feb 25, 22:42:46 » |
|
De legalább egy szóközt tegyél a szöveg és a xD közé akkor annyira nem néz ki hülyén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2209 Dátum: 12 feb 25, 22:43:31 » |
|
Azt már réges-rég elestem xD Mármint a nem teszek szóköz dolgot. Praktikus, mert nem lesz tele'aszva a hsz ' ' ilyen csúnya sárga kis kínaiakkal. Sensei, mindenki mástól azt hinném, hogy a 'Olyan ronda vagy, hogyha lemész a bányába, feljön a bányrarém, mert azt hiszi váltás van' színvonalra gondolXD Remélem, te nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 22:44:40 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2210 Dátum: 12 feb 25, 22:44:52 » |
|
Kislányom, csak egy: nem akarok nagymama lenni. Ez minden kérésem. Minél kevésbé hasonlít Hieire, annál jobban fogom kedvelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #2211 Dátum: 12 feb 25, 22:44:52 » |
|
Cicc te sárkány is vagy. A sárkányok lehetnek angyalok? És az angyalok sárkányok? Én is folyton -zek. De ez az én -m, annyiszor használom ahányszor akarom. Tényleg én vágtam ki még régen. Hoppá, akkor mától aki használja és nem a családom tagja köteles 15000 forintot fizetni. Vagy megveheti a használati jogot, árban megegyezünk.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #2212 Dátum: 12 feb 25, 22:48:01 » |
|
Így utólag örülök, hogy én inkább vagyok, mint -s. Azt is max. Skpyepon használom.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2213 Dátum: 12 feb 25, 22:48:15 » |
|
Sorold fel kislànyom, miket mndott apuci a pasizàsról ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2214 Dátum: 12 feb 25, 22:51:08 » |
|
Cicc, neked vannak pasizási feltételek? :O Szegény, én azért ennyire nem vagyok rövid pórázon tartva, eltekintve attól, hogy bármelyik pillanatban elküldhetnek egy magányos toronyba, ahová majd értemjön a herceg, ledobom a hajam, és elvesz feleségül. De kikötések... O.o" Nincsenek szerencsére.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2215 Dátum: 12 feb 25, 22:52:29 » |
|
Anyám háború van? Na most mit csináljak én mindkét család tagjait kedvelem. Itt az ideje, hogy visszavonuljak. Niki amúgy ne foglalkozz Hiei marhaságaival. :3 Én 100% angyal vagyok. ^^ Kivéve, hogy ha buta emberekbe futok bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2216 Dátum: 12 feb 25, 22:52:56 » |
|
Én egy nagyon speciális angyal vagyok. Hmm... hogy is magyarázhatnám el egy ilyen kívülállónak az eredetem... kezdjük a legelején. A sárkányistenek, Sáusz és Sáulina (kopirájt) úgy döntöttek, hogy megáldanak egy párt egy rendkívül retardált kölökkel, aki nem mellesleg magában hordozza "A sárkányvért". Ezek voltak Nikkie, Szanisz... de nem sejtették, hogy így mutálódni fog a Sárkány, és "Az angyalvér" nevű déenessel keverve létrejövök én. Na és akkor egy meghitt estén a fentebb említett pár... hát, a méhecskék, tudod... Ezért nem vagyok külön se angyal, se sárkány. Hanem Sárkányhölgy. Anyuci: Akkor megharagudnál, ha bejelentenél, hogy útban van a gyerek, igaz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2217 Dátum: 12 feb 25, 22:53:27 » |
|
hanii: akkor azt ajánlom kezdd el növeszteni, magasnak tűnt az a torony kivéve, ha valami böhöm troll jön érted. Vagy költözz az aláírásomba. Cicc: akkor viszont egy sárkányos avatart illene villanatnod xD (ténlyeg, zereféket mikor teszed vissza? :'( )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 22:55:05 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2218 Dátum: 12 feb 25, 22:55:07 » |
|
Ugye hanii... utálom a szüleim, olyan gonoszahahahahaahk T____________T *tinidepi mode on* [nem ám, szeretlek titeket ]Feltételeim vannak. Nem aludhattok együtt. Hozzon sört. Egy hétig udvaroljon hàzassàg előtt. Hozzon sört. Èjfèlre hazahoz. Hozzon sört. Meg jelölj be facebookon. Végh Béla vagyok. :-D
Tessék papa. :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2219 Dátum: 12 feb 25, 22:55:26 » |
|
Ő csak megharagudna. Semmi baj kislànyom. A terhesség csak egy betegség, de kovàszos ubival meg tejszínhabbal gyóyítható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|