Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1530 Dátum: 12 feb 23, 16:52:59 » |
|
Hát eddig még egy keresztanyánk sincs  Kétlem, hogy kéne hozzá rokonság. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1531 Dátum: 12 feb 23, 16:54:56 » |
|
Azért írtam, hogy "Vagy nem muszáj, mint a valóságban?" :3 Bár képzeljétek, egyik ismerősömmel ezért nyitottunk egy kisebb konfliktust, mert nem hitte el nekem, hogy egy keresztanya vagy egy keresztapa NEM csak nagynéni vagy nagybácsi lehet.  Én lehetek első keresztanya? :333 Aki szeretne a keresztgyermekem lenni, sikítson jó hangosan! ^^ *néma csendre számít  *
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #1532 Dátum: 12 feb 23, 16:56:36 » |
|
Bocsi akkor azt benéztem.  Én nem mert milyen lenne hogy a tanítvány társam lenne a keresztanyám. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1533 Dátum: 12 feb 23, 16:57:38 » |
|
Sziasztok, megjöttem én is! *tapsvihar, éljenzés*  Szóbeliről érkeztem, nehéz volt, és ideges voltam, és annyit köhögtem, majd megfulladtam. x'd Avrilt nagyon csípem, nagyon jó számai vannak és a stílusa is bejövős. ^^ Volt egy időszaka, amikor modellkedett és felhagyott a zenéléssel, hú, akkor nagyon hiányoltam, de örülök h most kb. 1 éve visszatért a zeneiparba. (: Pedig az a műfaj, amit ő képvisel nem éppen a kedvencem, de ő nagyon jól tolja.  Sevanéni, nagyon jó lett az alád.  Ritlianyu méretezte? Pedig bennelennék, hogy Tem legyen a keresztanyám. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1534 Dátum: 12 feb 23, 16:59:21 » |
|
Én lehetek első keresztanya? :333 Aki szeretne a keresztgyermekem lenni, sikítson jó hangosan! ^^ *néma csendre számít  * Lehetsz, de a keresztgyermek mindenképpen legyen fiatalabb nálad. Illetve szegény Ritli-nek kell majd hozzá másik szín a családfában.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1535 Dátum: 12 feb 23, 17:02:15 » |
|
Putir: Furis és vicces lenne egyaránt.  Ja amúgy pillanatok múlva kiírlak tanítványtársnak. hanii: Sziiaaaa! *.* *nekirohan és megöleli* Szóbeli? Milyen szóbeli? :o Avrilről Ritli kérésére írjunk a Zene topicba! :3 Lennél a keresztjányom? *.*  heo: *ugrál, tapsikol, mint egy 5 éves  -> Minagi sama erről tuti le fog szoktatni =^.^=* Jupíííí! ^^ Én leszek Az Első!  xD
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1536 Dátum: 12 feb 23, 17:03:37 » |
|
Hát igen a keresztanyasággal jól megkeverednek a dolgok  De remélhetőleg nem lesz mindenkinek keresztszülője, mert akkor  (káosz a családfán  ) Igen én csináltam Sevanyanyó aláját 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1537 Dátum: 12 feb 23, 17:08:39 » |
|
Akkor-akkor hanii lenne a keresztjányom! *.* Csak nem lesz...  Én vagyok az egyetlen eszement, szóval... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1538 Dátum: 12 feb 23, 17:10:50 » |
|
De én akarom.^^ *Visszaöleli Temit*  Középsulis szóbeli felvételi, de mivel úgyse oda akarok menni főleg, ezért annyira nem izgat, hogy elcsesztem. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #1539 Dátum: 12 feb 23, 17:14:41 » |
|
Nahát, nem gondoltam volna, hogy bárki is emlékezni fog rám ennyi idő után is. >____<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1540 Dátum: 12 feb 23, 17:17:16 » |
|
Nini egy idegen!  Temi, Úgy látom el kell kezdeni az edzésedet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
 |
« Válasz #1541 Dátum: 12 feb 23, 17:18:13 » |
|
hanii: Kiírtalaaaaak! *.*  Melyik suliba voltál? És hova szeretnél menni?  Bár ez izé... Iskola, továbbtanulásos téma...  Inkább ott. AYSEEEEEEEEEEEEE! *_____* Jányooooom! *.* Ő, ő, ő! a jányom! *mutogat rá* Minagi sama: Bezony, különben nem leszek sosem nő, sem nőies... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #1542 Dátum: 12 feb 23, 17:19:27 » |
|
Nem vagyok én itt azért olyan idegen, bár.... lehet, hogy mégis.  Rég volt az a 2010 december .__. az a 2008 május meg még régebben. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1543 Dátum: 12 feb 23, 17:20:15 » |
|
Keresztszülős spékelés: Kép  Szia Aysee. 1-2 hsz-en át még offolhattok, csak ne legyen oldalakon át arról szó. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1544 Dátum: 12 feb 23, 17:20:36 » |
|
Putir, leváltottál?  Ez komoly? Csak egy mestered lehet.  Oh semmi, félre olvastam Temi aláírását.  Megírom a kis tervem magamnak, hogy időben kész legyél. >_< De ha Temiből nőt faragok, Putirból mit csinálok? Férfi állatot vagy bérgyilkost? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 23, 17:23:24 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|