Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1740 Dátum: 12 feb 24, 15:21:13 » |
|
Mini-chan, Ritli-sama, én sem voltam még soha síelni, sőt snowboardozni sem, de a szánkózást nagyon szerettem.
Én se csináltam semmi ilyesmit De szánkózni jó. Meg hócsata és hóeber és hóhó. Szeretem a telet. Jahh én is ezt akartam kérdezni, nem tudsz cserélni valakivel szobát?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1741 Dátum: 12 feb 24, 15:27:53 » |
|
hát gazdi, nekem nem szóltak szobabeosztást illetően, csak nemrég, hogy dejó, hogy velük lehet egy szobába O.o én meg néztem, először nem is vágtam miről van szó igen síelni megyek de lehet, hogy ha lesz valahol üres hely akkor átcuccolok, de máshol sem lenne másképp.. valaki a pincérekkel kavar, valaki egy másik sítáboros sráccal. ugye anyával nem lehet egy szobába, hogy nézne az kis, hogy bezzeg a kis kölyök a tanárokkal alszik meg amúgy sem akarok veszekedni esténként. nem mondom hogy erről álmodtam, de mégis csak egy mágus szarvasember vagyok, túlélem 2 részes szobák lesznek, szerencsére egy (asszem) normálisabb felsőssel leszek egy szobába, nagyon bírnám, ha lenne ajtó, úgy már nem zavarna ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1742 Dátum: 12 feb 24, 15:29:21 » |
|
... És: Többen már ne küldjetek képet, maximum - ha még vannak - azok akik szóltak, hogy később küldenek, mert már jó sokan vagyunk.:3 ...
Énén majd még szeretnék küldeni, de csak vasárnap tudok az nagyon nagy baj? Flexee, jó szórakozást, és kitartást a szobatársakhoz!
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1743 Dátum: 12 feb 24, 15:31:15 » |
|
höhö, kösz, éjszakázni valahogy nincs kedvem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1744 Dátum: 12 feb 24, 15:31:33 » |
|
Megrajzolom én akkor is ha 80-an vagyunk rajta, nyugi, csak kiiiiiiiiiicsit sokáig tart. De egész jól halad, már magamon kívül is van rajta 1 ember. Flexi jó szórakozást, majd a síelés kárpótol a hülye szobatársak miatt. Bár én még nem voltam, de a barátnőm egyszer ment magaslati edzésre és ott síeltek, és mondta, hogy nagyon jó, szóval egyszer remélem kipróbálom én is. Mondjuk úgy, hogy Nagyi nyakában ülök.:3 Kallen te bármikor küldheted.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1745 Dátum: 12 feb 24, 15:35:05 » |
|
Engem amúgy a snowboardozás érdekelne az eléggé zavaró, hogy sok snowboardos fogja magát a pálya közepén és leül >< egyszer felvonóból láttam egy balesetet, hogy a csávó leült egy viszonylag meredek rész közepén, és egy síelő ezerrel belement, gondolom a meredek rész tetején nem látta, modnjuk ment ő is mint a barom. már érünk be a fák közé, hátranézek, és csak havat láttam a levegőben meg ahogy a síelő sodródott.. mentőhelikopter nem jött, vagyis én nem halottam, mondjuk másik pályán mentünk le a csapattal. az iylen felelőtlenségek miatt kell biztosítás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1746 Dátum: 12 feb 24, 15:36:16 » |
|
Rikan, egyébként, hogy lesznek megkülönböztetve a képen szereplők? Már, ha ezt nem meglepetésnek szánod.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1747 Dátum: 12 feb 24, 15:36:44 » |
|
Huh Flexee én a helyedben ha este nem hagynának aludni, úgy leoltanám őket, hogy kihullana a hajuk. De jó is lenne. Olyan régen küldtem már el valakit a fenébe (Hiei-en kívül). Rikan akkor jól tippeltem, hogy magaddal kezdted. Te kis egoista A nagyi nyakában? :O Milyen nagyi? Én vagy az igazi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 15:37:21 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1748 Dátum: 12 feb 24, 15:39:55 » |
|
Köszi Rikan, most megnyugodtam Rajtam utoljára óvodás koromban volt síléc sítáborba is szerettem volna menni, de [asszem] anya nem engedett el. na majd egyszer..! =D Én jég korcsolyázni jobban szeretek. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1749 Dátum: 12 feb 24, 15:44:35 » |
|
Sajnálom Flexee, de csak 6 nap, ha nagyon ... idegesítőek, vigyél magaddal egy sokkolót... beválik. (Rikan tetszik az új avatarod.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1750 Dátum: 12 feb 24, 15:47:12 » |
|
Ritli sama, Russia niichan megidézése még nem nagyon megy nekem, melleleg ki kellene fizetnem a kárt, ha alkoholos filccel firkálnék pentagramokat a padlóra ha nagyon röhögnek akkor átszólok, hogy maradjanak de a 11.es fiúkkal nem tudnék mit kezdeni.. még csak serdülő szarvasember vagyok apropó szarvasember Ritli sensei, el tudnád nevezni a fajtámat? valami jó japános név kellene... gondolkodtam a ShikaHito-n de ez furcsán hangzik nincs jobb ötleted estleg? a Shika része tetszik de a másik enm Mini-chan: nincs sokkolóm, csak kutyasípom a szomszéd kutya miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1751 Dátum: 12 feb 24, 15:48:25 » |
|
Síelni még én sem voltam soha. de koroizni az szeretek xD modjuk kb. annyi érzékem van hozzá, mint egy génmanipulált teáskanálnak, alapesetben 20x elvágódom xD Mondjuk legutóbb nem estem egyszer se, igaz olyan pályára mentünk, halo nincs tükröjég, hál'.... ö.... kinek is? o.O
a kutyasíp sok mindenre jó. ha mindk kötél szakad megölöd vele őket xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1752 Dátum: 12 feb 24, 15:49:25 » |
|
Jaja. Vagy keverj altatót a piájukba. Problem solved. Huh várj gondolkodok rajta egy kicsit :3 Shika... (mikaXD) Na pill Kutyasíp Hívj oda egy csomó vad farkasember és uszítsd rájuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1753 Dátum: 12 feb 24, 15:50:21 » |
|
Te Nagyi. Melyik más nagyim nyakában lennék hajlandó síelni? Apa: Hát elég primitív módszert találtam ki: odaírom a neveket. De ha van más ölteted akkor mond.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1754 Dátum: 12 feb 24, 15:51:57 » |
|
Jólvan Riku-chi Akkor jó. Menjünk síelni juhé!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|