^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1200 Dátum: 12 feb 22, 15:43:23 » |
|
Én egy két lábon járó csoda vagyok! ez a minimum. Gondoltam heonak alap, hogy ezt megadja nekem, de úgy látszik le kellett írnom. heo: rátapintottál a lényegre. Igen kérek szaunát, de egy sima gőzkabin jobb lenne jégadagolóval. Medence nem kell, majd ásol folyót. És amilyen rendes vagyok a hozzászólásod végétől eltekintek szerk. Mit szólnátok egy ilyen szmájlihoz? be lehetne rakni, és úgy jönne ki hogy :flexee:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 15:46:02 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1201 Dátum: 12 feb 22, 15:51:24 » |
|
Én olyan fázós vagyok, hogy az már beteges. Mondjuk nem nagyon van ami melegítsen. Ezüstöm a helyzetfelismerő képességed elsőosztályú. Esélyed nincs elmenekülni. Amúgy idén tavasszal a fotós öltözködést is be fogom vezetni. Vettem egy fekete fölsőt, amin van egy fényképezőgép és rá van írva, hogy the camera is mine. Pontosabban mivel 600 Ft-os gagyi cucc ezért mine helyett my van ráírva, de ezt felejtsük el. Meg sortban és vmi magasszárú cipőben fogom nyomni. És te meg a miniszoknyádban futsz előlem Kvár főterén. Fogadjunk, hogy azok az örökölt cuccok tök jók. *.* Add nekem őket. xP És a fényképezésnél is elő kell venni őket, mert tuti egy csomó ötletem lenne amint meglátom őket. *.* Flexee ez a smiley tök jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1202 Dátum: 12 feb 22, 15:53:18 » |
|
mekkora lenne már, ha betennék? :flexee: *kicsit sem egoista*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1203 Dátum: 12 feb 22, 15:53:22 » |
|
Hmm... Rikan, nem csinálod meg Te a címert? Jobb lett a te 10 perces munkád Flexee avatarjával, mint az én életem legjobb rajza. Hm. *beül a sarokba depizni* (ráadásul olvashatom ezt a sok oldalt...)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1204 Dátum: 12 feb 22, 15:54:00 » |
|
Zizi a magdi anyus hollow bánkáj mozgóképnél nem jobb. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1205 Dátum: 12 feb 22, 15:55:55 » |
|
Rikan, tényleg jó lenne ha te csinálnád a címerképet. :3 Az aláírásos képem is zseniális lett, és te csináltad.^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1206 Dátum: 12 feb 22, 16:05:29 » |
|
Pici fiam, ilyen tehetséges lennél? Nem tőlem örökölted. Flexee, nagyon jó ez a smiley >_<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 16:06:01 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1207 Dátum: 12 feb 22, 16:24:56 » |
|
Ugyan már, csak rám kell nézni, és lerí, hogy tehetséges vagyok, nem? Címerrel bepróbálkozhatok, de nem ígérek semmit, nincs nagyon ötletem. Húgi még mindig Riku-nee.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 16:26:38 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1208 Dátum: 12 feb 22, 16:29:16 » |
|
Ne bántsd a hugodxD Azt csak nekem szabad, mint rangidősnek.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1209 Dátum: 12 feb 22, 16:30:04 » |
|
Én olyan fázós vagyok, hogy az már beteges. Mondjuk nem nagyon van ami melegítsen. A lámát minek tartod? Rikan: Eddig hányan jelentkeztek a csoportképre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1210 Dátum: 12 feb 22, 16:37:47 » |
|
Tényleg vissza se írtál, megkaptad a képem, otouto? :'D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1211 Dátum: 12 feb 22, 16:42:05 » |
|
Tudom már, mi lesz a rangom. Ez: Who? Amúgy mindjárt küldök képet Rikan.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1212 Dátum: 12 feb 22, 16:42:37 » |
|
Nem írtam vissza senkinek, de nyugi megkaptam Onee-chan.:3 És tök cép.*-* És eddig egészen pontosan 6-an vagyunk velem együtt, ha nem hagytam ki senkit és csak azokat számolom akik küldtek képet +hanii és Flexi.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1213 Dátum: 12 feb 22, 16:56:24 » |
|
Lényeg az, hogy a jobbak már rajta lesznek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 16:56:57 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1214 Dátum: 12 feb 22, 16:58:26 » |
|
Én egy két lábon járó csoda vagyok! ez a minimum. Gondoltam heonak alap, hogy ezt megadja nekem, de úgy látszik le kellett írnom.
Majd a Démonherceg kastélyánál felhúznak neked mindent a démonok, az én szép geotermikus fűtésű napelemes rönkházam mellett ez nem mutatna jól. Drága anyósom, nem vagyok perverz csak felettébb érdeklődő. Amúgy idén tavasszal a fotós öltözködést is be fogom vezetni. Vettem egy fekete fölsőt, amin van egy fényképezőgép és rá van írva, hogy the camera is mine. Pontosabban mivel 600 Ft-os gagyi cucc ezért mine helyett my van ráírva, de ezt felejtsük el.
Vagy vehetsz egy körülbelül hasonló értékben kapható ruhafilcet vagy lakfilcet, és aláírod, hogy treasure, így egyéni és helyes is lesz. Ráadásul a filccel sok kreatív dolgot tudsz még csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|