25 máj 19, 23:43:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 432
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Család, barátok...  (Megtekintve 961500 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1725 Dátum: 12 feb 24, 12:55:49 »

Azért érzitek, hogy 3 oldalt képes voltam elolvasni mióta elmentem? Kúl Pro vagyok, pro. Azért remélem nem pont az azt követő 10 oldalon beszéltetek ki.ikszdé
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #1726 Dátum: 12 feb 24, 12:57:23 »

De igen, azt beszéltük, hogy milyen kis szoknyapecér vagy, hogy megkéred valaki kezét, közben pedig másra pályázol, és végül egyiket se veszed el. ikszdé Nyelvesít
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1727 Dátum: 12 feb 24, 13:45:42 »

De én nem tehetek róla.Sír

És: Többen már ne küldjetek képet, maximum - ha még vannak - azok akik szóltak, hogy később küldenek, mert már jó sokan vagyunk.:3

Ja és hanii akkor te még küldj már valami szexi goblint ami alapján firkálhatlak téged.ikszdé
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1728 Dátum: 12 feb 24, 13:57:56 »

Rikan ez van Nevet Te vállaltad a dolgot, mostmár meg kell tenned akármennyien is vagyunk. ikszdé Ott van pl hanii avája *__* szexi gonosz goblin :3 arról meríthetsz ihletet. ikszdé
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #1729 Dátum: 12 feb 24, 14:18:20 »

hmm, már csak 1 nap éés utazom. nincs kedvem itthagyni a senseit és a gazdámat, aki végre megetetett Sír se a féltestvéremet. meg jó, azér Hieit se >.<# meg akkor már Sabaku, hanii Kallen stbstb ikszdé méf ebédelni sincs kedvem elmenni, meg amúgí ittam 2 pohár Kinleyt, szóval éhes sem vagyok ikszdé
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1730 Dátum: 12 feb 24, 14:21:26 »

Hova utazol drága tanítványom? Ohh My God És meddig hagysz el minket? O______O
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1731 Dátum: 12 feb 24, 14:26:28 »

Ha jól gondolom, akkor sítáborba. Valószínűleg egy hét.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1732 Dátum: 12 feb 24, 14:29:42 »

heo ott a pont Nevet sítábor az stimm, de csak(?) 6 napig leszek el és nem vihetek gépet :/
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1733 Dátum: 12 feb 24, 14:31:43 »

Majd, ha lesz egy kis szabadidőm rád, akkor sajnállak majd egy picit, hogy egy hónap alatt kétszer mész síelni.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1734 Dátum: 12 feb 24, 14:33:17 »

De jó neked. *_* Én még sose voltam sítáborban. Szomorú Pedig cool lehet. Nem viszel magaddal? *_* Rejts egy bőröndbe. Nevet
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1735 Dátum: 12 feb 24, 14:35:17 »

Én is mennék sítáborba!! Szánkóznék egy nagyot. >_< Apukám még nem tanított meg síelni, pedig nagyon jól tud. Flexee, igyekszünk majd vissza fogni magunkat és nem írunk 6nap altt még 100 oldalt... a kedvedért.  Pirul
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1736 Dátum: 12 feb 24, 14:40:34 »

Majd, ha lesz egy kis szabadidőm rád, akkor sajnállak majd egy picit, hogy egy hónap alatt kétszer mész síelni.

ez eddig oké, a szobatársak az már kevésbé, és a fórumhiány sem egy jó dolog. főleg a szobatársak nem :/
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1737 Dátum: 12 feb 24, 15:00:07 »

Akkor tessék a lehető legtöbbet kint tölteni, biztos meg lehet oldani, hogy csak aludni menj a szobába.

Mini-chan, Ritli-sama, én sem voltam még soha síelni, sőt snowboardozni sem, de a szánkózást nagyon szerettem.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #1738 Dátum: 12 feb 24, 15:07:16 »

Az eddig oké, de én általában 10kor már rég ágyban vagyok, de ők nem arról híresek, hogy jógyerekek és elmennek 10kor aludni. Attól félek, hogy hajnalig röhögni fognak és meg olyan leszek mint a mosott szar. Arról nem is beszélve, hogy az egyik felszedett valami 3 évvel idősebb pasit, a másiknak meg a bátyja 11.es, szóval lesz ám nálunk busójárás éjfélkor >.<#
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1739 Dátum: 12 feb 24, 15:11:55 »

Erre csak azt tudom mondani, hogy, ha ennyire rossz, akkor minek mész? Mondjuk ez hülye kérdés, nyilván síelni.

Szobát cserélni nem tudsz, úgyis mindegy, hogy melyikben vagy nem?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 432
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins