^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1980 Dátum: 12 feb 25, 15:33:58 » |
|
sensei el sem hinnéd mennyire hasonlít rám az az őrült szarvas
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1981 Dátum: 12 feb 25, 15:34:27 » |
|
Nikkie: Jiijo ^^ Én rà gondoltam. Amúgy is fiamnak érzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1982 Dátum: 12 feb 25, 15:37:01 » |
|
Kapuzárási pánik. Ne legyél gonosz heo. Niki nem olyan öreg, hogy ilyen miatt aggódjon. Ugyeeee Flexee-san? *_* Tudtam én. :3 Rögtön te jutottál eszembe mikor megláttam. Jiijo Rajta én is gondolkoztam, hogy befogadom. De nem gyereknek hanem a házimanómnak. :3 Mint a Harry Potterben Dobby
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1983 Dátum: 12 feb 25, 15:38:59 » |
|
kb így nézek ki 2 liter Kinley után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1984 Dátum: 12 feb 25, 15:40:13 » |
|
Ritaaa. Jiijo? Juj, okés. *-* Ráfér a nevelés. És szereti a kakaót? Nincs kapuzárási pánikom egyébként, legalábbis remélem. Kinley? De édes, olyan cuki, mikor valaki is írta itt, hogy bekólázni szokott. <3 Inkább kakaózzatok be, csinálok mindenkinek, meg még tejbegrízt is. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1985 Dátum: 12 feb 25, 15:42:00 » |
|
Na igen, szénsavas kakaó csokis sütivel. Nyami.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1986 Dátum: 12 feb 25, 15:42:44 » |
|
Előtört az anyai ösztönöd? ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1987 Dátum: 12 feb 25, 15:44:25 » |
|
Attól még, hogy nem szereti a kakaót megitathatod vele Niki. Én kérek amúgy kakaót jót tesz az öreg csontjaimnak. Niki, Szanisz attól hogy örökbe fogadjátok Jiijot még lehet a házi manóm is? :3 Olyan jó lenne, nekem még nincs petem. Na? *-* (amúgy sincs más ötletem erre a hősi posztra, csak Jiijo *___*)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1988 Dátum: 12 feb 25, 15:47:06 » |
|
Szegény, és oylan gonosz leszel vele mint Dobbyva voltak a Malfoy család? Én kérnék kakaót, nagyon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1989 Dátum: 12 feb 25, 15:47:29 » |
|
Perszee :-D Eladom rabszolgànak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1990 Dátum: 12 feb 25, 15:48:20 » |
|
Ha nem jönne össze a gyerek, nekem is csinálhatsz Függő vagyok, napi kettő az átlagos adagom xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1991 Dátum: 12 feb 25, 15:49:00 » |
|
hanii: Hát mert az nem olyan nagyon goblin volt hanem csak egy kicsit. Kinley? De édes, olyan cuki, mikor valaki is írta itt, hogy bekólázni szokott. <3 Inkább kakaózzatok be, csinálok mindenkinek, meg még tejbegrízt is. :3
Kapooook?*-* Imádom a kakaót és olyan rég nem ittam.*-* Bármikor bármennyit meg tudok inni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1992 Dátum: 12 feb 25, 15:50:33 » |
|
Az én fiamat nem! Te iszol is, Szanisz? Ezt nem említetted, amikor megkérted a kezem. Rita bazz, szakadok a hsz-eiden. Csak akkor lehet a manód, ha jól bánsz vele, és ha eme tevékenysége nem megy a tanulás rovására. Sabaku, hirtelen azt hittem, hogy gyereket csináljon neked is valaki. xD Bár abból a napi kettő kicsit sok. xD Persze, mindenkinek csinálok. Mármint kakaót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1993 Dátum: 12 feb 25, 15:52:42 » |
|
Cool. *__* Persze el kell fogadnia hogy a manóm legyen, de majd addig macerálom míg igent nem mond. Mini nem leszek olyan gonosz vele. Gonoszabb. Na jó nem. Kedvesebb leszek mint Malfoyék, de ő azért mégis csak egy manó, nem lesz elkényeztetve. Ha nem jönne össze a gyerek, nekem is csinálhatsz Függő vagyok, napi kettő az átlagos adagom xD Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????? Mit? Gyereket???? Mert ez nagyon úgy hangzott. Durva. Niki hidd el nem lesz a kárára. Sőt többet fog tanulni, kitanítom én mindenre. Olyan lesz mintha két anyja lenne. Te a kedves anyu és én a gonosz anyu. Még egy párnahuzatot is varrok neki, amit hordhat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 25, 15:53:51 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1994 Dátum: 12 feb 25, 15:53:32 » |
|
Nikkie: hát a Kinley a kedvencem, meg az ásványvíz alkohol... már mondtam, hogy egy ilyen büszke ShikaFuujin nem alacsonyodhat le egy részeg disznó szintjére mondhatni a Kinley a legdurvább ital amit eddig ittam najó energiaital de az nem tetszett.. hmm kakaó jöhet :3 kérek hozzá scone-t!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|