Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 12 feb 22, 21:12:24 » |
|
hanii, ő Haruhi. ^^ :3 Még mikor hosszú volt a haja. És valahogy ilyen csendes vagyok, közbe figyelek és folyton a hajammal szórakozok a napokban... :] Ezért lett most ő az új avatarom. ^^ Bogi, ahw, aquaworld...! *.* Én pont tegnap néztem az árakat, hogy jó lenne, ha tudnék menni, csak még nem kaptam visszajelzést a MultiJobtól, hogy mehetek-e a játszóházi munkára. Közbe elreppentem vacsizni.
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 12 feb 22, 21:13:13 » |
|
Ha a létszám 25 fő felett van, akkor kedvezményes. ^^ Bár, akkor is 1000 Ft. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 12 feb 22, 21:14:11 » |
|
Amúgy kajak tökre olyan, mintha tényleg ti lennétek. Persze így tulajdonságok alapján. nem bírom követni, ezt mire mondtad? kérlek használjunk idézeteket, mert itt úgy össze lehet zavarodni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 12 feb 22, 21:15:43 » |
|
Dehogynem mindig családi dolgokról van szó. Persze ma délután rengeteget offoltatok, dehát előfordul néha az ilyen. Csak rendszer ne legyen belőle. Sabaku-chan ez neki nem gyengesége Egyetlen dolgot szeret. Engem Én pedig megvédem őt azoktól akik le akarják taszítani a trónról. Még ha az unokámról is van szó. "Amúgy kajak tökre olyan, mintha tényleg ti lennétek. Persze így tulajdonságok alapján." Ezt mire írtad kisjányom? Lemaratam. Jólvan tanítványom, látom hasonlítunk.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 12 feb 22, 21:17:23 » |
|
Akkor nem veled oszom meg a terveim de aláírásotok tényleg nagyn cuki x3
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 12 feb 22, 21:18:43 » |
|
Egyébként én teljesen össze vagyok zavarodva, hogy most ki kinek a mije. Asszem áttanulmányozom a családfát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 12 feb 22, 21:20:42 » |
|
Bogi, ezzel én is így voltam délelőtt X"D ááá lassan vissza kellene mennem a karámomba *lekonyult fülekkel a karámja felé ballag, majd elhelyezkedik a szénán* valaki becsukná a karámom ajtaját? heo gazdi.... vagy valakii
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 12 feb 22, 21:21:38 » |
|
*becsuk* Hugom, jegyezd meg, hogy az információ hatalom, légy mindig tisztában a változással, mint pl énXD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 12 feb 22, 21:21:52 » |
|
*becsukja az ajtót Sabaku után* Jó ájszakát, Flexike. Neked már mars lefeküdni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 12 feb 22, 21:22:52 » |
|
mondja nekem egy 11 éves ez kész amúgy még maradhatok beszélgetni, de utána pattanok az álmok földjére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 12 feb 22, 21:23:33 » |
|
A-chan, te mikor csatlakozol? =3 Vagy már csatlakoztál? Elméletileg akkor, ha Seváék örökbe fogadnak. A-chan, te is macskusz volnál? *.* Vagyok. :3 Nyáá! Hát hanii, nekem akkor is az eredeti kis goblinkád volt a legédibb, az illett hozzád a legjobban. A mostani sem rossz, de csak mert lila a haja. Elmegyek hajat mosni, bele sem merek gondolni, hogy mi lesz itt, mire visszajövök. bakker csaK 7-en írtatok be elém
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 12 feb 22, 21:24:06 » |
|
Én eddig sem nagyon voltam tisztában ezekkel. Habár egyelőre még nem is kell, mivel egyedül Rikan próbált meg engem úgymond felvállalni a családjába. Az is több, mint a semmi. Rikan, egyik osztálytársam jóvoltából fotók készültek ma rólam, szóval amint elszabadulok innen, küldöm is őket. Vevő a képekre más is? Valaki szeretné látni a vad Macskockát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 12 feb 22, 21:24:22 » |
|
mondja nekem egy 11 éves ez kész Hát jólvanna. Még maradhatsz. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 12 feb 22, 21:25:08 » |
|
nem már inkább alszom holnap keresek egy alvós avát is ^^ na viselkedjetek és lehetőleg ne halmozzatok fel 2000 oldalt reggelig -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1439 Dátum: 12 feb 22, 21:26:34 » |
|
Macs linkeld be ide, hogy minden érdeklődő egyszerre csodálhassa meg.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|