Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1170 Dátum: 12 feb 22, 11:49:26 » |
|
Ja csak az arcunkat napoztatjuk?  Oké  A maradék hó még jobban felerősíti a napsugarakat szóval gyorsan lesülünk 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1171 Dátum: 12 feb 22, 11:52:45 » |
|
Én is mennék csak ne lenne dolgom.  Jövő héten lehet beiratkozok ps tanfolyamra. *.* :3 Jaa szóval ŐrültMacska egy macskocka.  Napozni lehet ilyen időben is. Az arcbőrnek jót tesz. És a lelket is melengeti. :3 Fotózd le. De inkább magadat benne. :3 Amúgy tudom, hogy szereted a kockásat és nagyon jól is áll meg illik hozzád. :3 Szeplő? Nekem is van pár csak nagyon halvány. Meg vörös hajjal születtem szóval van egy kis viking beütésem nekem is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1172 Dátum: 12 feb 22, 11:58:10 » |
|
Pontosan, League Of Legends... És vmi macskocka féle vagyok... Bár... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1173 Dátum: 12 feb 22, 12:01:29 » |
|
Csiáltatok nekem újabb 9 oldalt kösz  infó van szóval nem sokáig vagyok, de elolvasni még el tudtam mi foylt itt- nagyjából. Szeplő? tele vagyok velük.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1174 Dátum: 12 feb 22, 12:03:51 » |
|
Nem olyan vészesek a szeplők, egy kevés nekem is van, nem sok, de azt mondják, az a szexepilem.  Biztos neked is, Flexim.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1175 Dátum: 12 feb 22, 12:11:03 » |
|
Én szeretem a szeplőimet.  Szeplő? Nekem is van pár csak nagyon halvány. Meg vörös hajjal születtem szóval van egy kis viking beütésem nekem is.  Én meg az őseimtől örököltem egy kis vörös hajat, ami "fényekben" látszódik is, szőkés-vöröses a hajam, oda vagyok érte. Micsoda ősök.  Pontosan anyám. De mutasd meg a kabátot, nagyon kíváncsi vagyok rá. Mi vetünk tegnap egy csudajó poncsót. Macskocka. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1176 Dátum: 12 feb 22, 12:24:16 » |
|
Nem én csak szimplán nem nézek ki jól ááá meghalok... =HA(DARABTELI(B2:F2;"1")=0;FKERES(ÁTLAG(B2:F2);$A$12:$B$17;2);HA(DARABTELI(B2:F2;"1")>2;"bukta";"pótvizsga")) ><" nincs kedvem iylenekhez ><"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 12:32:30 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #1177 Dátum: 12 feb 22, 12:35:23 » |
|
Akkor nekem ezentúl Macskocka leszel. :3 Mini a képeiden nagyon látszik a szép vöröses árnyalat. *.* Nekem van egy Alinka nevű ismerősöm és rá hasonlítasz. :3 Bár neki inkább vörös a haja mint szőke. Poncsót nem szeretem. Mert nem áll jól.  Inkább bolero. *_* Flexee ez nagy hülyeség. Szerintem különleges a kinézeted és szép vagy. Nekem kifejezetten tetszik. Megnéztem rendesen a képeidet. És én tök jó képeket tudnék csinálni rólad. *.* Sok lehetőség rejlik benned. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1178 Dátum: 12 feb 22, 12:39:40 » |
|
engem nem zavar a külsőm (max a szeplő) de én így megvagyok magammal  szóval egyedül a szeplők meg az anyajegyek tömkelege nem tetszik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1179 Dátum: 12 feb 22, 12:39:52 » |
|
A poncsó király, nekem is van egy nagyon klassz.  Na jó akkor majd csinálok képet a dzsekiről. Magamon. És akkor mindenki örül  A Macskocka olyan mintha Mackócska lenne  Kicsit fiús azok a macik 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1180 Dátum: 12 feb 22, 12:43:41 » |
|
Hú anyu amúgy nekem is van egy lila kockás dzsekim.  =3 Anyajegy az rajtam is van, az igazi anyámtól örököltem őket. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1181 Dátum: 12 feb 22, 12:54:54 » |
|
*kidugja a fejét a karámból* valaki...segítsen....nemakarok...infót...vagy legalább egy kis répát adjatok.  baromi éhes vagyok már tisztára nem vágom ki kinek a kije  minny átböngészem a családfát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #1182 Dátum: 12 feb 22, 13:00:26 » |
|
* Kinyitja a kaput és azt kiabálja : Légy szabad, nem kell neked oktatás, úgy sem ér semmit!!!* Seva, az egyik bátyámon úgy üt ki ez a vöröses dolog hogy a szakálla olyan, nagyon szeretem.  Tegnap a nővérem meg látott egy kabátot, mondta hogy első látásra szerelem volt, ilyet még soha nem élt meg, látta hogy 7500 Ft, mondta hogy húúú meg veszi. Oda érnek a kasszához és kiderül hogy 47 500... a 4-es le volt kopva. Az meg már kicsit sok volt, olyan szomorú lett. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #1183 Dátum: 12 feb 22, 13:06:16 » |
|
Én sok sok ruhába bele szoktam szeretni  És mindig szomorú leszek mert nem tudom megvenni  *csóróság* hanii-chan az enyém fehér alapon fekete (vagy szürke?  ) :3 Én is éhes vagyok, de már sül a krumpli. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #1184 Dátum: 12 feb 22, 13:14:06 » |
|
Sziasztok! Csatlakozhatok én is valaki családjához?  Mint tanítvány, vagy esetleg rokon.? 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|