heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1710 Dátum: 12 feb 23, 21:35:01 » |
|
Szia Kallen, látom olvasgattál egy pár oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1711 Dátum: 12 feb 23, 21:37:25 » |
|
Famulusom *.* végre megjöttél =3 tényleg a sabaku az sivatagot jelent, ezt gondulom tudjátok. de akkor ezmiez: http://www.kephost.com/view3.php?filename=lsxi1mo0ixe27aib4zwr.jpg O.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1712 Dátum: 12 feb 23, 21:40:19 » |
|
Hát igen, de az igazság az, hogy még korántsem végeztem De láttam, hogy lesz esküvő, szóval gratula Teminek és Daninak *megtapsol* ... baa: ez gonosz volt de igázából ez a 14 számít Bár Yama-jiit famulusom, Kallen-chin is leverné hát pörsze mindjárt visszaolvasok, hogy kit is x'3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1713 Dátum: 12 feb 23, 21:41:44 » |
|
Mini nem engeded meg nekem? Vagy megengeded de csak úgy, hogy tudod ez megaláztatás neki? Ej anyám tudod hogyan kell engem megfogni. Mit csábítasz itt engem??? >_< Nem engedhetem hogy szegényt kínozd, el fog menekülni tőlem, pedig olyan tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1714 Dátum: 12 feb 23, 21:51:19 » |
|
Közel sem annyira, mint te. Egyébként addig nem menekülök el amíg te nem szeretnéd.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1715 Dátum: 12 feb 23, 21:59:26 » |
|
Ej anyám tudod hogyan kell engem megfogni. Elvégre az anyád vagyok. Mellesleg ne aggódj amíg azt akarod, hogy veled legyen nem hagyom, hogy elmeneküljön. Nem bánthatja meg az én aranyos kislányomat. Mellesleg ne aggódj nem aláznám meg annyira. Max, hogy egy kicsit szórakoztassam magam. De már ő is a családunk része és a fiam, szóval nem bántanám. Csak ha pimasz. De amíg Ritli-samának hív ilyen gond nincs. A köznép is mit szólna, hogy a saját vőmet kínzom? Szóval nincs para.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 22:00:21 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1716 Dátum: 12 feb 23, 22:06:26 » |
|
Kallen: ő a blícs elsőszámú badasse ^^ Na, én mentem aludni, kis családom, szép álmokat mindekinek ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1717 Dátum: 12 feb 23, 22:08:26 » |
|
Köszönöm Heo. Még nem rémisztett meg a kis démoni családom? Csoda hogy még velem vagy. >_< Oh köszönöm mami. Ne aggódj démoni véremnek köszönhetően ha megbánt nem állok jót magamért. A köznépnek tetszene ahogy észre vettem, plusz még jobban félnének tőled. Jó Éjt lányom, aludj jól a pihepuha ágyikódban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1718 Dátum: 12 feb 23, 22:10:32 » |
|
Jóéjt családocskám, menjetek aludni, ki-ki nyugovóra tér, ki-ki nászéjszakázik, ki-ki megnézi a Naruto Shippuden új részét (pl. én xD ), eddig figyelgettelek ám titeket, de bele vagyok bu..kockulva a Fruit Ninja-ba, szóval elvoltam, vagy 2 óráig. xD Jóéjt.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1719 Dátum: 12 feb 23, 22:18:40 » |
|
Mini-chan, nem félek semmitől, maximum attól, hogy elveszítelek. Jó éjt minden kis tanítványnak és porontynak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1720 Dátum: 12 feb 23, 22:24:21 » |
|
Kallen: ő a blícs elsőszámú badasse ^^
Aha.. nem nézek Blícset, szóval biztos ^^" Jó éjszakát, álmodj véreset édeset =3 Szerintem én is megyek alukálni. Pápá~ jó éjt mindenkinek!^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 22:29:14 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #1721 Dátum: 12 feb 23, 22:24:37 » |
|
Kár, hogy csak most tudok ide írni. Legalább elkerültem a hsz. dugót. Jó éjszakát és boldog... mindent ami ma történt! Különben ha még aktuális, kaptok egy szűz horoszkópot! http://noob.hu/2012/02/23/uc48a4ys7-_szuz.pngÉn gyerek vagyok, szóval rám tökéletesen illik! De azért a legtöbb felsorolt pech nem történt meg...
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1722 Dátum: 12 feb 24, 08:31:36 » |
|
höhö 2 oldal egy éjszaka alatt? azt hittem simán több lesz na nembaj, így mos képben vagyok egek infóó -.- és éhes is vagyok... szóval valaki dobhatna egy kis szénát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1723 Dátum: 12 feb 24, 11:11:26 » |
|
Ezúttal én etetem meg a pici szarvasom, méghozzá egy alpesi és lapföldi zúzmómixel valamint friss törpefenyő hajtásokkal. Jó étvágyat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1724 Dátum: 12 feb 24, 12:00:09 » |
|
A tegnapi mindenféle családi alakulásoknak. Írjatok egy pü-t, hogy mit akartok látni a családfában. Amíg nem kapok nem fogok módosítani. Bár tegnap már írtak hsz-t, hogy küldjetek nekem üzenetet róla, de nem kaptam. Addig amíg nem kapok nem fogok beírni semmit a családfába, akkor sem ha emlékszem nagyjából, hogy ki kivel mikor mit hol hogyan. Mert gonosz vagyok. És mert nem fogok keresgélni. Köszönöm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 24, 12:00:41 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|