Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #1545 Dátum: 12 feb 23, 17:22:41 » |
|
Sensei mi tanítvány társak vagyunk úgy mint krillin és son goku. Na jó nem mert nincs lány ott.  Amúgy mi a kedvenc színed? Azzal írom ki a neved. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1546 Dátum: 12 feb 23, 17:25:27 » |
|
Aysee: Itt maradsz, jánykám! Nem menekülsz!  Háhá, én láttalak azóta! Blö! Ritli: Húúú, köszhönöööm! o.o  :3 És okés, akkor megpróbálom visszafogottan feltenni a kérdéseimet. ^^ Minagi sama: November 16-ra készen leszünk! *-* Mert aznap van a szalagavatóm. ^^ A fogszabis fogorvost is sürgetem.  De téged nem foglak, csak megkérdeztem, sensei!  Hmmm... Szerintem mindkettőt.  Az nagyobb kihívás. Putir: A pirooooos! ^^  Meg a fekete, de az előbbit jobban imádom.  Úgy lehet engem felismerni, hogy piros a sapim, a kesztyűm, sőt volt, hogy a fogszabim gumijai is azok voltak.  Neked micsudi? :3 Mert akkor átírom arra a színre. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 17:26:50 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1547 Dátum: 12 feb 23, 17:28:55 » |
|
Hú, köszi anya, te vagy a legjobb. *.* <3 Szia Aysee, nem ismerlek, csak hallásból, de azért jó hogy itt vagy.  Kiírlak drága keresztanyum. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #1548 Dátum: 12 feb 23, 17:29:54 » |
|
Hallásból? Ejj-ejj, képzelem miket hallhattál rólam, pláne így belegondolva, hogy milyen voltam régen. o.O Hálistennek azóta már felnőttem, egyrészt korilag, másrészt agyilag. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1549 Dátum: 12 feb 23, 17:31:19 » |
|
Nem igaz, csupa jót hallottam, hogy ilyen jófej vagy, olyan jófej vagy, és kár hogy már nem vagy aktív, ja és nemmellesleg NaruHinás (de én a másik párost jobban preferálom  ). Szóval abszolút rendes lánynak mondtak téged. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1550 Dátum: 12 feb 23, 17:32:23 » |
|
hanii: Köfönöööm. *.* Aysee: Csak negatívumokat mondtam rólad!  Vicceltem!  Ne csináld már, hogy felnőttél agyilag. :| Nekem nem sikerült a mai napig... o.O
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #1551 Dátum: 12 feb 23, 17:33:56 » |
|
hanii: Nem is tudom, miért hagytam abba a fórumozást.... Bár lehet nem éreztem magam elég érettnek az akkori társasághoz képest, és tudat alatt elmentem felnőni.  Egyébként igen, NaruHinás voltam, vagyok és leszek is, bár már koránt sem olyan nagy vehemenciával mint annak idején. ^^ Temi: Valószínű, tekintve, hogy veled sem beszéltem majdnem nyár óta. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1553 Dátum: 12 feb 23, 17:36:32 » |
|
Aysee: Egyetértek Ányuuuval.  Ne legynél még érett! *.*Jóóó? :3 Aemy: Kerítettem már, ne aggódj.... hanii: Írj csak Temarinak vagy Teminek az aládban! :3 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 17:37:26 írta Sabaku no Temari »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #1554 Dátum: 12 feb 23, 17:36:46 » |
|
Hát.... Egyedül már csak a koreai poppal kapcsolatban vagyok kicsit őrült (meg ha túl sok koffein van bennem)  Megtanultam koromhoz illően viselkedni, fogalmazzunk így. Mindjárt benézek oda én is, úristen. :DDDDD Valahogy a lelkem mélyén úgy érzem hazatértem egy kicsit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1555 Dátum: 12 feb 23, 17:53:35 » |
|
Kersztanya? Ej, az ördög egyszer alszik délután, és mik történnek ez alatt xD Az ötlet tök jó, de akkorn nem kéne neki is valami nevet adni? Mint nekem a Hellchant <3 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1556 Dátum: 12 feb 23, 17:55:44 » |
|
De neki elég rövid neve van, Tem, Tema, Temi...  De ha megmondja az igazi nevét, tudok kreálni valami újat. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1557 Dátum: 12 feb 23, 17:58:14 » |
|
Máj néjm iz Kitti.  Félek... o.O Ilyesztő nevem lesz?  xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1558 Dátum: 12 feb 23, 17:59:19 » |
|
Nem, hanii univerzális, személyre szabottan dolgozik 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1559 Dátum: 12 feb 23, 17:59:29 » |
|
Cicc: én akarom  jóéjt flexee álmondj szép véreseket...illetve... szépeket ^^ bár még úgy sem fogsz lelépni egy ideig xD benézted, egyből leléptem  ejj 12 oldal? ezt nem olvasom el ><"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|