Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1395 Dátum: 12 feb 22, 20:44:29 » |
|
Igen ez a fórumméret Minden irányból vágtam le róla egy kicsit, hogy ne menjen nagyon össze a goblin mikor leméretezem.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1396 Dátum: 12 feb 22, 20:46:17 » |
|
És akkor mit írjunk ki voltaképp? o.O xD
Nekem ki kéne találni valami új avatart, mert már váltani szeretnék... >.< Csak nem tudom, kit rakjak ki, mert annyi kedvencem van...! x3
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1397 Dátum: 12 feb 22, 20:47:11 » |
|
sensei, nekem az tetszik, hogy így össze vagytok hangolva Hieivel, mmint az ava meg a sign
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1398 Dátum: 12 feb 22, 20:48:13 » |
|
Ááá anyu, nem engedi feltenni. x_x Mert "túl nagy" vagy "nem avatar". De ez nem is nagy.>.< És igenis avatar. Kisebbre kellene? Temi, tegyél ki egy olyat, ami illik hozzád. =3 Jaja, azt én is néztem Flexi, tényleg jól meg van csinálva.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1399 Dátum: 12 feb 22, 20:49:01 » |
|
hanii, akkor az én avatarjaim közül kéne választanod, mert azok jók elsznek szerintem. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1400 Dátum: 12 feb 22, 20:49:56 » |
|
Hát Mii-chan meg Temari az, akik nagyon hasonlítanak belsőre rám. Na meg Haruhi. Meg még tuti van, csak nem tudom, hogy ki. T.T
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1401 Dátum: 12 feb 22, 20:52:27 » |
|
Hanii 226px a magassága és 200 a megengedett. :\ Próbáld meg ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1402 Dátum: 12 feb 22, 20:54:23 » |
|
sensei, nekem az tetszik, hogy így össze vagytok hangolva Hieivel, mmint az ava meg a sign Ugye? Szerintem is tök jó. Bár talán egy kicsit nyálas, de azért klassz. :3 Olyan kis édi. :3 Hoppá akkor a magasságot elnéztem bocsánat Csak a szélességre nyomultam, hogy pont akkora legyen, hogy ne legyen görgetősáv. Nem gondoltam, hogy a magassága túl sok lesz :S Gomenneeee...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1403 Dátum: 12 feb 22, 20:55:55 » |
|
Szerintem nem nyálas, hanem kawaii ^^ nem lehet nem kitalálni hogy ti együtt vagytok ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1404 Dátum: 12 feb 22, 20:56:22 » |
|
hanii, én is így jártam egyszer, mert a kép neve nem "avatar(valami szám)" volt. Rájöttem, hogy én valami macskaszerzet vagyok. o.O Folyton ":3" smilet küldök meg "nyá"-zok meg "miá-miá"-zok. WTF? Én dettó... Az előbb nekiálltam választ írni, de el kellett mennem egy kicsit, erre visszajövök és 32-en beírtak előttem. Pedig nem is voltam sokáig el. Kicsit elvesztem a ki kinek a kije szituban. Lassan kezd démoni latin szappanopera érzésem lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1405 Dátum: 12 feb 22, 20:57:02 » |
|
mostmár én is megcsináltam, hanii xD 159x198
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 20:57:37 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1406 Dátum: 12 feb 22, 20:57:57 » |
|
Semmi gond, semmi gond.^^ Köszi Putir, ezért nem foglak Putrinak hívni ( 2 napig ). Na, megvan a családhoz és ranghoz illő avatar. A-chan, te mikor csatlakozol? =3 Vagy már csatlakoztál? Köszi Hellchan, de már megvan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 20:58:33 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1407 Dátum: 12 feb 22, 20:59:44 » |
|
ajj xD csak olyat próbáltam, ami a lehető legjobban látszik Baachan: az nekem is nagyon tetszik ^^ Az emebr azt hinné, hogy még senseinek is van szíve xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 21:00:42 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1408 Dátum: 12 feb 22, 20:59:56 » |
|
hanii, sikerült választanom! :333333 A-chan, te is macskusz volnál? *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1409 Dátum: 12 feb 22, 21:00:18 » |
|
komolyan már, én ne csináljam meg? amúgy meg nekem van már kb 18 avám van mindenféle hangulatra szerintem mostantól olyat rakok ki amilyen kedvem van és akkor majd vigyáznak a népek... (még arra is van avám, ha esetleg beteg lennék x) )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|