Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1995 Dátum: 12 feb 25, 15:55:29 » |
|
Lányom én is úgy olvastam mintha épp felkínáltad volna magad. >-< (Mint M. Bogi aki ingyen árulta magát -.-') Nem is ismernék rád ha nem lennél gonosz vele! És ha jön egy önkéntes Potter a topicba és add neki egy rongyot olyan cselesen mint anno Harry csinálta, akkor mit csinálsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1996 Dátum: 12 feb 25, 15:59:38 » |
|
Ja amúgy Flexee eszembe jutott mégegy csodás dolog a Shikafuujinról. Ha kicserélsz egy betűt Shiki Fuujin lesz belőle. Milyen trükkös kis nevet alkottam. ^^ Cöhh, azt hiszed egy büdös zokni felszabadíthatja az én manómat? Kizárt. A Pottert is manóvá változtatom sarlatáni erőimmel és lesz még egy szolgám.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1997 Dátum: 12 feb 25, 16:01:48 » |
|
sensei, tegnap este éppen ezen gondolkodtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1998 Dátum: 12 feb 25, 16:02:38 » |
|
Hú de jó régen írtam ide. O.o Vagyis nem olyan régen, csak... inkább messzi oldalakon. De most, hogy felb*szták az agyam, tudok ide is figyelni. Ano~ nem lehetnék valaki hozzátartozója? Persze, csak ha nem gond... ha valaki úgy gondolja. Basszus, mindig beküldeném a postot, de "üzeneted írása közben egy új válasz született... eh.. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1999 Dátum: 12 feb 25, 16:04:20 » |
|
CrazyCat: általában velem is ígyvan, eléggé idegesít, hogy folyton versenyezni kell 1 nyamvatt kis hozzászólás miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2000 Dátum: 12 feb 25, 16:04:49 » |
|
Nikkie úgy is porontyokat keres, itt a te nagy lehetőséged.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2001 Dátum: 12 feb 25, 16:14:02 » |
|
Nikkie, Ritli,Minagi: Rossz az, aki rosszra gondol
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2002 Dátum: 12 feb 25, 16:14:10 » |
|
Tudtam, hogy gondoltam valakire. Igen. *-* CrazyCat, leszel a kislányom? *-* (Úgy rémlik, az vagy. ) Majd fésülgetem a hajad és mazsolával etetlek. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2003 Dátum: 12 feb 25, 16:15:45 » |
|
Mazsolával? És még én vagyok a beteg mi? Sabaku-chin: nem kéne ilyen félreérthetően fogalmazni.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2004 Dátum: 12 feb 25, 16:16:57 » |
|
Nikkie, még azt sem bánnám, ha az anyósom lennél. Ilyen anyósnak mindenki csak örülne. Mellesleg ha úgy vesszük, akkor a nagynéném is vagy, de ha lennél a tündérkeresztanyám, annak nagyon örülnék. Mazsolás kalács, nyamm.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #2005 Dátum: 12 feb 25, 16:18:59 » |
|
Tündérkeresztanya, ez milyen édes. *-* Niki vállald el!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2006 Dátum: 12 feb 25, 16:20:43 » |
|
Csak szerintetek volt félreérthető. Az más, hogy nem olvastam át mielőtt elküldtem xD De mivel az előző pársz hsz-ben a kakó volt a téma, nem gondoltam,hogy az lesz szerk: még hárman írjatok be elém, légyszíves xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 16:21:17 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #2007 Dátum: 12 feb 25, 16:21:12 » |
|
Perszee :-D Eladom rabszolgànak.
Szanisz a 4 szavas szabályzat rád is vonatkozik kétszer is elfelejtkeztél róla. Erre figyelj oda. Ha nincs mit mondanod nem kell írni. ArigatoxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 16:21:55 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2008 Dátum: 12 feb 25, 16:31:08 » |
|
Sensei, tudjuk, hogy te magad vagy a Halál,de hogy mára téma is kihal miattad? Most nézem, hogy Seva is team-es o.O nem is tudtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2009 Dátum: 12 feb 25, 16:31:17 » |
|
Mintha valami bombát dobtál volna Hiei. Sabaku, az lehet hogy arról volt szó, de a gyerekekről is. Vajon Seva látta milyen képet talált neki az apám?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 16:31:57 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|