Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #1215 Dátum: 12 feb 22, 17:08:55 » |
|
Egy napot sikerült kihagynom, és 23 oldal. Jézusisten.  Tavaszi öltözködésnél az ingek és a blúzok a legjobbak.Kényelmes, könnyű, szellős anyag.*-* A télikabát helyett.  Reggel is már csoda volt úgy menni nulladikra, hogy nem volt éjsötét. Sőt, már nemsokára-csak 3 hónap- eljön az az idő, mikor rövidnadrágban lehet flangálni. Istenem, de várom.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1216 Dátum: 12 feb 22, 17:27:49 » |
|
Nálunk páran télen is shortba járnak, csak aláveszenk egy harisnyét o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1217 Dátum: 12 feb 22, 17:29:25 » |
|
Én is néha cicanacit veszek fel egy szoknya alá. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1218 Dátum: 12 feb 22, 17:31:16 » |
|
De mínusz 20 fokban, nagynénikém? xD mondjuk a cicanaci még oké, de a nölylönharisnya már durva kategória o.O
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1219 Dátum: 12 feb 22, 17:33:51 » |
|
Hát az tényleg durva.. De a cicanaci jó meleg, még melegebb a farmerjaimnál is. :3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1220 Dátum: 12 feb 22, 17:45:22 » |
|
Én cicanacit farmer alá szoktam felvenni, ha nagyon fázok reggel^^" szoknyát meg már nagyon rég vettem fel, talán tavaly májusban._. inkább nadrág-párti vagyok :3
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #1221 Dátum: 12 feb 22, 17:53:59 » |
|
Kitalálok neked valamit.  Oké.  Hmm... Rikan, nem csinálod meg Te a címert? nem ígérek semmit, nincs nagyon ötletem.  Esküszöm, ha ennyit lökdösitek a témát, megcsinálom én...  kockás ing: nekem is van (  ), rózsaszín (  ). Meg régen hordtam apu kockás ingjeit, amikor vérrocker voltam.  Öt éve képes voltam egy szál pólóban várni a buszt suli után. Ma már nem hiszem, hogy menne, megöregedtem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1222 Dátum: 12 feb 22, 17:58:32 » |
|
Rikan csak ne legyen buzis a címer, ennyi kérésem van.  És amúgy ez a kép dolog engem is érdekel. Pontosan milyen képet kell küldeni? Szóval úgy értem, hogy animés, filmes vagy milyen?  [ A lámát minek tartod?
Hát nem köthetem magamra. Bár szívesen megtenném.  :3 heo nem tudok rajzolni.  Meg a treasure kommersz lenne és nem is elég kifejező. Néha a több kevesebb. Szerintem az Its mine sokkal jobb.  Nálam a cicanaci szoknya alá tök alap.  Meg gatya alá is. Anna. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1223 Dátum: 12 feb 22, 18:02:08 » |
|
Most erre nem tudok mit mondani, a kamera meg amúgy is csak egy tárgy, igazán csak az számít, hogy ki veszi a kezébe. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1224 Dátum: 12 feb 22, 18:05:00 » |
|
Seva olyan képet amilyet akarsz szerintem. Én pár animés meg egyéb képet küldtem  Meg instrukciókat adtam írásban 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1225 Dátum: 12 feb 22, 18:09:12 » |
|
Én is le tudtam menni csak egy pulcsiban a boltba.*-* És még annak is fel volt húzva könyékig az ujja.  Tiszta raj. Ja meg van lenni nekem is kockás ingem!  Fekete fehér, mindig felhajtom azt is könyékig, mer az úgy karaj.:3 Miért lenne buzis a címer?  És Nagyi jól mondja, amit csak akarsz. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1226 Dátum: 12 feb 22, 18:09:54 » |
|
Most erre nem tudok mit mondani, a kamera meg amúgy is csak egy tárgy, igazán csak az számít, hogy ki veszi a kezébe.  Ez igaz. Köszi ezüstöm. :3 Többet is lehet? Akkor elkezdek gondolkodni. Vmi cuki öreglányt kéne küldenem vagy nem tudom.  És majd feltehetnénk FB-re is a képet. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1227 Dátum: 12 feb 22, 18:10:02 » |
|
De jó, hogy van még olyan rajtam kívül, aki a cicanaci fölé szokott szoknyát venni.^^ A-chan, mivel kapcsolatban szeretnél nevet?  Ja, szóval ha felhajtod a pulcsi ujját, az olyan menő? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #1228 Dátum: 12 feb 22, 18:11:33 » |
|
Így van. So cool. Látszik, hogy a te öcsém vagy  én is mindig felhajtom xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #1229 Dátum: 12 feb 22, 18:14:55 » |
|
Jó, ez nekem csak azért fura, mert nálunk ilyet a nyomik szoktak csinálni.  Dehát ahány nép annyi szokás.  Mondjuk eszembe jutott, hogy néha én is feltűröm, csak rám nem merik mondani, hogy nyomi. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 18:18:37 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|