hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1560 Dátum: 12 feb 23, 18:01:21 » |
|
Mi sem egyszerűbb.^^ Kittem. Naaa, hogy tetszik? Igen kreatívra sikerült. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1561 Dátum: 12 feb 23, 18:02:55 » |
|
Sabaku no Temari. Ha meghallok egy Avril számot, te jutsz az eszembe. Ha meglátok egy tubus majonézt, te jutsz az eszembe. Ha elolvasom a horoszkópomat, te jutsz eszembe. Ha becsukom a szemem, téged látlak. Ha befogom a fülem, téged hallak. Ha megkívánom a kedvenc kajámat, a te csókod ízét érzem a szádban. Ha befogom az orrom, a te SZAGodat érzem. Ha belépek ebbe a topicba, rólad írok. Ha feleséget szeretnék magamnak, téged kívánnálak. Gyarmati Kitti Vivien. Leszel a feleségem?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1562 Dátum: 12 feb 23, 18:04:15 » |
|
Dani sama jó látni köztünk ^^ Temiii ezt ne utasítsd vissza a legszerencsésebbek egyike vagy :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1563 Dátum: 12 feb 23, 18:05:34 » |
|
Jaj ez milyen megható volt. Kittem drágám, ezt sose találtam volna ki. Tök másra tippeltem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1564 Dátum: 12 feb 23, 18:08:17 » |
|
Mi van ma délután? KitteN vagy KitteN? o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1565 Dátum: 12 feb 23, 18:09:11 » |
|
KitteN vagy KitteN?
Te most tökugyanazt írtad le. Kezdem nem vágni mi folyik itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1566 Dátum: 12 feb 23, 18:10:12 » |
|
...
Ez egyszerre hatalmas és beteg. Üdv a klubban.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1567 Dátum: 12 feb 23, 18:11:17 » |
|
Kittem, mert Kitti és Temari, és mivel én egy névgenerátor vagyok, létrehoztam egy új nevet: Kittem. Nade ne szakítsuk meg ezt a gyönyörű lánykérést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #1568 Dátum: 12 feb 23, 18:11:26 » |
|
Mondtam hogy Danit pártolom.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1569 Dátum: 12 feb 23, 18:11:45 » |
|
Flex: az egyik M akart volna lenni xD hanii: oké ^^
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1570 Dátum: 12 feb 23, 18:12:34 » |
|
Dani a nődnek szaga van? Ám üdv a családbanxD A vérem részéről, bárki alatta álló személyt Samának szólít eltaposom. Az én családom nem hunyászkodik meg jött mentek előtt. ÉRtem?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1571 Dátum: 12 feb 23, 18:14:17 » |
|
apropó, Kallen: írd már át, hogy nem a mestered vagyok, hanem a gazdádxD szek: ja semmi, látom már megcselekedted, mitn követelt.. hát nem a haza, hanem én.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 18:15:43 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1572 Dátum: 12 feb 23, 18:15:41 » |
|
Most éppen ahhoz, akinek alul van valami xy-sama megnevezése. Nem szabad samázni! Ez nem méltó egy démoni családhoz. Tanuljatok tőlem, nekem mindenki egyforma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1573 Dátum: 12 feb 23, 18:16:29 » |
|
Oké, leesett. Goblinom, én sem samázok senkit ám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #1574 Dátum: 12 feb 23, 18:16:41 » |
|
Hiei D Legend. Ha én lennék Luke Skywalker, te lennél Darth Vader. Ha én lennék Simba, te lennél Mufasa. Ha én lennék Mufasa, te lennél Disney. Ha én lennék a galaxis, te lennél az univerzum. Ha én lennék Bui, te lennél Hiei. Ha én lennék a talpnyaló, te lennél Hiei. Hiei D Legend. Leszel a feljebbvalóm?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|