hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1815 Dátum: 12 feb 24, 20:33:58 » |
|
Szijja Kittem.=^.^= Aludd ki a rossz hangulatod! Igazad van anya, szörnyű vagyok. Nem vagyok elég jó, hogy viseljem a démoni címemet. Muszáj edzenem egy kicsit, tanulok pár sötét mágiát és megszelídítek pár sárkányt, talán démonibb leszek egy fokkal. Engem is keressetek már meg, ne maradjak ki a családi fotóról.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1816 Dátum: 12 feb 24, 20:36:30 » |
|
Most egymás mellet van a három, és Hát, mi ilyen család vagyunk. Nem olaszos, hanem démoni
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1817 Dátum: 12 feb 24, 20:38:19 » |
|
Nos ha tetszik? De neked ezt gondoltam: http://cghub.com/images/view/26887/ De nincs pónija. (Anyám) A Húgom meg itt lenne: http://cghub.com/images/view/26955/ Ha már épp mágiát gyakorol. De abba hagytam a linkelgetést. Az első meg te voltál. Bogiról még nincs. >_<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 20:45:33 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1818 Dátum: 12 feb 24, 20:42:22 » |
|
Neeeeem Keress nekem valami szépet. De akkor az első 'édes kislányom' az Bogi hugi volt? xD szerk: ja jó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 20:48:38 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1819 Dátum: 12 feb 24, 21:00:50 » |
|
És rólam van már anya? Nekem még linkelned kell egyet. Ááá csomó embert nem tudok hova rakni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1820 Dátum: 12 feb 24, 21:01:35 » |
|
Jee nagyon jól nézek ki. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1821 Dátum: 12 feb 24, 21:05:14 » |
|
Hehe, keresek fiam ha így szeretnéd. Hanii: reméltem hogy tetszeni fog... Tudom nem goblin, de olyat még nem találtam. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1822 Dátum: 12 feb 24, 21:22:00 » |
|
Nem tetszik az enyém, béna a haja Maradjunk a pónisnál. Az menőbb. hanii meg nagyon édes :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1823 Dátum: 12 feb 24, 21:25:01 » |
|
Sajnálom. Igaz, az szerintem sem az igazi. Akkor jó, marad a pónis. Bocsánat a kissé lenge stílusért, de kellett ez haniihoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1824 Dátum: 12 feb 24, 21:26:31 » |
|
Miért Ritli, itt ilyen igazi "anyós" vagy. Kb. mintha gman állna előtted. Igyekszem démonian édes lenni. Nem baj, hogy túl lenge, úgyis mindig melegem van. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1825 Dátum: 12 feb 24, 21:32:30 » |
|
Ejj, nagynénikém cukibb mint én <3 Persze azt nem nehéz.xD Ja, meg fiatalabb is, nem? Goblinom, mikor születtél (mm hónap)?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1826 Dátum: 12 feb 24, 21:36:22 » |
|
Miért Ritli, itt ilyen igazi "anyós" vagy. Kb. mintha gman állna előtted. Na jó ebben igazad van. Gmannal szemben tuti így néznék ki. Csak a fegyvert előre szegezném, egyenesen a fejének. hanii-ra egy okból nem illik amúgy az a kép. Mert keveset gyakorolja a gonosz mágiákat a büdös kis kölök. Lusta Ezen okból kifolyólag nehéz így lekapni.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1827 Dátum: 12 feb 24, 21:48:52 » |
|
Ritka pillanatok egyikében sikerült. De remélem ez ösztönzően hat majd rá. Lányom ez azért van, mert te az apámmal flangálsz az alvilágba, elvileg, vagy keressek neked egy csinibabát? Bár ez is csini, és még a szarvak is stimmelnek, akárcsak a gonosz szemek. -.-' Ez a kinézet + kamaszkor... kész rémálom egy szülőnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1828 Dátum: 12 feb 24, 21:54:42 » |
|
Miért mi a baj Sabaku-chan képével? Szerintem tök menőt találtál neki. Illik hozzá. :3 Ha már Hellchan meg az alvilág trónjának várományosa más nem is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1829 Dátum: 12 feb 24, 21:57:02 » |
|
Jaj köszönöm. =3 Amúgy '97 októberi vagyok.^^ Azaz 14, tehát idősebb vagy nálam. Ígérem, többet fogok gyakorolni, muszáj továbbvinni a tűz akaratát. Hellchan tényleg illik rád a kép, és cuki vagy rajta. Mondjuk.. inkább dögös, mintsem cuki, vagy hogy fogalmazzak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 21:58:27 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|