M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1260 Dátum: 12 feb 22, 18:48:10 » |
|
Flexee-san, én meg attól félek, ha most elmegyek vacsorázni, akkor vajon lesz 20 oldal mire visszaérek, vagy nem? o.O De na jó, elmegyek kajálni. Majd jövök.^^ hanii, nem bárkinek! -.-"
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #1261 Dátum: 12 feb 22, 18:49:47 » |
|
Flexee, nyugi, már vacsoráztam Sabaku-sama, igeen, azt nagyon szeretném*-* a szarvas meg azért "nagy nekem" mert még kiscica vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1262 Dátum: 12 feb 22, 18:50:04 » |
|
Hehe, oké, csak óvatosan. Bejelenteném, hogy PCGabi a tanítványom. Anyu majd küldök egy levelet is, hogy el ne felejtsd. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1263 Dátum: 12 feb 22, 18:51:37 » |
|
A szabályzat tiltja a bigámiát? Hiába olvasom, nem látok ilyen paragrafust... Tiltja. De amúgy se lenne senki aki hozzád megy. Sabaku-chan is csak tévedésből mondott igent. Családfa Kallennel kibővülve: Kép Te kezdted meg Kallen a 4. sort Na bakker... Akkor ne csinálj semmit a képpel heo bővíthetem megint
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1264 Dátum: 12 feb 22, 18:52:49 » |
|
Hali!!!!!! A démoni családban megint Barátok Közt szindróma látszik kibontakozni. Juhhééé! Tényleg, akkor csak 2 alapcsalád van? Seva és Ritli? Vagy Flexee rezidencia is lesz? o.O Mondjuk én nem tartozok sehova se, csak mester-tanítvány kapcsolatom van. Flexee, nyugi, én majdnem hülyét kaptam, mikor a 20 oldalból a 10-et olvastam aztán hagytam a fenébe, és az utolsót néztem. xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1265 Dátum: 12 feb 22, 18:53:50 » |
|
Bocs anyu, ha egy 20 perccel előbb nézem meg a pü-ket... Gman, mennyibe fogadunk, hogy piát ígértél Hellchannak a házasságért cserébe.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1266 Dátum: 12 feb 22, 18:54:30 » |
|
Sabaku-sama, igeen, azt nagyon szeretném*-* a szarvas meg azért "nagy nekem" mert még kiscica vagyok Hááh simán eltaposlak amint kijutok a karámomból Zizi: nem hinném hogy lesz férjem a szarvasembereknek nincs szükségük sok kötelékre nekem ez a 4 elég ami van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1267 Dátum: 12 feb 22, 18:54:35 » |
|
Na, hello-bello, visszatértem. Úristen, nem írtatok 20 oldalt? o.O Azt hittem, mire visszajövök lesz avgy 100 oldal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 18:59:43 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1268 Dátum: 12 feb 22, 18:55:45 » |
|
Ritli a Chakra Hiei Sabakus részt nem értem ott ki kinek a mestere , tanítvány?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1269 Dátum: 12 feb 22, 18:57:07 » |
|
Gman, mennyibe fogadunk, hogy piát ígértél Hellchannak a házasságért cserébe. Fogadjunk a család minden vagyonában, hogy nem, vagy csak nagyon közvetetten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #1270 Dátum: 12 feb 22, 18:57:45 » |
|
Nekem van anyukám meg apukám... Még "régről". Őket gondolom nem lehet beírni velem együtt. >.<
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1271 Dátum: 12 feb 22, 18:58:17 » |
|
Apunak van 2 tanítványa, az egyik a retardált, a másik a tiszteletbeli. Pedig Hellchan nem is retardált. Gman: Áhá, ebből már nem szeded ki magad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1272 Dátum: 12 feb 22, 18:59:03 » |
|
Putír: Hiei a senseim, és az én szolgám meg Kallen-cica Kallen: rendben *megtanítja neki, Kallen már át tud változni feketén lángoló, elefánt méretű, borzas szőrű démonmacsekká* gman: szerintem most kezdj el könyörögni xD még én is haragszok rád a múltkoriért ne akard, hogy özveggyé tegyem magam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 19:00:34 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1273 Dátum: 12 feb 22, 19:00:15 » |
|
Kallen át tud változni? o.O Az jó lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1274 Dátum: 12 feb 22, 19:00:43 » |
|
Ennek olyan Niibi-s feelingje van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|