24 nov 16, 00:06:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 813582 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1740 Dátum: 12 feb 24, 15:21:13 »

Mini-chan, Ritli-sama, én sem voltam még soha síelni, sőt snowboardozni sem, de a szánkózást nagyon szerettem.
Én se csináltam semmi ilyesmit Szomorú De szánkózni jó. Pojén Meg hócsata és hóeber és hóhó. Nevet Szeretem a telet. Pirul

Jahh én is ezt akartam kérdezni, nem tudsz cserélni valakivel szobát?
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #1741 Dátum: 12 feb 24, 15:27:53 »

hát gazdi, nekem nem szóltak szobabeosztást illetően, csak nemrég, hogy dejó, hogy velük lehet egy szobába O.o én meg néztem, először nem is vágtam miről van szó ikszdé

igen síelni megyek Nevet de lehet, hogy ha lesz valahol üres hely akkor átcuccolok, de máshol sem lenne másképp.. valaki a pincérekkel kavar, valaki egy másik sítáboros sráccal.

ugye anyával nem lehet egy szobába, hogy nézne az kis, hogy bezzeg a kis kölyök a tanárokkal alszik ikszdé meg amúgy sem akarok veszekedni esténként. nem mondom hogy erről álmodtam, de mégis csak egy mágus szarvasember vagyok, túlélem ikszdé 2 részes szobák lesznek, szerencsére egy (asszem) normálisabb felsőssel leszek egy szobába, nagyon bírnám, ha lenne ajtó, úgy már nem zavarna ^^
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #1742 Dátum: 12 feb 24, 15:29:21 »

...
És: Többen már ne küldjetek képet, maximum - ha még vannak - azok akik szóltak, hogy később küldenek, mert már jó sokan vagyunk.:3
...

Énén majd még szeretnék küldeni, de csak vasárnap tudok Szomorú az nagyon nagy baj? >.<#

Flexee, jó szórakozást, és kitartást a szobatársakhoz! kacsint Nevet
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1743 Dátum: 12 feb 24, 15:31:15 »

höhö, kösz, éjszakázni valahogy nincs kedvem ikszdé
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1744 Dátum: 12 feb 24, 15:31:33 »

Megrajzolom én akkor is ha 80-an vagyunk rajta, nyugi, csak kiiiiiiiiiicsit sokáig tart.ikszdé De egész jól halad, már magamon kívül is van rajta 1 ember.Kúl

Flexi jó szórakozást, majd a síelés kárpótol a hülye szobatársak miatt.Mosolyog Bár én még nem voltam, de a barátnőm egyszer ment magaslati edzésre és ott síeltek, és mondta, hogy nagyon jó, szóval egyszer remélem kipróbálom én is.Nevet Mondjuk úgy, hogy Nagyi nyakában ülök.:3 ikszdé

Kallen te bármikor küldheted.Pirul
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1745 Dátum: 12 feb 24, 15:35:05 »

Engem amúgy a snowboardozás érdekelne ikszdé az eléggé zavaró, hogy sok snowboardos fogja magát a pálya közepén és leül >< egyszer felvonóból láttam egy balesetet, hogy a csávó leült egy viszonylag meredek rész közepén, és egy síelő ezerrel belement, gondolom a meredek rész tetején nem látta, modnjuk ment ő is mint a barom. már érünk be a fák közé, hátranézek, és csak havat láttam a levegőben meg ahogy a síelő sodródott.. mentőhelikopter nem jött, vagyis én nem halottam, mondjuk másik pályán mentünk le a csapattal. az iylen felelőtlenségek miatt kell biztosítás Szomorú
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1746 Dátum: 12 feb 24, 15:36:16 »

Rikan, egyébként, hogy lesznek megkülönböztetve a képen szereplők? Már, ha ezt nem meglepetésnek szánod.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1747 Dátum: 12 feb 24, 15:36:44 »

Huh Flexee én a helyedben ha este nem hagynának aludni, úgy leoltanám őket, hogy kihullana a hajuk. ikszdé De jó is lenne. Hehe Olyan régen küldtem már el valakit a fenébe (Hiei-en kívül). Nevet

Rikan akkor jól tippeltem, hogy magaddal kezdted. ikszdé Te kis egoista Nevet
A nagyi nyakában? :O Milyen nagyi? Én vagy az igazi? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 15:37:21 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #1748 Dátum: 12 feb 24, 15:39:55 »

Köszi Rikan, most megnyugodtam Pirul

Rajtam utoljára óvodás koromban volt síléc Nevet sítáborba is szerettem volna menni, de [asszem] anya nem engedett el. >.<# na majd egyszer..! =D

Én jég korcsolyázni jobban szeretek. :3
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1749 Dátum: 12 feb 24, 15:44:35 »

Sajnálom Flexee, de csak 6 nap, ha nagyon ... idegesítőek, vigyél magaddal egy sokkolót... beválik.  smirksweat

(Rikan tetszik az új avatarod.)
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1750 Dátum: 12 feb 24, 15:47:12 »

Ritli sama, Russia niichan megidézése még nem nagyon megy nekem, melleleg ki kellene fizetnem a kárt, ha alkoholos filccel firkálnék pentagramokat a padlóra ikszdé ha nagyon röhögnek akkor átszólok, hogy maradjanak de a 11.es fiúkkal nem tudnék mit kezdeni.. még csak serdülő szarvasember vagyok :/

apropó szarvasember ikszdé Ritli sensei, el tudnád nevezni a fajtámat? valami jó japános név kellene... gondolkodtam a ShikaHito-n de ez furcsán hangzik ikszdé nincs jobb ötleted estleg? :/ a Shika része tetszik de a másik enm >.<#

Mini-chan: nincs sokkolóm, csak kutyasípom a szomszéd kutya miatt :/
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1751 Dátum: 12 feb 24, 15:48:25 »

Síelni még én sem voltam soha.
de koroizni az szeretek xD modjuk kb. annyi érzékem van hozzá, mint egy génmanipulált teáskanálnak, alapesetben 20x elvágódom xD Mondjuk legutóbb nem estem egyszer se, igaz olyan pályára mentünk, halo nincs tükröjég, hál'.... ö.... kinek is? o.O

a kutyasíp sok mindenre jó. ha mindk kötél szakad megölöd vele őket xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1752 Dátum: 12 feb 24, 15:49:25 »

Jaja. Nevet Vagy keverj altatót a piájukba. Problem solved. Kúl

Huh várj gondolkodok rajta egy kicsit :3 Shika... (mikaXD) Na pill Nevet
Kutyasíp Nevet Hívj oda egy csomó vad farkasember és uszítsd rájuk. Nevet
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1753 Dátum: 12 feb 24, 15:50:21 »

Te Nagyi.Nevet Melyik más nagyim nyakában lennék hajlandó síelni? Nyelvesít

Apa: Hát elég primitív módszert találtam ki: odaírom a neveket.ikszdé De ha van más ölteted akkor mond.Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1754 Dátum: 12 feb 24, 15:51:57 »

Jólvan Riku-chi Nevet Akkor jó. Menjünk síelni juhé! Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins