M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 12 feb 22, 19:55:01 » |
|
hanii, szerintem a Goblin jóbb volt. De ez is szép. *-*
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 12 feb 22, 19:55:11 » |
|
Flexi: Hát ha éhesek leszünk akkor esetleg veszünk egy kis fűszert és beizzítjuk a sütőt. Riku kun: lol és mit fogunk enni? kezdek éhes lenni hát ezen nincs mit kötözni ez így marad... ha sokat írok akkor még mindig fáj, de már hozzászoktam van egy vágat a lábamon, egy törött ujjam és egy macskakarmolás, ami már begyógyult és marha ronda. ha fázik a kezem akkor a vágat belilul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 12 feb 22, 19:55:27 » |
|
M. Bogi: Általános iskola, 7. osztálytól ballagásig. Aztán utána a középsuliban ugye más osztálytársak és egészen normalizálódott a helyzet. ^^ De attól még az a két év kegyetlen volt... Rikan: Nyugi, nem fogom, mert egy másik dimenzióban a testvírem! >.< ^^: Azt mondja, üzemi baleset... xD Még az a megfogalmazás. Nem lehetett egy kellemes élmény.... / Nekem a volt otársaim az ujjamra rávágták az ajtót... (Y) A mai napig csúnya a helye... Rosszul forrt össze a csont. GepgurU: Akkor jóóóó. ^^ Magyarul lehetek gonosz? (Csak vicceltem! :3) Farcsont, áááááááá. o.o Az volt már nekem is..... Anno, judon, mikor elkezdtem edzeni. Meg ott még bokazúzódás is volt. Ahw, egy hét fekvőgipsz. Zizi100: Maradjok. ^^ Miért amúgy? :333 heo: Ez így igaz, Minagi sama meg én megbeszéltük, hogy a gyerekes éneből nőt farag! :] Challenge accepted! B) Nemtomhanyadik próbálkozásra el tudom küldeni ezt az üzit! Most!!! (+2 hsz) Megint nem sikerült. x'D ÚJRA! (+1 hsz) Na most már tuti...! xD
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 12 feb 22, 19:55:39 » |
|
Rajta is van ez a tény heo Egy szép hosszú zöld vonal jelzi ami Minagitól Temariig ível. hanii jó ava, egy démonherceg lányához való. De azért hiányzik kicsit a goblingirl Niki rakhatlak titeket az első szintre, de jó széles lesz akkor a családfa Na mindegy max kicsit kisebbre veszem :3 Ne írjatok 43284972398an elééééééém kyaaaaaaaaaaaa
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 12 feb 22, 19:55:48 » |
|
Ohh. De neked ki is a férjed? Majd megtudjátok. Kérdezzétek Hiei-t, ő tuti rögtön levágná.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 12 feb 22, 19:56:27 » |
|
Sabaku no Temari akkor úgy látszik tanítvány társak leszünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 12 feb 22, 19:56:37 » |
|
Temi, vekem is mindig így van. Legutóbb Trollbálon, majdnem szétesett a billenytűzet, úgy kellet írnom a hsz-eket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 12 feb 22, 19:57:35 » |
|
Jaaaj Temi, az ajtócsapkodás nekem már csukta oda apa véletlenül kocsival, szerencsére nem csukódott be teljesen a sebnek nincs nyoma, és nekem a tesóm nyitotta az ajtót, nekem meg ott volt a kezem hátul és zutty... uááááhhh ordítás majd bedig szopogattam az ujjam na megyek vacsizni pill
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 12 feb 22, 19:58:47 » |
|
Jóétvágyat, Flexee-san! ^^ Nekem az ujjamra még sosem csapódott az ajtó, szerencsére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 12 feb 22, 20:00:38 » |
|
Én két perce írom és már jelzi, hogy ketten, hárman, négyen, öten, hatan írtatok. Húgi: Ó, hogy mik történtek ott. Tényleg, Eragon barátunkkal mi lehet? Amúgy most kajak azért mert cicafiú vagyok már rögtön búza is? Nem értem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1345 Dátum: 12 feb 22, 20:01:36 » |
|
Jaj dejó, Temi a nővérem tanítványa lett. *.* Köszi, próbáltam valami hozzám illő démonosat választani. Lesz majd itt még goblin, meg sok más is. Ha majd Riku elkészül a képpel, akkoris ott fogok pózolni goblinként. Nem, nem, léteznek cicafiúk. Csak másnéven kandúrnak hívják.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 12 feb 22, 20:01:52 » |
|
Az én Riku-nee bátyám nem búza! Nem tudom, ó, a régi szép idók. Amikor megismerkedtünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 12 feb 22, 20:02:34 » |
|
Ki az az Eragon? Miről maradtam le?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 12 feb 22, 20:03:31 » |
|
Öcsi: pedig kéne xD hanii: nekem is jobban tetszett a másik, az olyan semmilyen :'S
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 12 feb 22, 20:03:53 » |
|
Hihi, az hosszú történet, Apa. De, végülis, (ha Riku-nee is beleegyezik) elmondhatjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|