heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2010 Dátum: 12 feb 25, 16:36:43 » |
|
Szerintem éppen azokat a hozzászólásokat olvasgatja. Egyébként megvalósítottam Mini-chan ötletét, mondjuk még tegnap. Így képzelted el amúgy?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #2011 Dátum: 12 feb 25, 16:37:12 » |
|
Ezzel akkor megvan az első moderàtori figyelmezteésen. Bannolva leszek. Bocs Hiei, majd fiyelek :-(
Niki, nekem mindegy ki lesz a gyerekünk, csak retardàlt legyen ^^ Azért mindtam Jiijot. Lehetnek értelmes testvérkéi de legalàbb egy hülye legyen :-D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2012 Dátum: 12 feb 25, 16:37:57 » |
|
Igen, kifejezetten nőnemű vagyok. S igen, lehetek a lányod. ^^ de... a mazsolát utálom. Ha pedig te ki tudod fésülni csomómentesre a hajam, akkor... *átadja a világ legjobb anyja címet*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2013 Dátum: 12 feb 25, 16:38:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2014 Dátum: 12 feb 25, 16:40:08 » |
|
Egyébként megvalósítottam Mini-chan ötletét, mondjuk még tegnap. Így képzelted el amúgy?
Igen így gondoltam. Hogyhogy végül mégis betetted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2015 Dátum: 12 feb 25, 16:42:27 » |
|
Jó, hogy be lett téve ^^ Az hogy honnantól van az 'igazi' téma,mert az első 22 oldal az csak dumatopic 2.0
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2016 Dátum: 12 feb 25, 16:44:05 » |
|
Seva, én ajánlottam. Nézd meg az első hozzászólás legalját és rájössz.
Mini-chan, azért, mert már konkrétan az első oldalon is rögtön olyan dolgok vannak amik nm összeegyeztethetőek a mostani szabályzattal és egyre inkább hajlottam a tanácsod felé.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2017 Dátum: 12 feb 25, 16:46:32 » |
|
Víí, Nikkie, nekem is csinálj kakajóóót! *.* Anyu nem csinál nekem. Hehe, az jó lenne, esetleg ha lesz egy fiad, hozzámegyek, és lehetsz te az anyósom.^^ Nekem nincs bajom az anyósokkal.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2018 Dátum: 12 feb 25, 16:53:06 » |
|
De azért ne tagadjátok, hogy én vagyok a kedvenc buta és öreg nyanyátok. Hát persze, hogy te vagy a kedvenc buta és öreg nyanyánk. Tetszett akkor a kép amit rólad meg Daniról linkeltem? De amit Hiei tett rólad az se semmi. hanii hogy mondhatsz ilyet? Csinálok neked extra krémes forró csokoládét is a titkos démoni összetevővel amitől minden finomabb lesz, ha ezt szeretnéd. Na látod Niki a lányok már bele is mentek, hogy az anyósuk légy. :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #2019 Dátum: 12 feb 25, 16:59:36 » |
|
nháhh valami kakaóféleség jöhetne nekem is emberek, a püket azért küldözgetitek Ritli senseinek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2020 Dátum: 12 feb 25, 17:02:13 » |
|
heo ez jó ötlet volt, hogy betetted. Vagyis hát Minié volt az ötlet. :3 Meg vicces a régies fogalmazás. Kakaó. *.* Nekem Dani csinált egyszer egy nagyon finom kakaót, ami különleges volt. :3 Hihi tudtam én ezüstöm. :3 Hú nagyon tetszettek, meg jókat is röhögtem. Daninak is mutattam (mert ő csak az én hszeimet olvassa ) és ismerte már ezt az önarcképét. A nyanya az büntetett. Honnan szedte? Olyan volt mint az a nyanya a Naruto 101-dik részben, aki úgy röhögött, hogy "sisisi". Niki a tiszteletbeli anyós. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2021 Dátum: 12 feb 25, 17:10:51 » |
|
Lille, igen, leszek a tündérkeresztanyád. *-* Akkor CrazyCat hivatalosan is a lányom. Illetve a lányunk. :3 hanii, ha lesz urad, vagy ha szívesen hozzámennél Jiijo-hoz, akkor örömmel leszek az anyósod. :3 Erre inni kell, kakaót mindenkinek! Úgy látom, a férjemet is meg kell nevelnem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2022 Dátum: 12 feb 25, 17:13:40 » |
|
Nem nagyon kaptam üziket. Napok óta csak a Nikkie Szanisz házasságról kaptam hivatalos értesítőt. Seva, nem tudom Hiei honnan szedte a nyanyát. De aranyos. (na megalkotom a családfát)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2023 Dátum: 12 feb 25, 17:20:02 » |
|
heo ez jó ötlet volt, hogy betetted. Vagyis hát Minié volt az ötlet. :3 Meg vicces a régies fogalmazás. Igen a dicsőség Minié, a régies megfogalmazás használata közben meg Shiro jutott az eszembe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 17:27:14 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #2024 Dátum: 12 feb 25, 17:26:19 » |
|
(na megalkotom a családfát)
Valamit javíthatnál rajta, mindig amikor először ránézek, azt látom h Chakra és Csibe házasok. Pont abban a sorban vannak, ahol 3 másik pár, és kb ugyanannyi távolság is van köztük. Ezek az első ránézések eléggé rémes pillanatok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 17:27:42 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
|